Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Boşwer canım ya geçmişi karıştırma valla boshayallersmile ben bi kez karıştırıyım dedim de bıraktımm hemenn =)))) baktım hoşuma gitmicek şeyler var boşuna üzmiyim dedim kendimii

aman napim ne hali varsa görsün aramıcam iştee uyuzu ne zaman arasa konuşucam onunla

hastaymışsın üşütmüş bni arayan olursa yatıo deyin demiş ödün veremio beyfendi kendinden allahım ne uyuz oluorum ya

bilmem pekde sayılmaz aslında canım
kız mail olur mu mesaj yazsaydın bari olmazmı belki maili geç görücek:kedi:
nabxa göre şerbet vericeksin alttan alıcaksın yani baksana huyu böle demekkisempatiksalakcinni huy çıkmaz biliyosun seviyosunda:1ninca:
aman ne bileyim ya boşver gerilmeyin ikinizde sonuçta seviyosunuz birbirinizibayanssulusmile

kızlar ben bi şafak kağıdımdan bi gün karalayıp geliommm .
kız aklın fikrin şafakta alemsin yadelikafadulden

napim kız hiç gemiooo sankiii bi de asker şarkıları açtımmm offf offff :))))))) her an arar die bi gözümde teldeeeee benim halim ne olcak bilmiom vallaaaaakaydirigubbakcemile3

ama canım teli yok bnde nerden bulcamda yazıcam aman en güzeli bu fazla içli dışlı olmak istemiorum doğrusu sonra boku çıkar insan bikerede olsa demez mi burcu nasılsın napıosun herşey yolunda mı die

sonuçta bn onun kardeşini bekliorum insan bikee olsun sormaz mı uzun zamandır msnye girmiorum anacım zaten hep alttan alan benim

napim kız hiç gemiooo sankiii bi de asker şarkıları açtımmm offf offff :))))))) her an arar die bi gözümde teldeeeee benim halim ne olcak bilmiom vallaaaaakaydirigubbakcemile3
alışıcaksın canım ne olucak:gitme:
yani en azından özlemeye alışıcaksın :1ninca:
bak sen şafak sayma mehtap say izine geliceği günü saysana:lepi:

Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
Yaa ne dicem size benmkii bi tane t-shirtünü bırakmış bana bizden al dedii, anasından almaya çekiniyom yaaa, napsammm kii :kedi:

ya kibarca sölersin ne varki yada o annesine desin ki büşra gelicek tişörtü verirsiniz desin bi zahmetlülülülülülü

kesinlikle samimi olmabuyrunnnnnnnnn
evli bi bayan olarakdelikafadulden
yani boşver umrunda değil gibi takılmirmirmirmir
ee kuzu böle gamsız adama aşık kız lazım zamanla yontulur merak etmehihoyyyt

Kadına ne dicem isterken yaa emrah bana bişey mi bırakmış diyim, ( Bişey =) yada tişört mü diiym =))) bilmiyorumkismile öfff yaaaw şimdi gidecem içeri gir dicek kaydirigubbakcemile

saya saya aklım başımdan gitti zaten yaaaaaa zaman alışmayı öğretcek herhalde napalımmmm cnm yaaaa bugün bi arasa içim rahat etcek de işteeee.

kız büşra git al be ne olcak senn oğlunsa benimde sevgilum dersinnnnkaydirigubbakcemile3 hatta bugün alll hem kandil ya onu bahane et git elini öp sonra da tshirtü iste bu kadar basittt kuzummmhihoyyyt

kesinlikle samimi olmabuyrunnnnnnnnn
evli bi bayan olarakdelikafadulden
yani boşver umrunda değil gibi takılmirmirmirmir
ee kuzu böle gamsız adama aşık kız lazım zamanla yontulur merak etmehihoyyyt

aman zaten öle yapıorum hıı dedim onada zaten iizne gelme istemiorum dedim 1 ay erken gelirsin 1 hafta gelip napcan dedim bnde öle düşünüorum ama bana kırılmışsındır felan dedi

anacım bi insan 7 sinde neyse 70 indede odur yane

Kadına ne dicem isterken yaa emrah bana bişey mi bırakmış diyim, ( Bişey =) yada tişört mü diiym =))) bilmiyorumkismile öfff yaaaw şimdi gidecem içeri gir dicek kaydirigubbakcemile

hayır bişey denir mi bak sen gidiceksin tamam mı kadın gir derse 5 giriceksin baktın ses etmiyo zaten kendisi söle sölemezse emraha sor ne dedin diye o ne dediyse ona göre tişört bırakmıştı dersin:sinifsinif: meraj etme bişi olmaz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…