Cindy için şimdiden iki yer hazırladık altını sıcak tutması için tabi kat kat battaniyeler var minderinin üstünde.
ama gelin görün ki Cindy hala oralı olmuyor.
O hala camın yanında ki sandalyeye gidip yatıyor, Badem de Cindy için hazırladığımız minderlerde yatıyor:roflol: Bu işte bir terslik var ama neyse-tatlicadiarzu-
Badem sanki ne bakıyosun nan keyifde mi edemeyecez der gibi bakıyor:roflol:
Kuzum o nasıl rüya be :roflol::roflol: ay gülememem lazım :roflol: üstünü iyice örttüğünden eminmisin :roflol::roflol::roflol: sanırım açık kalmış :roflol:
Fotoğraflardada pek tatlı çıkmış bızdığım
Önce altınımızı verelim artık altınsız giremiyormuşuz buraya duyduğuma görenazarlığımızıda takalımmm :ecrin_bebek:
Cindy sinirlenmiş :mymeka: sen beni ne zannediyorsun bebelerin tüm hazırlıklarını bitirdim sabaha kadar uyumadım işte tulumları, sadece dikişleri kaldı ...
nevbahar, örneğini çıkarabildin mi sen bereyle kulaklıkların? :roflol:
bence sen kendini kolla, bu suratla bu seni de döver bu gece. doğumdan önce diyodun di mi kısırlaştırmak gerekecek, yarın uygun mu mesela?:)))
bu arada kısırlaştırma için bir sitede ücretsiz ameliyat yapan doktorların listesi vardı sanki, haberin var mı?
Cindy için şimdiden iki yer hazırladık altını sıcak tutması için tabi kat kat battaniyeler var minderinin üstünde.
ama gelin görün ki Cindy hala oralı olmuyor.
O hala camın yanında ki sandalyeye gidip yatıyor, Badem de Cindy için hazırladığımız minderlerde yatıyor:roflol: Bu işte bir terslik var ama neyse-tatlicadiarzu-
Badem sanki ne bakıyosun nan keyifde mi edemeyecez der gibi bakıyor:roflol:
Maalesef sabahladık uykusuzum gene migrenliyim:roflol:
O değil Badem kızın üstünden inmiyor ki delirecem normalde Cindy kızıp kovardı ay bir ara bir baktım izin vermiş ayırdım hemenbenneyaptımki
Hamileyken olur mu yav benneyaptımki
cindy, kızım geç kaldın sen "bende o göz var mı?" demeye, o göz varmış ki, karnın burnunda :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?