- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.601
eve nie bırakıoki vereymiş ya sana ayy şahsen bnde gidip alamazdım yane
Gideceği gün aklımıza geldii keşke alsaydım dedim, ben bırakırım senin için bitane dedi.. Dünde telfonda konuşurken söledi aldın mı diyee yok dedim gitmedim git al dedi işte, bıraktım anneme :bbo:
saya saya aklım başımdan gitti zaten yaaaaaa zaman alışmayı öğretcek herhalde napalımmmm cnm yaaaa bugün bi arasa içim rahat etcek de işteeee.
kız büşra git al be ne olcak senn oğlunsa benimde sevgilum dersinnnnkaydirigubbakcemile3 hatta bugün alll hem kandil ya onu bahane et git elini öp sonra da tshirtü iste bu kadar basittt kuzummmhihoyyyt
deli öle denirmi özlemdin mi bırak gelsin anaaaman zaten öle yapıorum hıı dedim onada zaten iizne gelme istemiorum dedim 1 ay erken gelirsin 1 hafta gelip napcan dedim bnde öle düşünüorum ama bana kırılmışsındır felan dedi
anacım bi insan 7 sinde neyse 70 indede odur yane
saya saya aklım başımdan gitti zaten yaaaaaa zaman alışmayı öğretcek herhalde napalımmmm cnm yaaaa bugün bi arasa içim rahat etcek de işteeee.
kız büşra git al be ne olcak senn oğlunsa benimde sevgilum dersinnnnkaydirigubbakcemile3 hatta bugün alll hem kandil ya onu bahane et git elini öp sonra da tshirtü iste bu kadar basittt kuzummmhihoyyyt
büşümmmmmm senin ki kaçında teslim oldu nasıl senin şafak benimkinden az oluyo anlamadım ben:a015:
Nezamn gitti canım seninki askere ???
Kızz hastayım öpemem valla, sonra oğluna bu kızz bana hastalık geçirdi derr laelaelaelaelae du ben bugn arıyım kandilini felan kutlıyım derse bana gider kapıdan alır eve geçerim akşam.. Girmiyim hastayım falan derim eve gidip yatıcam faln bakalım oğluna dicekmii hasta olduğumuu sırnaşık şey
canım 1 aralıktı işte teslim tarihi sennki kaç ki ??
geç oldu canım kusura bakma
nişanlım17 aralıkta asker oldu
sülüsü mü 1 aralık teslimimi:gitme:
yok bence öp yaaa şimdi çok soğuk fln der oğluna vallaaaaçığını arayabilirrrr
alla alla yaa belli bi aralığı yokmu bunun mesela 1ila 5 aralık arasıydı benmkinin teslim tarihi, senin ki kısa dönem felan mıı ??
Canım sülüsü normalde kasımda idi araya byram girdi 1 ay ertelendi yaa, daha sonra 1 aralıkta askerlik başladı bunun 5 aralığa kadar teslim süresi vardı, 3ünde de teslim oldu boshayallersmile
yok canım benim ki uzun dönem,
ama devre kaybı 14 ünde başvurdu 17sinde teslim oldu
devre kaybı olduğu için ne zaman başvursa hemen alıyorlar yani...
yok canım benim ki uzun dönem,
ama devre kaybı 14 ünde başvurdu 17sinde teslim oldu
devre kaybı olduğu için ne zaman başvursa hemen alıyorlar yani...
heh şimdi oldu bebeğim ama teslim tarihinden hesapla dedi benimki sonradan uzarsa üzülürsün diye sordum:sinifsinif: bide sen sayaçtan mı sayıyosun sayaç 455 ten sayıyolmaz:
hııı anlamadım ama nesee kaydirigubbakcemile3
senin kayınvaliden tanıştın mı:uhm:
ne kadardır çıkıyosunuz:uhm:
kaç yaşındasın:uhm:
istanbuldamısın:uhm:
aynı bnim durumum devre kaybı normalde 89/2 olacakken 1 hafta sonra gittiği çin 89/3 oldu
Yokk canım uzamaz merak etme 455den değil 460dan geriye doğru sayıyorum senin kaç çıkıo kıs ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?