İşte KK'nın en Minik Üyesi

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Bir baktım KAYRA EREn in sesi çıkmıyor meğer kk da ekım annelerinin arasında dolanıyormuş sırnaşık şey
Biz nasıl pc başında çay kahve alırız oda memeyi koymuş :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

ışte ıspatı :roflol:

kel erkeğim benim

Son düzenleme:
oyyyy maasallah kurban olurum onu yaradana ben yaaaaaaa:))))) sen nasıl tatlısını öle maasallah sübhanallah

Oy oyy oyyyyy kaydirigubbakcemile3
kuzummm daha şindiden başlamış nette dolaşmayaaa hemide k.k daa kafamçokkarıştı

masallahh kuzuma
nasıl bakıyorr meraklaa :)))))))))

ee tabii Annesinin karnındaykende biliyor cocuk Kk :)))))) simdi kendi girip bakmak istemişş

Zamane çocukları işte internetle erken tanışıyorlar allah size bağışlasın canım çok çok tatlı kaydirigubbakcemile3

oyy maşallah kuzumaa yaa ee kkyla yatıp kkyla kalkıyo kuzularr normall

dikkatt karılarr koğuşunda erkek var sırnaşık şey

yirim seni bennnn alkisalkisalkis kk ya erkekler de girmeye baslamis aman yazdiklarimiza dikkat edelim :jeyyar:

masallahh kuzuma
nasıl bakıyorr meraklaa :)))))))))

ee tabii Annesinin karnındaykende biliyor cocuk Kk :)))))) simdi kendi girip bakmak istemişş
dimi ama demekkı o tez doğruymuş naniknanik
Zamane çocukları işte internetle erken tanışıyorlar allah size bağışlasın canım çok çok tatlı kaydirigubbakcemile3

sağol canım senınkınıde opuyorumnanaktan

oyy maşallah kuzumaa yaa ee kkyla yatıp kkyla kalkıyo kuzularr normall

dikkatt karılarr koğuşunda erkek var sırnaşık şey

ya aynen öyle napsınlar baktı olmuyo boş bulunca daldı :ecrin_bebek:
yirim seni bennnn alkisalkisalkis kk ya erkekler de girmeye baslamis aman yazdiklarimiza dikkat edelim :jeyyar:

dıkkatt hemıde kel erkek kel erkek seksi oluemuş ama kızlarınız gırmesın cazibemize dayanamazlarsırnaşık şey

hay yarabbim maaşallah
nasıl da şaşırmış bakıyor ay öldüm çok tatlı :asigim:

Allah nazarlardan korusun . Çok can yakacak ,şimdiden el atmış kadınlarla ilgili konulara...:roflol:

aaa erkek değil mi bu annesi, kazen görmesin banlar vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok tatlı maşallah yorumlarını merakla bekliyorum kendisinin

yerim seni ben teyzesinin tatlı kuşu maşallahhh paşama tam bi pc kolik olmuş hehe bilgisayar uzmanımı olcak neeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…