iste o kadin belasini buluyor

bnde tam olarak bilmiyrm sadece hastanelik olmus

Çok bir şey yazmıyor zaten haberde. Sadece gece hastaneye kaldırılmış ve tedavi olup taburcu edilmiş. videoda güvenlikle birlikte travma odasından çıktığı yürüyerek gittiği gözüküyor okadar.
Her hangi bir açıklama yok yani

İzleyemiyorum haber vs biri açıklayanilir mi durumu nedir ne oldu ?

Hastaneye kaldırılmış ama taburcu olmuş aynı gün. Önemli birseyi yokmuş. Travma odasından çıkmış. Herhalde bir çeşit sinir krizi geçirdi diyorlar gerçekler ortaya çıkınca mahkumların rahatsız mı etti ne yaptı.

*İşkenceci üvey annenin darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısıyla tedavi gördüğü öğrenildi. Tedavisinin tamamlanması ardından üvey anne Songül A, jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürüldü.

devamı da gelir inşallah.

birde merdane soktular bağırsakları vajinası parçalandı diye birşey okusaydım içim rahatlayacaktı biraz..

günlerdir o çocuklar gözümün önünden gitmiyor.. psikolojim bozuldu.. dünya nereye gidiyor çocuklarımızın geleceği ne olacak herşeyi sorgulamaya başladım..

allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın..

kaç gündür izlemekten kaçıyordum videoyu.yeğenlerim var biliyorum onlar gelicekti gözümün önüne.bugün izlemeye çalıştım 1 dakika sonra ezan okunuyordu tam da etmediğim beddua kalmadı. kör şeytanından bulsun inşallah.

Bu kadın diğer mahkumlardan ayrı kaliyodur suçu ne olursa olsun bi insanın acı çekmesi için beddua etmeyi doğru bulmuyorum insanlar en büyük kötülükleri yapmaya da açıktır en büyük iyilikleride bu kadını Allaha havale etmek en güzeli

insallah

Valla ben gayet doğru buluyorum bu adi yaratık için edilen bedduaları zaten Allaha havale ediyoruz bu dünyadada öbür dünyadada çeksin diyoruz...

Allah herseyi kendisine havale etmemizi isteseydi hic bir sucluyu cezalandirmayin derdi.

Suç mu?
Suç kelimesinin anlamı bu olayın karşılığı asla olamaz. O kadar yetersiz ki,
bu durum vahşet, insanlık dışı kelimelerle bile sıradanlaştırılamaz.

Toplumsal olarak tramva yaşıyoruz.
Ne yaşattıysa aynısı yaşamasıni dilemek benim için beddua değil sadece bir temenni.

Cezaî ehliyeti yoktur yani akli melekeleri yoktur felan deyipte bu pisligi salivermesinle

Videoyu ceken diyorki dun gece de getirdiler. Ben oyle duydum. Bedduayi hak etti bu kadin. Ben dun Kayseri cezaevini arayacaltim.Yalvaracaktim onun kogus arkadaslarina o videoyu izletin diye ama mesai saatini gecmisti. Pazartesi aricam. Mektup yazicaz kadina arkadaslarla milyonlarin bedduasini ileticez verirlerse mektubu tabi. Oglumu severken bile sucluluk hissediyorum. Sanki eskisi gibi olamicam gibi icim aciyor hep. Toplumsal travmaya sebep oldu bu cani. Kimle konussam gozler yasli. Herkes agliyor. O adam yine evlenir belki de . Insallah o cocuklara melek gibi bir insan gelir artik. Surekli aklimda o cocuk. O kiz...

bu kadar gündemdeyken kimse ona dokunup başını belaya sokmak istemez... herkez ona bir şey yapmak ister ama şimdi birileri de çıkar onu savunur.......bence pekte doğru bir haber değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…