İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Adaşım hamilelikleri 60 gün sürüyor en geç 70.ci günde doğuruyorlar tam gün bilmesemde mart sonu gibi geleceği kesin onu biliyorum:asigim:

aha böyle :1shok:gözle bekliyorum o minikleri ne tatlı olacaklar anne ve babası gibi
öğrendiğim iyi oldu :asigim:Şeniz

Cindy: Bademmmmm! Bişey sorucam

Badem: Uyuyorum(dum) Suyun mu geldi tuvalete git hanım, ne var!

Cindy: Oje süreyim diyorum hem tüy rengime de yakışır

Badem: Dur neymiş o ben bir bakayım

Badem: Hayatta olmaz:mymeka:Kimyasal bu hanım sen hamilesin dett yasaklıyorum ve saklıyorum. Al bunu tak orana burana hem hamileler böyle kurdela bağlarlar azıcık insan ol hatun-tatlicadiarzu-

Cindy: Bu ne yasenağlama

Cindy: Koluma mı takacam acaba?

Cindy: Kafamda da durmuyor ki bu yahu.

Cindy: Heh çok güzel oldu :1closedeyes:Komşunun kedisi karısına tek taş alır bizim ki tek ip alır

:roflol: dağıldım burada :roflol: hele o son fotodaki cindy nin surat ifadesi yok mu Şeniz

Aynen :lepi: :roflol:

cindy kızım bak sana söylüyorum... ne diyo şarkıda "tek taşımı kendim aldım"
başka bi'şarkıda da "çocuk da yaparım kariyer de" diyo..

sen sıyrıl iç dünyandan.. hamilelik hormanların :CüvCüv: seni bu hale getirmiştir biliyorum ama her gün aç karnına üç kere bu şarkıları dinle bence..

Yahu Cindy'nin gerçek halini koysam buraya hamile filan değil bu derdiniz:roflol:

Acuk kendini kadın gibi hissetsin diye ben paralanıyorum burda:roflol:

Hatun hamile olduğunu umursamıyo bile top oynat diyor atıyorum topla beraber koridora kadar uçuyooo sonra takkk duvara geçiriyo:roflol::roflol:

Hamilelik psikozu denilen şey insan ırkına mı ait acaba? Valla ciddi soruyorum.. hiç bilmediğim bir konu..

Hamilelik psikozu denilen şey insan ırkına mı ait acaba? Valla ciddi soruyorum.. hiç bilmediğim bir konu..

Bende ciddi cevap verim püskütümŞeniz

Burda gülelim edelim diye böyle ediyorum ama Cindy de daha tık yok.

Kedide annelik güdüsü bebeklerinin doğması ile başlıyor.

Aslında işin garibi hatun kişinin bebeklere bakıp bakmayacağınıda ancak yavrular doğunca görecez. kimi kedi özellikle ilk doğumu olanlar yavrulara bakmaktan ürküp korkup annelik haklarını bırakıp tüyebiliyorbenneyaptımkiOzaman tezeği avuçla ben yiyecem tabebenneyaptımki

Diğerinde ise 3 ay kadar annelik ederek neredeyse bizleri bile yavrularına yanaştırmayacak. Sadece miyavlayıpta birimize gel derse ozaman gidip yavruları sevebilecez çünkü hatun kişisi bize izin vermiş olacak. O izin vermeden yanaşamayız zira.

Ve püskütüm diliyorum ki 2.yol olsun bizde kızım anneliğini sonuna kadar yapsın ki yavrularımız sağlıklı olsun çok korkuyorum çok yavruları kaybetmekten çok korkuyorum:1no2:

seneler evvel, evimize huzur getiren minik meleğimizin annesi geldi aklıma nevbaharcım yazdıklarını okuyunca. kendisi 1. tipti. biz istanbul dışındayken doğum yapmış, biz gelene kadar 1 tanesi ölmüş, 4 yavru kalmıştı. 2 tekir, 1 tekir ama beyaz çoraplı, 1 tekir-beyaz. akşam olur kasap kapanacak, anne yok ortalıkta. kasap uzakta oturuyor. haydi 4 yavru bizim eve gelir kutu içinde. veletler sığ kutudan bir bir tırmanıp sağa sola yayılmasın mı, birini son anda buzdolabının altına girerken,diğerini kanepenin altına yarısı girmişken yakalayıp kutuya koyarken diğerlerinin firarda olduğunu görüyorduk kafamçokkarıştı

hanımefendi gecenin bir yarısı, balkon nöbetindeki babam tarafından sokağın köşesinde fark edilir eve getirilir, lütfen yani emdirilir. sonraki gün hatun gece hiç ortalıkta görünmez, mahalle esnafı tarafında o... lakabıyla anılmaya başlanır 4 yavruyu bırak sürtmeye git sen diye, herkeste bir sitem bir sitem :roflol: şimdi o koca koca adamların nasıl trip yaptıkları aklıma geldi :roflol: ama o günlerde gülemiyordum bu duruma, ben de sinirliydim klava: kardeşim bakmayacaktın doğurma :1closedeyes: diyip duruyordum içimden kaydirigubbakcemile3

ama 5-6 günlüktüler apartman girişinde kutudaydılar, başlarında nöbetçilerle tabii. haa biz insanlara karşı nöbet tutarken, hatun birden antenleri dikip, aradan süzülüyordu bakışlarımız arasında... bir bakıyorduk ki, 30-40 metre ileriden ya da daha uzaktan bir erkek kedi geçiyor, hatun gidip, pataklayıp geri geliyordu son derece cool bir şekilde :1closedeyes: havası batsın kaydirigubbakcemile3 erkek kediler dumur, biz şaşkın, ben içimde "hah bu da bizden, afferim kızım erkek milletine az bile yapıyorsun" diyerekten :jeyyar:

