İŞTE KADININ GÜCÜ ERKEĞE BÖYLE İSTEDİĞİNİ YAPTIRIR.mutlaka okuyun

ya iyi güzelde
zaten toplumda en çok fedakarlık yapan kadınlar değil mi
erkekler herşeyden şımaran varlıklardır bukadar dizgin verilmez..

ahmet altanida can dundarida bir zamanlar surekli okurudum
evlendim anne oldum yani buyudum .. gercek hayata gozlerimi actim .. ikisininde cok bos konustugunu ve bos yazdiklarini dusunuyorumm
hayal dunyasinda mi yasiyoruz masal dunyasindami ?
mukemmel erkekde yoktur mukemmel kadinda yoktur
onemli olan ne degistirilmeye calisacaksin nede degistirmeye esinde seni sende esini oldugun gibi kabul edip seveceksin ve sevileceksin nokta

bence en güzeli kendiniz olmak

yapmacık kadınardan nefret ediyorlar, doğal ve içten olun yeter :asigim:

bende şahsen yapmacık insanlardan nefret ederim..
dırdır ve kıskanç insanlarıda pek çekemem açıkçası :dilcikar:

Ahmet Altan ne demis, hic umurumda degil...siz samimi,durust,icten olun ve sevginizi gostermeyi bilin ,gerisini de karsi tarafa birakin, yeter bence...

ahmet amcacıgım kadınları degerlendirmeisini bilirsen ruhunu oksşamasını onları sevmesini bilirsen hepsi süperdir evet
bana benziyoo azcık yazdıkların ama bi yerdede kalbim kırıldımı pilavı fasülyeyi alıp
makarnayı koyuyorum önüneee o bile çok taa
baktımmıki ben 5 kuruşun hesabını yapıyorum adam bi kahveye 10 lira veyiyo bende gider alırım süsümü püsümü
kaydirigubbakcemile5 anlaştıkmı dişe diş gözede göz lazım o devir eskide kaldı ister yatakta lady ol bagla onu farketmez dışarda kısa kumaşın altında gördümü bacakları seni çagıran popoyu evdeki çok güzeldi sabredip bekliyim olmaz

ERKEK DEDıĞıN

Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle.

Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek.

ınce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek.

Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek.

Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek.

Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek.

Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak.

Ruhunu okşamasını bilecek. Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek. Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak.

Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı. Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir. Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak.

Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek. Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi canının istemesine bağlamayacak her şeyi.

Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek.

Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.

Erkek dediğin askına sahip çıkacak. Korkak olmaz erkek dediğin. Erkek dediğin iyi sevişecek. Koyun gibi yatmayacak, bir an önce şu iş bitse demeyecek.

Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin. Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir.Ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi şehvet değildir.

Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey...
Zeki olacak.

Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek. Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi
katmasını da.

Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak.
Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.

Erkek dediğin önce sevecek.
Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de. Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı...

Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak.

O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin.
Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak.
Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek.

Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın.

bu yazıya en güzel cevap bu olur heralde :)))

böyle bir erkek olsun karşındaki yani adam gibi adam olsun o zaman kadın gibi kadın olmak için savaşsın didinsin hanımlar ama nerde böle erkekler :))

bence insanlar evlenmemek için bahane üretir dururlar bence bahaneler
böyle olan yoktur herhalde........
sonra aldatırlar tam 20 yıl sonnra sonra sen şöyleydin böyleydin derler
yani evlenmeyecek aldatmaya meğilli erkeğin lafları
hiç bir zaman olanla yetinmeyip şöyle olsun böyle olsun denilirse oo çok kadın geçer o erkeğin odasından
mükemmelliyetçilik iyi değil
ben öyle bir mükkemmel kadın olsam yanlız yaşardım yanlız ölürdüm her halde ben bana yeterdim

ya ben bu yazıyı uzun zaman önce bir yerde okumuştum ama Ahmet Altan a ait olduğunu bilmiyordum şaşurdumşutarafagitti

hani ne biliim Ahmet Amca gibi birinden bu kadar alaturka bir yazı beklemiyordum

ayrıca bir yerde feci çelişkiye sebebiyet vermiş kendisişutarafagitti

''Güzel olacak ama kaşı, gözü, bacağı, iki meme ucundan önce, sözü doğru, ruhu aydınlık olacak, güzelliği komple olacak.''

kadın memelerini ve kiraz ağaçlarını yarattığı için Tanrı ya inandığını söyleyecek kadar kadar meme fetişisti bir amcadan bu sözleri duymak hayret verici:roflol:

ayrıca Ahmet amca inşallah rüyana Rosa Lüksemburg,Clara Zetkin girsin emi

sana kuru fasulyenin faydalarından bahsetsinler inşalla naniknanik

erkekler kendılerını hıç gormez zaten bız gıbı bıraz sabırlı bıraz sevgı dolu bıraz cıkarsız sevseler dusunmeyı bılseler anlayışlı olsalar işi bıtınce donup p.p..nu yatmmaslar bak ozmn nasıl kadın gıbı kadın oluruz onlara erkeklerın nefsı aç ne kadar mukemmel olursan ol bunu bılır bunu solerım yaranılmaz arkadaslarr

kadını el üstünde tutarsan o zaten seni başı,gözü üzerine çıkaracak kadar adaletlidir.yeterki kadınına kadının gibi davran,gerisi şüphesiz gelir...

ben evimde prenses gibiysem eşimde prensim olur zaten..yeterki bana prenses gibi davransın..Allaha şükür ben bu konuda şanslıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…