İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Sen dur daha dur hıncımı alcem senden, demek benle başa çıkamayıp piskite söylersin he:1closedeyes:

İkinizide furucamşakkıdıasigim:)

Hoh-hooyt

Ben bir k....k olaraktan didsimin önünde dururum.. Ona hiçbi'şeycik olmaz..

Vur beni vur..

Bana zati bi'şey olmaz...şakkıdı

PS: Bu arada az önce k....t yazmışsın.. Yanlış olmuş o.. Başka şey anlaşılmaz inşallahkaydirigubbakcemile3

He ya k...k oluyor doğrusu pardon kafa mı kaldı bendesenağlama

Bu gece uyuyacam ozaman toparlarım söz:bbo:

Ohh be..
güzel güzel uyu nevkuşum..
en mışılından..

Melekler korusun seni.. a.s.

maşallah canımmm çok tatlı bunlarrrrr yerim ben onlarııııııııııııııı cokacimcoookcokacimcoookama keşke traş ettirmeseydinnn bendede var bbi tuy yumağı pisoşlarınla sana kocaman güzel bi ömür diliyorum canımmmm

Ablamız bize ara ara çim yemenin sağlıklı olacağını söyledi, biz de yiyerek bağırsaklarımızın daha iyi sindirim yapmasını sağlıyoruz:asigim:

BADEM: Dur hanım önce ben deneyeyim.

CİNDY: Allah'ım bu ne! Bunu yiyince otomatik istifra ederim tabi sindirimi iyi eder ah abla ah:mymeka:

BADEM: Yahu bu kız bizi kuzu sandı bir merada otlatmadığı kaldı ağzımın tadı gitti :mymeka:

CİNDY: Ne varsa bizim mama da var vallahisositososito

Hamile kızım, karnı artık aşağılara doğru inmiş melek kızım inşallah sağlıcakla bebeklerini dünyaya getirirsin ailemiz çoğalır hepiniz sağlıklı olun ablanızı üzmeyin emi:asigim:

Ablanızın sevgisi ömrünüze ömür katsın inşallah

çok yaşa sen e mi nevcim Şeniz bir yerde ağlatıp, bir yerde güldürüyor bu veletler bizi :teselli: çim repliklerine bayıldım kaydirigubbakcemile3

Bu topiğe o günden beri fotoğraf ekleyemedim canım ya hatta inan bir kare bile çekmedim, çekememiştim.

Bugün püskütüm artık yeter bir foto çek koy deyince o an hemen çektim ve koydum.

Her ne kadar ağlasakta onlar var da Allah'tan acılarımızı bir nebze hafifletmemizi sağlıyorlar.

Durun daha bakalım bir hayırlısıyla bebeler gelsin gör sen diyaloglarıŞeniz

Şeniz nevkuşummmm
Özlemişiz çocukları yahu..
Yalnız bu kadar mı belli olur çimi sevmeyerek yediği.. Cindy nin yüzündeki ifadeye koptum yani ya :roflol:

Bebeler gelince şenlik var şenliikkkkkk :lepi: :lepi:

E nüfus çoğaldı.. Maşallah hepsine

iç ses: nevkuşum ricamı kırmadı ya.. acaba bi'şey daha istesem çok mu abartmış olurum.. aman iste be püsküüt! İsteyenin bi'yüzü nevkuşum zenci.. tamam sen sus da yazayım ne istediğimizi.. tamam sustum

Nevkuşum... Acaba avatarındaki yazıyı da kaldırabilir misin? Mesela "herşey güzel olacak" gibi..? Ya da "Batman Dexter'a karşı" da olabilir.. Sen seç yani..

Msn iletim bile o günden beri aynı kaldı püskütüm değişmedim, değişemedim.

Ama benim püskütüm dediğine göre vardır bir bildiği.

İç ses: Vardır tabi bildiği, senin ettiğin o kadar eşşekliği olgunlukla karşıyan kadın bunu mu bilemeyecek hoşşik değiş çabuk. Peki.

Sen var ya sen...
Çok tatlısın çooooook :asigim:

Ben ve iç sesim teşekkür ediyoruz sana.. a.s.

Benimde şimdi çok kıskanıyorum amaaaaaaaaa diye bir girişle gelmem gerekiyor bu topiğe, hatta püsküütüm yazmadığı zamanlar yazmamam gerekiyor ( hafiften sitem bulutlarının kokusu gelmiştir umarım nevim ):dilcikar::dilcikar:

Yine de ciddi ciddi yorumumu yapıp sulanmadan çıkayım şuradan...:dilcikar:

1- Benim oğluşum o çimiin bir paketinin ekilmiş halini desem anlarsın nevim kesinlikle bir günde bitiriyor o na bakarak hepsinin sevdiğini düşünürdüm bende :1rolleyes: ( saf kallis )
2-O surat ifadesi varya ona bittim, bizimki o surat ifadesine sadece wc sonrası totoşu temizlerken yapıyor :roflol:
3- 25 gün hala dolmadı mı?
4-25 günün bukadar uzaun olduğunu bilmiyordum:1shok:
5-25 gün ne zaman olacak:uhm:
6- Bu minik şekerlemeler ne zaman doğacak:Saruboceq:
7-Şekerlemeleri çok merak ediyoruzCADIARZU
8-Doğum fotoğrafçısıda olacakmısın?

Kalişim aslında şaka bir yana çime bayılıyorlar ama o an o kareler şans denk düşünce benimde diyaloglar değişti tabi.

Güzel kızım mart sonu gibi doğum yapacak Allah'ın izni ile.

Ve kalişim lütfen bana sitem etme

Mart sonu gelmeden, Cindykızın göbiş fotoğraflarını bol bol eklemen dileğiyle.. Şöyle yan profil felan.. yerimseniben

Kallisimin dediği gibi doğum fotoğrafları da olursa tam ağzımıza layık olacak..

İsteriz! İsteriz! :lepi:

ayy maşallah ne kadar büyümüş geldi gözüme mart sonu doğum demişsin ama çok uzun değilmi ben o kadar uzun olacağınıı düşünemiştim hiç:1shok:daha çok foto istiyoruz püskküüt'ün dediği gibi

Yahu nevim ben sana sitem etmeyeyimde ne edeyim ne diyeyim:dilcikar: 25 gün sonra hamilelik haberlerini alacağız demişsin benim aklımda 25 gün sonunda doğuracak diye kalmış :roflol: iniyorum, çıkıyorum geçmedi şu 25 diyip duruyorum :roflol: hiç uyarmıyorsun aşkol

Adaşım hamilelikleri 60 gün sürüyor en geç 70.ci günde doğuruyorlar tam gün bilmesemde mart sonu gibi geleceği kesin onu biliyorum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…