- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.561
aynen canım bnde çk sıkılıorum yaaaa
napce bilmiorumm
gerçi sıkıntım dünki olaydan dolayıdır ya hoş uyuz etti bni gıcık
aynen canım bnde çk sıkılıorum yaaaa
napce bilmiorumm
gerçi sıkıntım dünki olaydan dolayıdır ya hoş uyuz etti bni gıcık
Kıss sormaa yawww, avuç yalamak ne derece iştah keser oda ayrı bi konu hihoyyyt
Kıss ne olduu dün ne kaçırdım yinee ben bilmiyorumkismile
vallaaa ben zamanındaaa 15 kilo verdim bu şekilde sence etkili bi yöntem mi bi düşün bakalımmmmm:dance::dance::dance:
eheheheh o zaman iş yerini değiştircen tatlikisss :roflol::roflol:
dün beyfendiyi arıoz yatıomuş yarım saat sonra arasın demiş 2 saat geçti aradım birazdan arıcak dedi ayy dayanamadım yine aradım bnimde kalktığım 15 dak.oldu bizimkiler söledi baya aramışsın dedi madem aradığımı söledin bana nie geri dönmedin dedim uyuz ya bn burda meraktan çatlıcam adam ne kadar rahat ya aramıcam hıh bidaha onu
perimm ewet mail attım kandilini kutladım bakalım geri döncek mi hiç sanmıorum ama
Kıss sen kaç kiloydunn kafamçokkarıştı
çok kiloydum tatlım ben roactane die bi sivilce ilacı kullanmıştım kortizon vardı onda 15 kilo almıştım sonra verdm amahihoyyyt
yok gözdecim böle rahat yeri bulamam valla çk rahatım ya
dün beyfendiyi arıoz yatıomuş yarım saat sonra arasın demiş 2 saat geçti aradım birazdan arıcak dedi ayy dayanamadım yine aradım bnimde kalktığım 15 dak.oldu bizimkiler söledi baya aramışsın dedi madem aradığımı söledin bana nie geri dönmedin dedim uyuz ya bn burda meraktan çatlıcam adam ne kadar rahat ya aramıcam hıh bidaha onu
perimm ewet mail attım kandilini kutladım bakalım geri döncek mi hiç sanmıorum ama
Kıss bende 2 sene önce 18 kilo verdim, her ay iğne yiyodum kilo aldırmıştı banaa :sinifsinif: hatırlamak bile istemiyom o dönemii
Kıss sennkide pek rahatına düşkünn heelmaz:
insan 38 bedenken birden pantolonların beli büyüyünceee öle fena oluo kiiiii deli oluodum yaaaa şimdi 60 kilo flnım 170 fln da boyum varrr hedefim 55 olmak çok güzel oluom o zaman38 beden olunca şimdi 40 bedenimmmm
aynen canım bende 40 bedenn, benmki sakın vermee ben böle seviyom seni dio ama ben sevmiyorum yaaa, kilo kime yakışırkii
senin ki heyecandandır askerin gelioooo yaaa :)))) darısı tüm şafakçıların başınaaa :)))) bugün kandil dua edelim deee şafak çabuk çabuk geçsinnnnn allahım ne olurrr benim askımın ve tüm şafakçı arkadaslarımın sevgilierinin eşlerinin şafakları bi an önce geçsn ve teskerelerini alsınlar allahın izni ileeee tüm askerlerimizi ve benim askeri mide koru yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:
döner be neden dönmesin keşke telefon etseydin:hulya:
neysem askerine gelince bak sen orda aradığında birazdan arıcak dediğinde aramasaydın belki o seni arıcaktı-tatlicadiarzu- neden arka arkaya arıyosun şımarıyo zaten belli rahatını seviyoakannehir o ne dedi cevap olarak:1ninca: bide sen dua et aramana kızmıyo boshayallersmile
rahatlık deil canım bununki gamsızlık çok gamsız bir insan nasıl baş ederim bununla bilmioum yane
bni en çk sinirlendiren yarım saat sonra arasın demedi ne demek bu ya emir vaaki knuşanı hiç sewmem ya bide buna durmadan istanbul netten mail geliodu bnde sordum dün işte oda işte önceden açmıştım ölesine bnde aradığını buldun mu bari dedim ya yok ölesine gezinip durdum iptal ettiricemde şifreyi unuttum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?