Ben şöyle korudum onları kendimi kurban ettim canım
İlk zamanlar yaz dönemiydi bende hep kapri giyerim, millet trafik kazası geçirdim sanmıştı bacaklarımı görünce olduğu gibi kanlı yaralar vardı
Ben inanıyorum tez zamanda bu ikisi çok iyi anlaşacak sonuçta biri dişi yani
Olan bizlere oluyor zaten, onlar yan gelip yatıyorlarBenim de hala bir çok yerimde tırmık izi var, izleri de geçmiyor zaten, harita gibi geziyoruz işte
Ben de çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum nedense, iç sesim öyle diyor
Sorma ya bende de izler kaldı façacı gibi kollarım bacaklarım
İç ses doğru söylüyor merkez tamam
Hiç sorma beni de görenler Müslümcü sanıyor
Asil istemeeeeeezzzz diyenlere ben de şunu söylüyorum : İsteyecek... Yaptım, olacak....
çok tatlılar annesi
bende çok severim hayvanları küçükken bende bakardım kedi
kedilerle çok anım vardır ablamla ben kedi delisiydik hele yavruları o kadar tatlı oluyoki
hatta bitane kedimiz vardı hamileydi ablamın kucağında doğurdu3 tane çıktı ebelik yaptı bi nevi
Hayat puma reklamında oymaya karar verirse
Uslu ve mazlum rolu yapan Hayat, Çaki'ye dalmadan hemen önce
Kara panterimin göbeğindeki kalbi andıran beyaz lekesi
Ve son olarak Hayat'ımın kardeşi yuva arıyoruz lütfen aklınızda olsun
Hayat ın pozlar süper olmuş, ikinci fotosunda sırf o kalpli beyazlığı göstermek için poz vermiş sanki mannak
Çaki de amma büyümüş maşallah ona, pofuduk şey
Tekir yavrucağın da gözler çok güzel, yardım ister gibi bakmış zaten kuzum kurban olurum
Bu Hayat için
Bu Çaki için
Bu da Hayatın kardeşi için
Yaptın, oldu
Teşekkür ederiz. Ben de ebelik yaptım zamanın da torun büyüttüm:90: Onların doğumlarına tanık olmak paha biçilemez bi'şey sizi öyle iyi anlıyorum ki
Hayat puma reklamında oymaya karar verirse
vay torun tıorba sahibi olmuşsun ben severim öyle şeyleri yaa keşke imkanım olsada tekrar bakabilsem ama alamıyorum evime malesef bebek var ama bi iki ay öncesine kadar başka odada balık bakıyordum oda vefat etti çok üzüldüm eşim almıştı onu bşka şehirde çalışmaya gitmişti iyi bak dedi iyide baktım ama vaadesi dolmuş yani sevgi doluyum bi karıncayı bile ezemem geçende hatta bi böceğe yol verdim ezmedim onunkide can sonuçta
Espri iyi geldi vallaPuma Hayat
Aman Allah'ım cokkkkkk şeker şeyler bunlar.Allah nazardan saklasın.Kedilerinizle uzun mutlu ömürler dilerim
BADEM CİNDY ve türevlerine
Ve tatlı sahibeleri NEVBAHARa
Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi..
Cevap veriyorum:
1- Çaki
2- Mercan
3- Badem
4 ve 5 belli Allahtan
Bunca egzersize hala bilemeyeceksem vurun beni!
Tahminlerimi söylüyorum:
1. foto : Badem
2. foto : Çaki
3. foto : Mercan
Doğru mu doğru mu bariii biri tutsun yaaaw
Bu arada yerim ben onların güzelliklerini yakın poz fotolarını eee foto makinesi de kaliteli olunca bütün güzellikler çıkıyor ortaya
Demek Hayat kardeşiyle anlaşmaya başladı, bir bizimkiler kaldı anam ne zaman öpüp koklaşcak bunlar :26:
Oleeeeeeeeeeeeeeykimleri görüyorum burada.. tıpkısının aynısı eski günlerdeki gibi..
Cevap veriyorum:
1- Çaki
2- Mercan
3- Badem
4 ve 5 belli Allahtan
Bunca egzersize hala bilemeyeceksem vurun beni!
:13: bence de sence diyorum. o kadar takibe rağmen ben de yanıldıysam nev kafa beni de yolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?