onu bi insan savunacagini sanmiyorum onun cinsindende baska oldugunu dusunmuyrm bnce herkes ona iyi gozle bakmiyrbu kadar gündemdeyken kimse ona dokunup başını belaya sokmak istemez... herkez ona bir şey yapmak ister ama şimdi birileri de çıkar onu savunur.......bence pekte doğru bir haber değildir...
sebebo aciklanmams evet ama umarim kendini delilige verip isin icinden sıyrılmzkadın hastaneye kaldırılmış ama sebebini açıklamamışlar
ne salinmasi kimse olayida sogutmaz zaten o kadin yasadikca olay alevleniyrBen bu kadına şiddet uygulandığı için hastaneye kaldırıldığını düşünmüyorum. Sadece insanları kandırma amaçlı olabileceğini unutmamak lazım. Olay soğuduğunda kadın salınır...
cok deil az bile bu beddualarÖnce anne sonra, insan olarak param parça oldum. El insaf be yaratık el insaf...
İnsan olan ne yapar bu durumda, hop oturdum hop kalktım, kendimi koyacak yer bulamadım, elim ayağım titriyor, bu nasıl bir olay bu nasıl bir ceza ah yavrum, ah güzel yavrularım.. Allah o elleri yaksın öyle bir acı versin ki o merhametsiz yüreği köz gibi yansın.. Dilerim bu vicdansız her iki alemde de gün yüzü görmesin.. Bu beddualarımı lütfen kimse çok görmesin...
hayirAcıttığı yerden canı acısın isterim tabiki ama bu dünyada çekiceği ceza bu kadına az kalir onun için diyorum diğer mahkumlar en fazla döver,tırmalar ee bu yeticek mi bu kadına??
videoyu izlemediniz sanirim siz?Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne fakri var?
çünkü kadın psikolojik olarak rahatsız değil tamamen şiddete meyyal biri.Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne fakri var?
Valla söz konusu çocuklara yapılanlar olunca ben de canileşiyorum ister istemezBu habere keyiflenenlerin o kadindan ne fakri var?
İzledim.videoyu izlemediniz sanirim siz?
Rahatsız olduğunu söylemedim ki ben. Cezasına çekiyor işte hapse girdi. Onun aynı şekilde işkence görmesi çocukları iyilestirecek mi? Hayır. Sadece her zaman olduğu gibi bu tip haberlerde gaza gelip asilsin kesilsin deyip oooo hapiste dovmusler yaşasınçünkü kadın psikolojik olarak rahatsız değil tamamen şiddete meyyal biri.
eğer rahatsız olsa sadece çocuklara değil herkese, kendine, eşyaya da zarar verirdi. o kendi keyfi için çocuklara işkence yapan bir cani.
inşallah bin beterini görür hapishanede, ölümü aleme ibret olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?