Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gideceği gün aklımıza geldii keşke alsaydım dedim, ben bırakırım senin için bitane dedi.. Dünde telfonda konuşurken söledi aldın mı diyee yok dedim gitmedim git al dedi işte, bıraktım anneme :bbo:

annesine sölemiş işte git al hemde kandilini kutlarsın canım

büşüm böle de diyebilirsin:hulya:

kız mesela senin mehtap 70 lerde mi kaç gün acemilikgamyoncuiremsu

deli öle denirmi özlemdin mi bırak gelsin anaalmaz:

Kızz hastayım öpemem valla, sonra oğluna bu kızz bana hastalık geçirdi derr laelaelaelaelae du ben bugn arıyım kandilini felan kutlıyım derse bana gider kapıdan alır eve geçerim akşam.. Girmiyim hastayım falan derim eve gidip yatıcam faln bakalım oğluna dicekmii hasta olduğumuu sırnaşık şey

yok bence öp yaaa şimdi çok soğuk fln der oğluna vallaaa açığını arayabilirrrr

alla alla yaa belli bi aralığı yokmu bunun mesela 1ila 5 aralık arasıydı benmkinin teslim tarihi, senin ki kısa dönem felan mıı ??

yok canım benim ki uzun dönem,
ama devre kaybı 14 ünde başvurdu 17sinde teslim oldu
devre kaybı olduğu için ne zaman başvursa hemen alıyorlar yani...

Canım sülüsü normalde kasımda idi araya byram girdi 1 ay ertelendi yaa, daha sonra 1 aralıkta askerlik başladı bunun 5 aralığa kadar teslim süresi vardı, 3ünde de teslim oldu boshayallersmile

heh şimdi oldu bebeğim ama teslim tarihinden hesapla dedi benimki sonradan uzarsa üzülürsün diye sordum:sinifsinif: bide sen sayaçtan mı sayıyosun sayaç 455 ten sayıyolmaz:

senin kayınvaliden tanıştın mı:uhm:
ne kadardır çıkıyosunuz:uhm:
kaç yaşındasın:uhm:
istanbuldamısın:uhm:

eheheheh tek tek sor kızımmm
3 sene olacak 2 ay soraaa
eed beni biliolarrr tüm sülalesiiii telde fln da konuşuorum
hyr ist deilimmm 21 yaşındayım
oldu muuuu
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…