bnde tam olarak bilmiyrm sadece hastanelik olmus
İzleyemiyorum haber vs biri açıklayanilir mi durumu nedir ne oldu ?
insallah*İşkenceci üvey annenin darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısıyla tedavi gördüğü öğrenildi. Tedavisinin tamamlanması ardından üvey anne Songül A, jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürüldü.
devamı da gelir inşallah.
Valla ben gayet doğru buluyorum bu adi yaratık için edilen bedduaları zaten Allaha havale ediyoruz bu dünyadada öbür dünyadada çeksin diyoruz...Bu kadın diğer mahkumlardan ayrı kaliyodur suçu ne olursa olsun bi insanın acı çekmesi için beddua etmeyi doğru bulmuyorum insanlar en büyük kötülükleri yapmaya da açıktır en büyük iyilikleride bu kadını Allaha havale etmek en güzeli
Bu kadın diğer mahkumlardan ayrı kaliyodur suçu ne olursa olsun bi insanın acı çekmesi için beddua etmeyi doğru bulmuyorum insanlar en büyük kötülükleri yapmaya da açıktır en büyük iyilikleride bu kadını Allaha havale etmek en güzeli
Bu kadın diğer mahkumlardan ayrı kaliyodur suçu ne olursa olsun bi insanın acı çekmesi için beddua etmeyi doğru bulmuyorum insanlar en büyük kötülükleri yapmaya da açıktır en büyük iyilikleride bu kadını Allaha havale etmek en güzeli
bunun obur dunyasida var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?