İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

yenidendoğdum sende hep bizi kekliyormuşun evi temizliyom diye, e baksana oğlun temizliyormuş.
hem dağıtır hem temizlerim diyor he

gel sen ne çektiğimi birde bana sooooooooorrrrrrr

valla beli geçtim ayakta sallıyorum bide bacaklarım şekil değiştirdi artık

ah canım ah ben 19 ay salladım sana tavsiyem hemen bırak ilk çok zorlanacaksın ama sonra değecek beşiğine bırakacaksın ama uykusu iyice sıkıştıracak kendi kendine uyuyacak uyuyana kadar başında bekliyecek pufa oturacaksın artık yarım saatden başlayıp bir saate kadar sürer ama emin ol ayakt sallamaktan çokda daha iyi üç ay oldu atıyorum beşiğe :) şaka şaka koyuyorum yani oturuyorum pufuma bekle babam bekle ama sununda uyuyor velet, artık bel bacak boyun iflas etmişti tabi bir saat sallayıp sallayıp uyumamasıda delirtmişti:))))

tabi canım eğmek lazım, süpersin bende toz aldırıyorum:)

yenidendoğdum oğluna kocaman bi maşallah diyorum

benim kızım süpürge sesinden korkuyor hala

Dün Kayıp Şehir dizisini izliyordum Aysel'in dağınık evini görünce bu konu aklıma geldi :) o nasıl dağınık bi ev aman Allah'ım gidip evi temizlemek geldi içimden..

aslında kendısı yapıyor yanı cok meraklı sofra topluyor
yemek yaparken taburesıyle yemege bakıyor
bıraz ogrensın ezılsın bırazkı kendı basının caresıne bakabılsın buyudugu zaman..

üstelik baya baya supuruyor halı ustlerı harıc cunku daha cok kucuk

hey maşallah bizim paşamıza
benım koca bebekde haftasonu butun evı supurdu. malum dr iş yapmak yok dedi. iyi boyle

Hu hu hanımlar bu aralar evler pek düzenli anlaışlan nerdesiniz oğlumun odasından yine öncesi sonrası:)

şu fotolara bakıyorum da cocuklu evler ne sıcak ne güzel allah herkese nasip etsin

Ben senin oğluşunu yerim canım ya çok tatlı maşallah ,allah nazarlardan saklasın..

bende konuyu okuyodum arkamı bir döndümki

Eklentiler

• $esma.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 388
  • $azra (2).webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleme:

ay yerim ben o paşayı. maşallah kız, senin gelin şanslı olacak ya bu ara bizde malzeme çokda foto çekemiyom. yükleme apartını kaybettim ama ev dağıldıkça topic aklıma geliyo gülüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…