Doğum başlamış kızlar, dua edin diyor nev, Allah ım sağ salim doğsunlar işallahhh :Saruboceq:
Hepinize teşekkürler.
Yorgunum ya hakikaten kopyalama başarı ile tamamlandı:roflol:
Gece sabaha kadar meme emişlerini izledim:asigim:
Bu arada barçman ablam daha dün doğdular cinsiyetlerini nasıl bilecem ya:1no2::ecrin_bebek:
Daha bebeişlere yaklaşmıyorum zaten dokunmadım hiç ama cindy devamlı bizi istiyor yanında onu seviyorumz bol bol:asigim:
Şuan da gayet iyiler bende işyerindeyim maalesef öğleden sonra izinliyim cindyi vete götürüp ordan eve götüreceğim.
Dilerim yavrular sağlıcakla büyürler.
Ya barçman ablam sana sorayım, bu bebişlerin ilk 24 saatte yapmaları gereken çişleri varya anneleri yaptırıyor eğer yapmazsa ölüler demişti vet. Yapıp yapmadıklarını nasıl anlayacam ya biz evde yokken:a015:Olmazsa akşam zeytin yağlı pamuk mu yapsam ne yapsam çok korkuyorum ya:a015:
Evet abla onu biliyorum ama şimdi doğal olarak halsiz mama yemiyor sadece su içiyor, zaten normalde de sindide bademde mama kapları hep dolu olduğu için acıktıkça yerler kısıtlamamız yok yani.
Emzirdikten sonra ise ben evdeyken karınlarını yaladığını görmedim ama dün dediğim gibi çok halsizdi devamlı yattı yavrularada memeyi ben buldurdum onlar bulamadığı için.
zaten 1 de gidicez vete gün konuştuk telefonda doktorla, halsizliği 2-3 günde sürebilirmiş normal dedi ilk doğumu olduğu için dedi.
Neyse hayırlısıyla bişey çıkmasında, yavrularda hayırlısıyla yaasın en korktuğum şey kaybetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?