yok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..Eki Görüntüle 595105
benim sıpa perdenin arkasında:))
veeee "bir de oğlum olur mu ki" cümlesinde ciddimisiniz
filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı
yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlarsaat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..
bu gerçek değildir ya midem kalktıEki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
Eki Görüntüle 594128 Eki Görüntüle 594129
bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce..allah temizlikten ayırmasın bizleri
bu arada alıntıdır ha benim evim filan değil
birzdan mutfağa geçecemmmmkız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek
koy canım doğalığımızı sergiliyoruz :))benimki gibi olur, şuraya foto eklemeye utanıyorum.. fotolardaki bence çok düzenli evler
ı ıhhh temizçok temiz. parkeler parlıyor canım
vallah bilerek toplamadım:))sadece eve bugün biraz daha geç geldik oğlumla o yüzden olsa gerek
bulursun iyi birinide tutarsın inşallah
filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı
yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlarsaat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..
yok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..
doğum izni 6 ay olmuş ,belki biraz nefes alırım be canım ,çare arıyorum işte ben
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
Eki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
Eki Görüntüle 594128 Eki Görüntüle 594129
bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce..allah temizlikten ayırmasın bizleri
bu arada alıntıdır ha benim evim filan değil
hahahha sıralamaya girdin galiba :)) emekliyo filan ama iyi iş çıkarmış zilli ..
çoook teşekkür ederim güzel temennilerin için canımmm.evet hayat malesef çok zorAllah yardımcınız olsun çok samimi söylüyorum inşallah çok daha rahat ve yakın bir iş ve iş yeri versin Size inşallah.
Ben hiç şikayet etmiyim artık.. Hayat çok zor
hahaha diskalifiye olmassın canım merak etme ,hadi tamam pissin pisilahi çok yaşayın emii:)) akşama çekeyim en iyisi diğer oğlumdan okuldan gelmiş olur
yoksa diskalifiye olacam:))
bu sayılmıyor anladım
ama daha yeni girmişti oğlum salona, o yüzden şimdi bile fark attı bu çektiklerime:)
aminn canım hepimizn yavruları mutlu olsun inşallahh..bayıldımmmmmmmmm ben bunlara :))) Allah sana acılarını göstermesin hep öyle mutlu olsunlar:)))
BU arada erkek cocuk fikri bu resimden sonra bende tamamen silindi:)))) çok şeker duruyorlar..
hahahha buda güzel ,yalnız tipe bak ben yaptım pek mutluyum diyor ..Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın
sabahki halimiz
Kabusssssss gibi
Kimse belediyeye haber versinler çöp ev olmussss
3 kızım var odalarının halini ne siz sorun ne ben söyleyeyimtopla topla aynı dağınıklık hiç bitmiyor
zaten küçük bir oda ortada biraz defter kitap oyuncaklar tokalar vs olunca göze çok dağınık ve pis geliyor
odaya her girdiğimde ben böyle oluyorum
tedbirler abartılmış gibiama anneyiz biz işte neyimiz normal ki hep en uçlardayız dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?