- 29 Ocak 2015
- 334
- 882
- 33
- 39
- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
Rica etsem benimkine de bakarmsn ben bişey anlamadm yukarida bilgilerm var :)))bende tutan ilk uygulama tebrikler
son adet değil ovülasyon tarihiniz lazımBen bi türlü işin içinden çıkamadm banada bakarmısınz Doğum tarihim 03.03.1986 SAT 20.03.2015
02.04.2015 ovülasyon D.T 03.03.1986son adet değil ovülasyon tarihiniz lazım
sizin kız çıktı02.04.2015 ovülasyon D.T 03.03.1986
sizin erkek çıktı4ya benimkini de bakar misin ovu tarigi 21.04.2015 dogum tarihim 20.01.1985 lutfeeeeennn
sanırım evet tahmini bir tarih istiyor yoksa nasıl nokta atışı yapabiliriz ki. ben aşılama olduğum için biliyorum gerçi ...ovulasyonu nasıl bılecegız kı? sata göre hesap yaparak mı?
ötekı türlü zor :=)
BEN DE CATLATMA IGNESI OLDUGUM ICIN BILIYORUM DAHA ONCE KONUSMUSTUK SENINLE ASILAMA TOPIGINDE HATIRLADIN MI BENI BILMEMsanırım evet tahmini bir tarih istiyor yoksa nasıl nokta atışı yapabiliriz ki. ben aşılama olduğum için biliyorum gerçi ...
ben de döngünün 14. gününü yazdım :=)sanırım evet tahmini bir tarih istiyor yoksa nasıl nokta atışı yapabiliriz ki. ben aşılama olduğum için biliyorum gerçi ...
ay afedersinBEN DE CATLATMA IGNESI OLDUGUM ICIN BILIYORUM DAHA ONCE KONUSMUSTUK SENINLE ASILAMA TOPIGINDE HATIRLADIN MI BENI BILMEM
Çok sagol canm doktor %90 erkege benzetmişti bakalm tutacakmı ama bende kız hissediyorm:)))sizin kız çıktı
ay afedersinkullanıcı adın hiç tanıdık gelmedi, özür dilerim.
ay öyle söylesene cnm adrenalin'i hatırlıyorum tabiADRENALİN Dİ ONCEDEN KISALTTIM belkı ondan baya konusmustuk ama hatırlmayabılırsın talımmm ben de burda hatırladım
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cnm çok sevindimsen martta hamıle kalmıssın ne guzelcnm cınsıyetı ogrenmıssındır bebıs kız mı erkek mı
Etiketlemediğin ya da alıntılamadığın için mesajını tesadüfen ve geç gördümfolikcimm benim içinde bakar mısın? ovulasyon 11.03.2015 D.T 27.08.1987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?