Yok evde kesmeyi denemek intiharı denemek gibi bişey olur
Veterinerde bile 3 kişi zaptedemedi Hayat'ı, öyle kıvrak ki dönüp elini kaptı bizim vetin.
Vetede artık eski sıklıkta gitmediğimiz için uzadı tabi tırnaklar, bende kendisinin tırmalama tahtasıyım
Yazık sanaOlsun bir kaç tırmıktan bir şey olmaz, kol gider yen içinde kalır
Göremediği için kötü bir şeyler yapıyorlar sanıyordur garibin ne yapsın
Bizim Asil ben onun tırnaklarını keserken dikkatlice bakar, inceler. Kontrol eder annem tırnaklarımı iyi kesiyor mu diye
Hayranım vallahi tırnaklarını rahatlıkla kestiren kedilere arkadaş 5 kediden 1'i bilemi kestirmez tırnaklarını:76:
Asil ve Yeşil'e en derin sevgiler efem
hisçim, benim evlenme tarihim çıkmaz ayın son çarşambasını umduğumdanya da ona yakın, belgeler sağda solda kaybolur
heh nev kafaya laf düşsün, sen kapak görmemişin aşağıda bekle hemşireee
eh insanın kendisini bilmesi pek güzel bi şeydir efenim
tam da asil'e yakışan bir hareket, asil manikürde
kedi sahibine benzermiş
Hayranım vallahi tırnaklarını rahatlıkla kestiren kedilere arkadaş 5 kediden 1'i bilemi kestirmez tırnaklarını:76:
Asil ve Yeşil'e en derin sevgiler efem
çok şeker...bende isterim ewimde ewcil hayvann
Hafta sonunun kavga haberlerini veriyorum.
Asil'de değişiklikler görülmeye başlandı. Artık evde başka bir kedi olduğunun farkında. Normalde bir gün birini kapatıyorum odaya, diğeri evin kalan bölümlerinde serbestçe geziyor, diğer gün kapalı olanı çıkarıp diğerini kapatıyorum, önceleri Asil serbest kaldığı zaman keyfine bakar, ama kedinin kokusunu aldığı vakit aşırı sinirlenirdi.
Artık serbest kaldığı zaman Yeşil in kapalı kaldığı odanın önüne gidip oturuyor, Yeşil kapıyı tırmıkladıkça, hırlayıp o da tırmıklıyor, ses kıpırtı duyduğu vakit hemen kapının önünde bitiyor. Kapının arkasından birbirlerine tırmık sesiyle cevap veriyorlar, alemler ya
Önceleri kokularına alışsınlar diye Yeşil i kucağıma alıp sevdikten sonra Asil in yanına gidip onu kucağıma almaya çalışıyordum ama kokuyu aldıkça çok sinirlenip kızgın sesler çıkarıyordu bana, hatta tepki verip sevdirmiyordu bile, ama iki gündür Asili sevmeye gidince elimi üstümü kokluyor ama eskisi gibi tepki vermiyor, kendisini sevdiriyor ve nazlanıyor. Galiba kokuya alıştı, ama Yeşil i gösterdiğim vakit hırlamaya tıslamaya ve kızmaya devam ediyor. Daha görmeye tahammülü yok
Şimdilik haberlerimiz bu kadar, görüşünceye kadar esen kalın
nevbahar çok alemsin ya. her halini çekmişsin bu tatlı şeylerin çok güzeller. benimde bi oğluşum var mıncıklamaya bayılıyorum onu, seninkileri görüncede mıncıklayasım geldi benim için sırt üstü yattıklarında göbüşünden öpermisin ikisinide
Hic'cim merakla okudum vallahi bir çırpıda yazdıklarını, Asil yavaş yavaş alışıyor bu güzel.
Peki hiç aynı anda salıyormusun onları denemediysen bir dene en azından yarım saat biraz koklasınlar birbirlerini hoş ilk anda kavga çıkar ama hemen ayırırsın mutlaka Yeşil'in hemen yanı başında durarak onu koruyabilirsin.
Bir de özellikle Asil'in devamlı üstünde yattığı bir minder örtü varsa eğer onu küçüklüğün yanına koy üstünde yattıktan sonra Asil'e geri götür heryerde kokusunu alarak daha çabuk alışır.
Yeni raporda daha da güzel gelişmeler bekliyoruz
İki üç sefer bir araya getirdim, kısa süreliydi hiç yarım saat kadar tutamadım, bir de Yeşil i korumak için kucağımda tuttum, yere salmadım, zaten Yeşil i salınca, Asil onu kovalıyor, Yeşil de küçük olduğu için bulduğu bir deliğe girip bir daha çıkmıyorAma en yakın zamanda aynı odada bir araya getireceğim bakalım sonuç ne olacak? Bugün aşı oldukları için uzak tutmak zorunda kaldım birbirlerinden, zaten halsiz kaldılar sürekli uyuyorlar
Üstünde çoğunlukla yattığı bir yastığı var Asil in, o da sürekli onun odasında kalıyor, odalar değişince mecburen Yeşil de o yastıkta yatmak zorunda kalıyor
Hayat ın pozlar süper olmuş, ikinci fotosunda sırf o kalpli beyazlığı göstermek için poz vermiş sanki mannak
Çaki de amma büyümüş maşallah ona, pofuduk şey
Tekir yavrucağın da gözler çok güzel, yardım ister gibi bakmış zaten kuzum kurban olurum
Bu Hayat için
Bu Çaki için
Bu da Hayatın kardeşi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?