iste o kadin belasini buluyor

bu kadar gündemdeyken kimse ona dokunup başını belaya sokmak istemez... herkez ona bir şey yapmak ister ama şimdi birileri de çıkar onu savunur.......bence pekte doğru bir haber değildir...
onu bi insan savunacagini sanmiyorum onun cinsindende baska oldugunu dusunmuyrm bnce herkes ona iyi gozle bakmiyr

Ben bu kadına şiddet uygulandığı için hastaneye kaldırıldığını düşünmüyorum. Sadece insanları kandırma amaçlı olabileceğini unutmamak lazım. Olay soğuduğunda kadın salınır...

Önce anne sonra, insan olarak param parça oldum. El insaf be yaratık el insaf...
İnsan olan ne yapar bu durumda, hop oturdum hop kalktım, kendimi koyacak yer bulamadım, elim ayağım titriyor, bu nasıl bir olay bu nasıl bir ceza ah yavrum, ah güzel yavrularım.. Allah o elleri yaksın öyle bir acı versin ki o merhametsiz yüreği köz gibi yansın.. Dilerim bu vicdansız her iki alemde de gün yüzü görmesin.. Bu beddualarımı lütfen kimse çok görmesin...

ne salinmasi kimse olayida sogutmaz zaten o kadin yasadikca olay alevleniyr

Acıttığı yerden canı acısın isterim tabiki ama bu dünyada çekiceği ceza bu kadına az kalir onun için diyorum diğer mahkumlar en fazla döver,tırmalar ee bu yeticek mi bu kadına??

c
cok deil az bile bu beddualar

Rabbim o sabilere yapan işkenceci kadını ve onun gibileride bildiği gibi yapsın amin

Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne fakri var?
çünkü kadın psikolojik olarak rahatsız değil tamamen şiddete meyyal biri.
eğer rahatsız olsa sadece çocuklara değil herkese, kendine, eşyaya da zarar verirdi. o kendi keyfi için çocuklara işkence yapan bir cani.
inşallah bin beterini görür hapishanede, ölümü aleme ibret olur.

Suçlulara hatta canilere ön yargıyla bakmamak gerekir ne yapmış olursa olsun ben yinede seviyorum onlarıda belkide bu o aşık olduğum mesleğimden kaynaklanıyodur

Rahatsız olduğunu söylemedim ki ben. Cezasına çekiyor işte hapse girdi. Onun aynı şekilde işkence görmesi çocukları iyilestirecek mi? Hayır. Sadece her zaman olduğu gibi bu tip haberlerde gaza gelip asilsin kesilsin deyip oooo hapiste dovmusler yaşasın diye sevinen iki gun sonra da unutanlarin gazini alacak. Haklı gerekceleriniz de olsa sonuçta işkenceden keyif aldığınızı gösterir bu.

Ben izlemedim bugün bir fotografini gördüm. Tüylerim diken diken oldu icimden birsey kaydi yakti gecti yüregimi. Anladim ki tahminimden cok daha kötü. Ama biz elimiz kolumuz bagli oturup insallah döverler dersek yine olmaz ki. Kendi elime gecse benzetsem sinirden denir belki ama baskasi dövsün derken tuhaf hissediyorum. Oysa eskiden ben de derdim öyle. Keske ceza verseler ifsa etseler. Sadece kuru ekmek ve su verseler. Buna benzer cezalari uygulamalilar yaptigini medeni bir sekilde karsilamak da agir geliyor. Bu tür insanlara idam olmali demeye basladim. Rezil ederek idam etmek gerek. Neyse ki ilahi adalet var yaptiginin cezasini ölümden sonra da cekecek insallah. O cocuklarin yaralarini hicbir sey kapatamaz. Öz anne baba da suclu kesinlikle !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…