Ay çok fena dağaldım:roflol:Hayal ediyorumda kutudan pıtır pıtır çıktıklarını ay:roflol:

Sizin hatun fenaymış hakikaten o sıfata erişmiş haspa:roflol:

Ama bence senin gibi bir hayvan sever orada oturduğu için rahatça yavruları bırakıp sürtmeye gitmiştir:asigim:

ya minnacıklardı bir de ve benim evde gördüğüm ilk yavrulardı, o kadar küçükken çok korkuyordum bir de bir yerleri acıyacak diye başta :1no2: bir de abim hani oduncu gömlekler olur ya, onların cebine koyuyordu ayy bir fotoları yok o halde, süperdiler yaa Şeniz

3'ü 1 taneyi eziyordu sürekli, meme emerken bile tepiyorlardı, biz de onu seçtik. sorma canım aile boyu hatta dediğim gibi mahalle esnafıyla beraber olaydı o 4 yavrulu zaman. aah ahh şimdi öyle bir mahalleyi bir daha görebileceğimi sanmıyorum istanbul'da :çok üzgünüm:

Kocaeli'de olsaydınız ben yanlışlıkla:jeyyar:Bizim yavrulardan birini sepette sizin kapıya bırakırdım:jeyyar:

Anneciğinde dayanamaz alırdı:jeyyar:

Ülen adam gibi hayvan severler sadece KK'da çıkıyo karşıma şimdi hayatta başkasına veremem valla:mymeka:

Sizin gibi birisi olsa gözümü kırpmadan verirdim ama asla vermem :tomato:Evde büyük kavgalar çıkacak zaten bakalım:çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: canım annemin tavrı kesin ve net: evlenince alırsın kedini artık, ben bu yaştan sonra bir daha acı kaldıramam :çok üzgünüm: hoş bizim gibi iki manyak hakkaten kediye hayatı zindan edebilir. eskiden böyle değildik biz :çok üzgünüm: hayatta yaşanılan kayıplar, acılar, hastalıklar iyice pimpirikli hale getirdi... kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

Canım çok haklısın aslında anneciğinde bir yerde haklı yani Balım'a olanları düşündükçe sadece 48 saatte bu hale gelebildiysek ailemizden sayıpta kaybedince bunlar olduysa Allah göstermesin.

Acıya katlanmak çok zor bişey. Ayrıca hayatı zindan etmezsiniz sadece sorumluluk duygunuz fevkalade ondan:asigim:

Bir poz yakaladım demin salonda yarın koyayım çok güldük ya:roflol:

hihi, tamam canım yarına bekliyorum pozu. hadi bakem sen yat, uykunu al, migrenini besleme, işe erken gidiyosundur sen. iyi uykulaaar mirmirmirmir

Annelik psikolojisi tamam.. köpeklerle aynıymış.. hamilelikte tık yok demek ki.. Ayy inşallah 2. grup annelerden olur Cindy kızımız.. Yedi bi'halt bari sahip çıksın.. klava:

Yorgunun dediği gibi "bakmayacaksan doğurma" olayı yani.. Rızk falan verilmiyo yalan o.. Doğuran sahip çıkacak.. Ya da bizim gibi hiç bulaşmayacak.. :roflol:

Bugün fotoğraf bekleme günümüz demek ki.. :asigim:

:roflol: di mi ama yani yap yap sokağa at, olur mu hiç öyle şey kaydirigubbakcemile3

nevbahaaar, hani poz hani poz, hee pardon akşama eklersin anca di mi, malum iştesin :çok üzgünüm:

Tabi nan işteyim akşam eve gittiğim gibi ekleyecem:çok üzgünüm:

Saat daha 11 ya akşam olmak bilmez bu kafayla

Bu arada mahallede bir yavrum daha oldu dumanın yanında takılıyo minnak bişey sabah doyurdum onları tabi duman önce miniği patiledi yedirmemek için ben ayırdım ikisine böldüm afiyetle yediler:asigim:

Akşam ne menü hazırlayacam bakalım:roflol:Ev hanımları gibi oldum bu akşam ne yapsam aceba:roflol:

Sokaktaki hayvancıkların hepsi birden ne zaman kısırlaştırılacak acaba.. Dur durak bilmeksizin ürüyor namussuzlar... Yahu daha başını sokacak yuvan yok anca aşna fişne..
Bizim burada da bi'köpiş doğurmuş.. bi'sürü bi'sürü.. anne ava çıkıyo.. baba da başlarını bekliyo.. leyn yemek verecez.. yok anam yaklaştırmıyo.. Sen bilirsin valla.. Keyfini sürün ne yapalım..

nevkuşum ben de fotoya bakayım diye gelmiştim.. Gece uğrarım o zaman.. :lepi:

Ya dün şu oturuşlarına bittik bittik evde:roflol:

Bi'de saf saf bize bakıyolar aslında bizimle kafa buluyolar:asigim::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…