İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

çok güzelya saatlerdir bu sayfalardayım maşallahhh saglıkla gelsin minişler

cindy'im, canım yumağım,Şeniz
bebelerinle birlikte yuvarlanalım!
sen o badem'e çok yüklenme,:mymeka:
bir de onunla uğraşmayalım:) :teselli:
iyi ki doğdun :ecrin_bebek: iyi ki şu ablanla karşılaştın :içelim: ve bizlerle tanışmayı da kabul ettin sengözlerimebaksanab nice nice sağlıklı delikafadulden top kovalamalı, lezzetli mamalı cokacimcoook (ablan duymasın) yıllara, yaşlara...

yorgun teyzen a.s.

doğuma 4 gün kaldı sanırım yavruların resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
kimbilir ne tatlı olacaklar yaa

doğuma 4 gün kaldı sanırım yavruların resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
kimbilir ne tatlı olacaklar yaa

a.s her an tetikteyim ben de :jeyyar: ne kadar hoş olacak ama değil mi, cindy doğum gününden birkaç gün sonra anne olacak Şeniz

badem de ne hallere düşecek, çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

Geçmiş doğum günü dileği kabul görür mü acaba?

Cindykızın doğum günü kutlu olsun.. Nice nice nice niiiiiceeee sağlıklı, mutlu yıllar yaşasın.. Hep beraber

Doğuma bu kadar az mı kaldı? Ay heyecana bakınız şimdi yaaa :lepi:

Her şey yolunda gitsin inşallah nevkuşum.. Bebeler güzel güzel gelsin bakalım.. Fotoğrafları / videoları sabırsızlıkla bekliyorum..

eve geldiğim ilk gün bademi görür görmez ona vuruldum o benim en büyük kahramanımdı

ona kendimi beğendirmek için şekilden şekile giriyordum

bazen cadılığımda tutmuyor değildi

badem beni sürekli güldürüyordu

onun kaslı vücuduna bayılıyordum

o benim süperman imdi

ben onun şebeği

[IMG

http://img25.imageshack.us/img25/7356/8cc8df267b91409ca0afaf3.jpg[/IMG]

prensesim derdi bana

birlikte o kadar güzel günler geçirdikki o çalardı ben oynardım

bütün hayalim bir gün onunla dillere destan bir düğünle evlenip gelin olmaktı

ama badem birgün beni kandırdı

birkaç güne kadar bebelerimiz olacak ben seksi vücudum bozulacak diye endişeleniyorum

bademse bebelerimizi kucağına alacağı günü sabırsızlıkla bekliyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah önümüzdeki senelerdede sevgililer gününü eniklerimizle kutlayacağız

Barçman ablacım ellerine sağlık harika olmuş bayıldımŞeniz

Püskütüm maalesef yeni foto ve video bekleme çünkü olmayacak bu bölümden beni soğutan sebeplerden ötürü bir daha gelmeyi düşünmüyorum

Yorguncum sana teşekkürlerimi iletmiştim zatenŞeniz

Son düzenleme:

:uhm:

fisfisfis yavrular geldi mi diye haber almak için uğradım.

nevbaharım, tamam anlıyor ve saygı duyuyorum kararına ama içim hiç rahat değil böyle, bilesin! bu topic'i ne zamandır (annemle beraber!) takip ediyorum ve böyle yarıda kalması hiç ama hiç sinmiyor içime :çok üzgünüm:

seni nasıl ısıtabiliriz, söyle yapalım abla cokacimcoook bu foto ve videolara açlık anlamına gelen ikon senağlama

saygı duyuyor ve bizleri yeniden kavuşturacak günü sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:

ayın 20'sinden sonra doğarlarsa koç burcu olurlar, ama herhalde önce doğacaklar değil mi? o zaman balık mı oluyorlar, a ha balık burcu kedicikler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Balık ama gecikirlerse koç olcaklar. Bence yavruşlar daha önemli burçlarından :asigim:

Püskütüm maalesef yeni foto ve video bekleme çünkü olmayacak bu bölümden beni soğutan sebeplerden ötürü bir daha gelmeyi düşünmüyorum

Ben de bunu kabul etmeliyim öyle mi?
Yaklaş da bak bakayım gözlerime ne diyolar..sengözlerimebaksanab

Seni soğutan her ne ise, ya da her kim ise.. sadece ona değil, senin mesajlarınla "ısınan" insanlara da sırtını dönmüş oluyorsun..

Bizim ne kabahatimiz var..?! klava:

Beklemeye devam ettiğimi bilesin.. Daha bi'sürü fotolar ve videolar görmek istiyorum ben.. Karşı komşum değilsin ki gelip bakayım kediciklere..

Yok.. kısaca "yemezler"

ısyan başlattırma bana.. Mesela ne gibi? E tamam o zaman ben de bir daha Bulut'un topiğine bi'şey eklemiyorum.. Oysa aklımda güzel bir şey vardı.. Önümüzdeki hafta çekip ekleyecektim.. ama ne yapalım, kısmet değilmiş!

bu mesajı yazan parmakların dert görmesin e mi, püsküütüm! şükür ki senin şantaj yapacak topic'in var :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

Sen zaten ne olduğunu biliyosun, hala bunu bile bile koymalımıyım senceCADIARZU

bu mesajı yazan parmakların dert görmesin e mi, püsküütüm! şükür ki senin şantaj yapacak topic'in var :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

İkinizde sıpasınız:roflol: Bu teyzeler kırılmaz ki ben koymasam belki cindy anne olunca koyarlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…