İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Olan bizlere oluyor zaten, onlar yan gelip yatıyorlar Benim de hala bir çok yerimde tırmık izi var, izleri de geçmiyor zaten, harita gibi geziyoruz işte

Ben de çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum nedense, iç sesim öyle diyor

Sorma ya bende de izler kaldı façacı gibi kollarım bacaklarım

İç ses doğru söylüyor merkez tamam

Sorma ya bende de izler kaldı façacı gibi kollarım bacaklarım

İç ses doğru söylüyor merkez tamam

Hiç sorma beni de görenler Müslümcü sanıyor

Asil istemeeeeeezzzz diyenlere ben de şunu söylüyorum : İsteyecek... Yaptım, olacak....

çok tatlılar annesi
bende çok severim hayvanları küçükken bende bakardım kedi
kedilerle çok anım vardır ablamla ben kedi delisiydik hele yavruları o kadar tatlı oluyoki
hatta bitane kedimiz vardı hamileydi ablamın kucağında doğurdu 3 tane çıktı ebelik yaptı bi nevi

Son düzenleme:
Hiç sorma beni de görenler Müslümcü sanıyor

Asil istemeeeeeezzzz diyenlere ben de şunu söylüyorum : İsteyecek... Yaptım, olacak....

Yaptın, oldu

Teşekkür ederiz. Ben de ebelik yaptım zamanın da torun büyüttüm:90: Onların doğumlarına tanık olmak paha biçilemez bi'şey sizi öyle iyi anlıyorum ki

:13::13::13:

Çaki'deki özgüvene bakınız, Hayat'a arkasını dönmüş aktör velet nasıl da masum bakışlar atıyor
Heh ilk fotoda tam panter duruşu avına hazırlık yapan panterr:18:
Hayat'ın kardeşinin bakışları bi başka be ya bahtı da güzel olsa bi yuva bulsa

Yaptın, oldu

Teşekkür ederiz. Ben de ebelik yaptım zamanın da torun büyüttüm:90: Onların doğumlarına tanık olmak paha biçilemez bi'şey sizi öyle iyi anlıyorum ki
vay torun tıorba sahibi olmuşsun ben severim öyle şeyleri yaa keşke imkanım olsada tekrar bakabilsem ama alamıyorum evime malesef bebek var ama bi iki ay öncesine kadar başka odada balık bakıyordum oda vefat etti çok üzüldüm eşim almıştı onu bşka şehirde çalışmaya gitmişti iyi bak dedi iyide baktım ama vaadesi dolmuş yani sevgi doluyum bi karıncayı bile ezemem geçende hatta bi böceğe yol verdim ezmedim onunkide can sonuçta

Ne kadar güzel, sizin gibi insanların çoğalması tek temennimiz

Espri iyi geldi valla Puma Hayat

Bu kareleri çektiğimde ya sen ya yufka demişti puma reklamı diye ordan aklıma geldi buraya koyarken ama hanginiz dedi valla hatırlamıyorum

Kuşlar söyledi birileri fotoğraf istemiş sanki

5+1 patilerden seçmeler

1 -

2 -

3 -

4 -

5 -

Yakalanan iki kardeşten Hayat, kardeşinin yüzünü medyadan saklamaya kalktı

İsim koymadım uğraşın bakalım hangisi Badem hangisi Çaki yada Mercan

Tahminlerimi söylüyorum:
1. foto : Badem
2. foto : Çaki
3. foto : Mercan

Doğru mu doğru mu bariii biri tutsun yaaaw

Bu arada yerim ben onların güzelliklerini yakın poz fotolarını eee foto makinesi de kaliteli olunca bütün güzellikler çıkıyor ortaya

Demek Hayat kardeşiyle anlaşmaya başladı, bir bizimkiler kaldı anam ne zaman öpüp koklaşcak bunlar :26:

Son düzenleme:
Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi..

Cevap veriyorum:

1- Çaki
2- Mercan
3- Badem
4 ve 5 belli Allahtan

Bunca egzersize hala bilemeyeceksem vurun beni!

Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi..

Cevap veriyorum:

1- Çaki
2- Mercan
3- Badem
4 ve 5 belli Allahtan

:13: bence de sence diyorum. o kadar takibe rağmen ben de yanıldıysam nev kafa beni de yolar zaten

Ya karelerde Cindy'de olsaydı, sadece 3 isim verdim diye nasıl atladınız 3 isme ama:86:

His'cim bu kadar çorba yapman normal sürekli görmediğin için

Bu arada bu kare sadece 1 dakika filan yaşanır bizim evde sonrası Hayat, kardeşinin boğazını ısırır elimi araya sokarım ikisi şaşırıp benim elimi ısırır, elimi çekerim "ahh" diyip bunu duyan badem, mercan gelir bildiğin curcuna yani. Kardeşini biz yokken gündüzleri kapalı salonda tutuyoruz yoksa kesin bi bacağını daha sakatlar.

Cevap veriyorum:

1- Çaki
2- Mercan
3- Badem
4 ve 5 belli Allahtan

Ehh yani bilmesen zaten ki önceden gördüğün kareler antrenmanlısın yani püskütüm

:13: bence de sence diyorum. o kadar takibe rağmen ben de yanıldıysam nev kafa beni de yolar zaten

Doğru ülen sen de bildin aferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…