İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Tempo bana çok ağır işte. Anlatmak istediğim "benim bu tempoya ayak uyduramayacağım". Normalde 12'den sonra yattığımda işyerinde kesin uyukluyorum. ve her seferinde 2-3 gerçekten benim dengemi bozar. Ya işi bırakırım ya da "bilmiyorum" :44::44::44::44: Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.

bu gerçek değildir ya midem kalktı
burada yaşayanlar insansa biz neyiz biz insansak orada yaşan kim:))
kız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek
birzdan mutfağa geçecemmmm
benimki gibi olur, şuraya foto eklemeye utanıyorum.. fotolardaki bence çok düzenli evler
koy canım doğalığımızı sergiliyoruz :))
ı ıhhh temiz çok temiz. parkeler parlıyor canım

vallah bilerek toplamadım:))sadece eve bugün biraz daha geç geldik oğlumla o yüzden olsa gerek
bulursun iyi birinide tutarsın inşallah

Allah yardımcınız olsun çok samimi söylüyorum inşallah çok daha rahat ve yakın bir iş ve iş yeri versin Size inşallah.
Ben hiç şikayet etmiyim artık.. Hayat çok zor

yok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..

doğum izni 6 ay olmuş ,belki biraz nefes alırım be canım ,çare arıyorum işte ben

ilahi çok yaşayın emii:)) akşama çekeyim en iyisi diğer oğlumdan okuldan gelmiş olur
yoksa diskalifiye olacam:))
bu sayılmıyor anladım
ama daha yeni girmişti oğlum salona, o yüzden şimdi bile fark attı bu çektiklerime:)

bayıldımmmmmmmmm ben bunlara :))) Allah sana acılarını göstermesin hep öyle mutlu olsunlar:)))

BU arada erkek cocuk fikri bu resimden sonra bende tamamen silindi:)))) çok şeker duruyorlar..

Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın

sabahki halimiz

Eklentiler

• $CIMG2130.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 670
  • $CIMG2135.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 659
  • $CIMG2139.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 644
Son düzenleme:
hahahha sıralamaya girdin galiba :)) emekliyo filan ama iyi iş çıkarmış zilli ..
Allah yardımcınız olsun çok samimi söylüyorum inşallah çok daha rahat ve yakın bir iş ve iş yeri versin Size inşallah.
Ben hiç şikayet etmiyim artık.. Hayat çok zor
çoook teşekkür ederim güzel temennilerin için canımmm.evet hayat malesef çok zor
hahaha diskalifiye olmassın canım merak etme ,hadi tamam pissin pis
bayıldımmmmmmmmm ben bunlara :))) Allah sana acılarını göstermesin hep öyle mutlu olsunlar:)))

BU arada erkek cocuk fikri bu resimden sonra bende tamamen silindi:)))) çok şeker duruyorlar..
aminn canım hepimizn yavruları mutlu olsun inşallahh..
Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın

sabahki halimiz
hahahha buda güzel ,yalnız tipe bak ben yaptım pek mutluyum diyor ..
Kabusssssss gibi
Kimse belediyeye haber versinler çöp ev olmussss

ev sahipleri çöpün altında ölmüştür heralde

Son düzenleme:
3 kızım var odalarının halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim topla topla aynı dağınıklık hiç bitmiyor
zaten küçük bir oda ortada biraz defter kitap oyuncaklar tokalar vs olunca göze çok dağınık ve pis geliyor
odaya her girdiğimde ben böyle oluyorum

her deliğe girmeye çalıştığı için bütün koltuk minderleri yerde set oluyor, ruhum daralıyor baktıkça ama ne yapıym toplasam çocuğun oynayacak birşeyi kalmıyor:26:

e hadi madem bi 3 kızlı foto da senden bekliyoruz..

konuya bayıldım yakında bende çekecem evimin en pis ve dağınık halini

Bitanesii evde bısey yok yaa
hafıf fazla esya var sende
bırde kızın cokkucuk
buyuyunce gore3ceksın asıl sen o tezgahın ustun ustune cıkacak :26:

eylül166 canım Allah yardımcın olsun ben o uykuyla komalık olurum kessin.nasıl dayanıyosun cnm ya insanmısın sen
Kızlar ben çalışmıyorum hergün istinasız iş yapsam fazla digil 3 gün süpürge takmayım,,toz almayayım,elim üstünde olmasın heryer heryere gidiyor sanki hiç iş yapmıyosun gibi oluyor
kızıyorum o zmn bu nasıl bir çile diye
geri dayanamıyorum tabibende beklemedeyim hala kocam iş gezisinde o gelmeden daganıklık çekmem imkansızzzzz

tedbirler abartılmış gibiama anneyiz biz işte neyimiz normal ki hep en uçlardayız dimi:)

yok canım yaa tv sehpasının cam rafları var kafasını çarpıyo, sehpanın altına girip hızla bir kalkıyo kafayı çarpıyo salon kapısındanda çıkınca yerde ahşap süsler var kaldırmadım onları vuruyo yere birini kırdı bile valla daha çok minder olsa heryeri tıkayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…