• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Ha'di bakalım hayırlısı..
Ben en çok neyi merak ediyorum biliyo musun nevkuşum..?
Cindy'nin enerjik hallerinde bir değişme oldu mu, ergenliğe adım attıktan sonra..? yerimseniben

Badem'e zaten laf yok.. O biz bildik bileli ağır abi zaten..

:nazar: :nazar:

Badem 10 aylıkken inanılmaz durulmuştu oyunları bitmişti ama Cindy gelince tabi tekrar başlamıştı.

Cindy 10 aylık oldu hiç bir fark yok, deli gibi oyuncu bebekken neyse şimdi de o, hatta gece 2 de bir baktım ağzında topunu getirmiş bana veriyor oyun oynacakmışız hoş sabah 4 te de tepemde bitip beni uyandırıp masaj istediği için inanılmaz uykusuzumda...

Yani kısaca hayır hiç bir deşiğiklik yok.:nazar:

Cindy şimdiden annelik provalarına başladısositososito

Bakalım bir dişi yavrusuna nasıl sahip çıkıyor:utangac:

1002927ky1.jpg

Bir anne yavrusunu yanından ayırmaz:asigim:

....

Bir de erkeğe bakalım yavrusuna nasıl sahip çıkar-tatlicadiarzu-

1002928dz1.jpg

Badem: İyisin demi len...

1002929sh9.jpg

Badem: İyi iyi, dipçik gibisin zıbar sen burda ben ananı görmeye gideyim uslu dur len.

:roflol::roflol:​

Badem 10 aylıkken inanılmaz durulmuştu oyunları bitmişti ama Cindy gelince tabi tekrar başlamıştı.

Cindy 10 aylık oldu hiç bir fark yok, deli gibi oyuncu bebekken neyse şimdi de o, hatta gece 2 de bir baktım ağzında topunu getirmiş bana veriyor oyun oynacakmışız hoş sabah 4 te de tepemde bitip beni uyandırıp masaj istediği için inanılmaz uykusuzumda...

Yani kısaca hayır hiç bir deşiğiklik yok.:nazar:

Eh tamam o zaman..
deşiğiklik yoksa mesele yok..
ama değişikik olsaydı, üzerinde konuşabilirdik 5.187 yıl :roflol

Not: le le sakine

İnsan erkekler, davranış stillerini hayvanlardan mı örnek aldılar acaba? :roflol:

Ya çok tatlılar yine.. :nazar: Oyuncak kediye de bayıldım. Ben de istiyom.. kaydirigubbakcemile

Eh tamam o zaman..
deşiğiklik yoksa mesele yok..
ama değişikik olsaydı, üzerinde konuşabilirdik 5.187 yıl :roflol

Not: le le sakine

Mesaj alınmıştır:1ninca:

Ayrıca evet İnsanlar mı onlardan aldı, yoksa onlar mı insandan aldı bunu konuşabiliriz 6.789 yılmirmirmirmir

son iki sayfayı okuyabildim:roflol: yetti zaten kopmam için delikafadulden , daha sonra arada kalanları da okuyacağım ileriki günlerde.

ancak bu iki sayfadan bayağı gelişme olduğunu öğrendim. haydi hayırlısı olsun :nazar:

fotoğraflardaki ana-babalık testine bayıldım. hani deriz ya erkeğin çocuğu da büyüğü de aynı 7'den 70'e. demek ki insanı hayvanı da aynı :oklava: "erkek erkektir " :roflol:

sadece badem vardı, cindy eklendi, şimdi de bebişler gelecek:Saruboceq: çok heyecanlı çoook delikafadulden gelişmeleri takipteyim sengözlerimebaksanab sağlıklı, şirin yavru(lar) diliyorum iki kafadara a.s.

son iki sayfayı okuyabildim:roflol: yetti zaten kopmam için delikafadulden , daha sonra arada kalanları da okuyacağım ileriki günlerde.

ancak bu iki sayfadan bayağı gelişme olduğunu öğrendim. haydi hayırlısı olsun :nazar:

fotoğraflardaki ana-babalık testine bayıldım. hani deriz ya erkeğin çocuğu da büyüğü de aynı 7'den 70'e. demek ki insanı hayvanı da aynı :oklava: "erkek erkektir " :roflol:

sadece badem vardı, cindy eklendi, şimdi de bebişler gelecek:Saruboceq: çok heyecanlı çoook delikafadulden gelişmeleri takipteyim sengözlerimebaksanab sağlıklı, şirin yavru(lar) diliyorum iki kafadara a.s.

Teşekkür ederiz:utangac:

Evet yeni gelişmeler mevcut milli olmaları ve benim gün saymam acaba hamile mi değil mi çatlıyorum meraktankaydirigubbakcemile3

Anne ve Babalık Provası - 2

Anne Cindy, kendinden önce yavrusunu doyurur.

1002933qc7.jpg

Cindy: Ye minik sıpam ye, iyice doy:asigim:

1002932kp7.jpg

Cindy: Önce çocuğum yesin ben aç kalırım:a015:

........

Ve babamıza bakıyoruz, önce yavrusu mu doyurur acabaCADIARZU

1002934lh9.jpg

Badem Hiç öyle bakma len:mymeka:Bu mamalar ne kadar biliyor musun sen:mymeka:2 yaşına kadar ananı emzirceksin höst git bakim:mymeka:Ananda süt çok bizm sülaleye çekti o delikafadulden

Hani derler ya.. cenin rahme düşünce hissetmeye başlarmış..
Eğer bu ceninkedicikler nevkuşumun prodüksiyonunu üstlendiği bu hikayeleri hissediyorsa, ileride bunlar neden babalarına düşman oldu diye düşünmeyelim..

Yalnız, rol yapma kabiliyetleri de pek bi'güzel.. İleride çoluk-çocuk sahibi olduklarında aç kalma endişeleri olmasın.. Onlara iş buluruz bizim ajansta.. yerimseniben

:nazar:

Ben bir heyecan gidiyorum ama umarım hamiştir benim güzel kızım.

Nev cicim ya bende heyecanla gün sayıyorum iyimi... Kızlar bile soruyor doğurdumu diye yani tüm aile bekliyoruz bir telaşla forumu her açtığımızda soluğu burada alıyoruz..
Haydi hayırlısı canım kalbimiz sizinle..

Şaşkın bakışlara bittimdelikafadulden -mamamı neden ona veriyorsun der gibi sanki...:uhm:

ne hoş kareler bunlarr süperler:)

bademe de cindye de maşşallah:) çok güel görkemli sevimli harika pisicikleri yerim sizi ben:)

Cindy top delisi olduğu bilinir ama topları gazete kağıdı olmak zorundadır:roflol:

Gazete sesi duyduğu an bile tepeme atlar işin ilginç yanıda topu attığımda kapıp geri getirir çoğu arkadaşım inanmadığı için videosunu çekmiştim hazır çekmişken buraya da koyayım:roflol:

Akşam çektiğim için görüntü baya kötü ama idare edin ne yapayımdelikafadulden

[megavideo]JWIS1YQE727cfe97d78d3e89607c21cd83f6e9fc[/megavideo]

Videonun aralarını hep kestim zira topu yakaladıktan sonra ta salona kadar gidip geri geliyor haliyle hep 15-20 saniye beklemek zorunda kalıyorum:utangac:

ayyy çıldıracağımmm git getir oynuyor bu delüü delikafadulden yerim onu ben maşallah kaydirigubbakcemile3

Back
X