- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.581
Boşwer canım ya geçmişi karıştırma valla boshayallersmile ben bi kez karıştırıyım dedim de bıraktımm hemenn =)))) baktım hoşuma gitmicek şeyler var boşuna üzmiyim dedim kendimii
burcu bence sen çok üstüne düşüyosun :1hug:
aman napim ne hali varsa görsün aramıcam iştee uyuzu ne zaman arasa konuşucam onunla
hastaymışsın üşütmüş bni arayan olursa yatıo deyin demiş ödün veremio beyfendi kendinden allahım ne uyuz oluorum ya
Kıss herkezn farklı huyları var işte, :tomato:
teli yokkşi bnde yüzyüze görüşmüşlüğüm yok ailesiyle canım
bnde mail atim dedim geçen bayramda bayramını kutladım hiç ses yoktu
aslında aramıyım dedim ama meraklandım yani arasam yatıo ne yatması bu böle
e bide kızaydı o daha çk onu aramamama kızıo canım çk gamsız çkkkk
nasıl başedicem bilemiorum
kız mail olur mu mesaj yazsaydın bari olmazmı belki maili geç görücek:kedi:bilmem pekde sayılmaz aslında canım
kız aklın fikrin şafakta alemsin yadelikafaduldenkızlar ben bi şafak kağıdımdan bi gün karalayıp geliommm.
kız mail olur mu mesaj yazsaydın bari olmazmı belki maili geç görücek:kedi:
nabxa göre şerbet vericeksin alttan alıcaksın yani baksana huyu böle demekkisempatiksalakcinni huy çıkmaz biliyosun seviyosunda:1ninca:
aman ne bileyim ya boşver gerilmeyin ikinizde sonuçta seviyosunuz birbirinizibayanssulusmile
kız aklın fikrin şafakta alemsin yadelikafadulden
şimdi şimdi göstermeye başladı kendini canım allah yardımcım olsun bneim yane
kız mail olur mu mesaj yazsaydın bari olmazmı belki maili geç görücek:kedi:
nabxa göre şerbet vericeksin alttan alıcaksın yani baksana huyu böle demekkisempatiksalakcinni huy çıkmaz biliyosun seviyosunda:1ninca:
aman ne bileyim ya boşver gerilmeyin ikinizde sonuçta seviyosunuz birbirinizibayanssulusmile
kız aklın fikrin şafakta alemsin yadelikafadulden
alışıcaksın canım ne olucak:gitme:napim kız hiç gemiooo sankiii bi de asker şarkıları açtımmm offf offff :))))))) her an arar die bi gözümde teldeeeee benim halim ne olcak bilmiom vallaaaaakaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
Yaa ne dicem size benmkii bi tane t-shirtünü bırakmış bana bizden al dedii, anasından almaya çekiniyom yaaa, napsammm kii :kedi:
Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
Yaa ne dicem size benmkii bi tane t-shirtünü bırakmış bana bizden al dedii, anasından almaya çekiniyom yaaa, napsammm kii :kedi:
napim kız hiç gemiooo sankiii bi de asker şarkıları açtımmm offf offff :))))))) her an arar die bi gözümde teldeeeee benim halim ne olcak bilmiom vallaaaaakaydirigubbakcemile3
ama canım teli yok bnde nerden bulcamda yazıcam aman en güzeli bu fazla içli dışlı olmak istemiorum doğrusu sonra boku çıkar insan bikerede olsa demez mi burcu nasılsın napıosun herşey yolunda mı die
sonuçta bn onun kardeşini bekliorum insan bikee olsun sormaz mı uzun zamandır msnye girmiorum anacım zaten hep alttan alan benim
alışıcaksın canım ne olucak:gitme:
yani en azından özlemeye alışıcaksın :1ninca:
bak sen şafak sayma mehtap say izine geliceği günü saysana:lepi:
ya kibarca sölersin ne varki yada o annesine desin ki büşra gelicek tişörtü verirsiniz desin bi zahmetlülülülülülü
alışıcaksın canım ne olucak:gitme:
yani en azından özlemeye alışıcaksın :1ninca:
bak sen şafak sayma mehtap say izine geliceği günü saysana:lepi:
ya kibarca sölersin ne varki yada o annesine desin ki büşra gelicek tişörtü verirsiniz desin bi zahmetlülülülülülü
kesinlikle samimi olmabuyrunnnnnnnnn
evli bi bayan olarakdelikafadulden
yani boşver umrunda değil gibi takılmirmirmirmir
ee kuzu böle gamsız adama aşık kız lazım zamanla yontulur merak etmehihoyyyt
Kadına ne dicem isterken yaa emrah bana bişey mi bırakmış diyim, ( Bişey =) yada tişört mü diiym =))) bilmiyorumkismile öfff yaaaw şimdi gidecem içeri gir dicek kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?