İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Ne diyoruz..?
"Hayata inat!"

Zevk aldığın ve zevk verdiğin şeyleri yapmaya inadına devam...... :lepi:

En kaliteli tepki; görmezden gelmektir bana göre.. Gerisi fasarya...

Ne diyoruz..?
"Hayata inat!"

Bu lafı sen dediğine göre bitmiştir iş tamam Bulutumun fotosunu bekliyoruz sen koymazsan bende koymam foto motosengözlerimebaksanabŞenizYorgun teyzede sevinirdelikafadulden

delikafadulden bu işten en kârlı ben çıkacağım delikafadulden cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:

He sevin sen sevin bebeler doğunca poklarını sadece ben temizleyecem sanıyosun galibamCADIARZU

Teyze, anne yarısıdır yarın gel başla-tatlicadiarzu-

Sen zaten ne olduğunu biliyosun, hala bunu bile bile koymalımıyım senceCADIARZU

ben konuyu bilmiyorum ama kararına üzüldüm... son kararın bu değildir umarım. yerimseniben
kedilerin resmi ile kimin ne derdi var, anlamış da değilim... fisfisfis

kıssadan hisse, ısrara gerek bırakmadan badem ve cindy nin resimlerini bekliyoruz nevbahar. öncellikle cindy nin son halini görmek istiyorum. sonrasında bebişlerini de merak ediyorum.

Ne diyoruz..?
"Hayata inat!"

yine altına imzamı gururla atacağım bir mesaj. :1closedeyes:

imza: bebelerin yorgun teyzesi Şeniz

Bastırın kızlar, beni çok yordu bu cadı kötükedihüso Kimse bizim yiğenlerimizi görmemizi engelleyemez :smiley-cool: Derim beni kesmeden kaçarım :roflol:

2 gündür pc başına gecemedim (ankaradan aşkım geldi) hep aklımdaydı cindy dogurdumu acep die:ecrin_bebek:fisfisfis nevbahar seni kim üzdü bilmiyorum:1hug: ama sende bizi üzme ne olurr lütfen :sm_confused: eminim kırmazsın bizi insanları bile sevmeyenler hayvan sevgisinden ne anlasın:mymeka:

Yok canım daha doğurmadı hatun 60 gün doldu hala ve hala top oynuyorbenneyaptımki

Doğuma saatler kala belirtiler arasında ağız şapırdatmada var bende cindy gaza gelsin diye akşamdan beri ağzımı şapırdatıyorum sonunda ben doğuracam:roflol:

kaydirigubbakcemile3 bu topiği okuduktan sonra, netten birkaç kedi doğumu izlemiştim.
bana ne oluyorsa artık-tatlicadiarzu-
tüm canlıların dişisine daha çok saygı duyuyorum artık...
inşallah kolay geçer, dua ediyorum güzel cindy ye.:Saruboceq:

buraya resim koymuyorsun ama özelden bana birkaç resmini linki yollar mısın cindy nin?

Aaaa izledin mi, ya ben cesaret edip izleyemiyorum ki aslında izlemem gerekli yanlışlıkla ters bişey oluyor diye müdahale ederim filanp

Ama görürsemde doğumda cindynin yanında olamazsam diye korkuyorum akışına bıraktım

QUOTE=nevbahar;5742565]Aaaa izledin mi, ya ben cesaret edip izleyemiyorum ki aslında izlemem gerekli yanlışlıkla ters bişey oluyor diye müdahale ederim filanp

Ama görürsemde doğumda cindynin yanında olamazsam diye korkuyorum akışına bıraktım
[/QUOTE]

bence izlesen iyi olur canım. az çok tecrübe olur sana. ters giden birşey olursa fark edersin. normal durumları da anormal algılamazsın...
zaten kendileri hallediyor herşeyi.
ben de çok cesaretli değilimdir ama yine de baktım. dayanılmayacak gibi değil bence...

:roflol: ne güzel ya bende çok özendim senın damat evde bizede lazım döne döne arıyorum bulamadım biyerden haber bekliyorum inş. bende anane olmak istiyorum çok imrendim nasip olursa başını çok agrıtırım artık senınkaydirigubbakcemile3

Galiba doğuruyor kızımız :dance: Haber alınca yazarım buraya :dance:

Yaaa coooo.K datLuLarrrr y0q böLé bişey yhaaa pamuq qßiii p

Doğum başlamış kızlar, dua edin diyor nev, Allah ım sağ salim doğsunlar işallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…