Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss ne olduu dün ne kaçırdım yinee ben bilmiyorumkismile

dün beyfendiyi arıoz yatıomuş yarım saat sonra arasın demiş 2 saat geçti aradım birazdan arıcak dedi ayy dayanamadım yine aradım bnimde kalktığım 15 dak.oldu bizimkiler söledi baya aramışsın dedi madem aradığımı söledin bana nie geri dönmedin dedim uyuz ya bn burda meraktan çatlıcam adam ne kadar rahat ya aramıcam hıh bidaha onu

perimm ewet mail attım kandilini kutladım bakalım geri döncek mi hiç sanmıorum ama

Kıss sennkide pek rahatına düşkünn hee lmaz:

döner be neden dönmesin keşke telefon etseydin:hulya:
neysem askerine gelince bak sen orda aradığında birazdan arıcak dediğinde aramasaydın belki o seni arıcaktı-tatlicadiarzu- neden arka arkaya arıyosun şımarıyo zaten belli rahatını seviyoakannehir o ne dedi cevap olarak:1ninca: bide sen dua et aramana kızmıyo boshayallersmile

Kıss bende 2 sene önce 18 kilo verdim, her ay iğne yiyodum kilo aldırmıştı banaa :sinifsinif: hatırlamak bile istemiyom o dönemii

insan 38 bedenken birden pantolonların beli büyüyünceee öle fena oluo kiiiii deli oluodum yaaaa şimdi 60 kilo flnım 170 fln da boyum varrr hedefim 55 olmak çok güzel oluom o zaman 38 beden olunca şimdi 40 bedenimmmm

Kıss sennkide pek rahatına düşkünn hee lmaz:

rahatlık deil canım bununki gamsızlık çok gamsız bir insan nasıl baş ederim bununla bilmioum yane
bni en çk sinirlendiren yarım saat sonra arasın demedi ne demek bu ya emir vaaki knuşanı hiç sewmem ya bide buna durmadan istanbul netten mail geliodu bnde sordum dün işte oda işte önceden açmıştım ölesine bnde aradığını buldun mu bari dedim ya yok ölesine gezinip durdum iptal ettiricemde şifreyi unuttum dedi

insan 38 bedenken birden pantolonların beli büyüyünceee öle fena oluo kiiiii deli oluodum yaaaa şimdi 60 kilo flnım 170 fln da boyum varrr hedefim 55 olmak çok güzel oluom o zaman 38 beden olunca şimdi 40 bedenimmmm

aynen canım bende 40 bedenn, benmki sakın vermee ben böle seviyom seni dio ama ben sevmiyorum yaaa, kilo kime yakışırkii

Aminnnnnnnnn

teli yokkşi bnde yüzyüze görüşmüşlüğüm yok ailesiyle canım
bnde mail atim dedim geçen bayramda bayramını kutladım hiç ses yoktu

aslında aramıyım dedim ama meraklandım yani arasam yatıo ne yatması bu böle

e bide kızaydı o daha çk onu aramamama kızıo canım çk gamsız çkkkk

nasıl başedicem bilemiorum

Boşwer canım ya geçmişi karıştırma valla boshayallersmile ben bi kez karıştırıyım dedim de bıraktımm hemenn =)))) baktım hoşuma gitmicek şeyler var boşuna üzmiyim dedim kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…