Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eheheheh tek tek sor kızımmm
3 sene olacak 2 ay soraaa
eed beni biliolarrr tüm sülalesiiii telde fln da konuşuorum
hyr ist deilimmm 21 yaşındayım
oldu muuuu
:roflol::roflol::roflol:

sus bakayım hemen oldumu filan olmadı daha çok var hıh:dilcikar:
sadece telde mi gelip gitmek yok mu:1ninca:
bursadasın bakmamışım:roflol:
hmm bekle sorucam daha:dilcikar:

KIZLAR SİZ NE MEZUNUSUNUZ ÖZELLİKLE BÜŞÜM VE BURCUM İŞ BULMA AÇISINDAN DİYORUM YANLIŞ OLMASIN

perim bn açıköğretim kamu yönetimi bölümü 2sınıfı okuorum

yok ya gitmiorum evlerineeee gerek yok zaten şimdilik evlendikten sora çok gitcem zaten
lise mezunuyum ben
sorularının devamını bekliorum
bi an soruguya çekiliomuş gibi hissettim kendimiiii:sm_cool:

aynen canım birde benimki acemiyi 13 gün yaptı
diğer askerlerle göndermek için
sizdede böyle bir durum oldu mu:ecrin_bebek:

bnimkide öle diodu 1 ay sonra burdayım dağıtım olucak diodu 1 ay usta birliğine aktarıcaklar diodu gitmeden önce ama acemi birliği 2,5 ay sürdü tatlım

yok ya gitmiorum evlerineeee gerek yok zaten şimdilik evlendikten sora çok gitcem zaten
lise mezunuyum ben
sorularının devamını bekliorum
bi an soruguya çekiliomuş gibi hissettim kendimiiii:sm_cool:

iyi sormam bende:dilcikar::dilcikar:
hee bencede boşver:hulya:
çalışmıyosun demi evde nasıl vakit geçio
bana geçmioda:gitme:

yok canım ayy ewet uyuz oluordum tecrüben var mı yok hadi sana güle gülekafamçokkarıştı:roflol:
:roflol: aynen öyle ya sinir şey sen nasıl girdin peki tecrübesiz ilk gün nasılsı hade annat:mymeka:

ayyhh bana saatler yaklaştıkça heyecan basıyor...eyvahedigeldismile
yarın aşkımı görücem
opuyorumnanaktan

:lepi::lepi: bende senle heyecanlanıyorum biliymisin:roflol:

bnimkide öle diodu 1 ay sonra burdayım dağıtım olucak diodu 1 ay usta birliğine aktarıcaklar diodu gitmeden önce ama acemi birliği 2,5 ay sürdü tatlım

anladım canım..usta birliği nerde askerinin canım?
birde kaç yaşında kaydirigubbakcemile2

ayyhh bana saatler yaklaştıkça heyecan basıyor...eyvahedigeldismile
yarın aşkımı görücem
opuyorumnanaktan

ayy ne güzel canım ya
bir daha ayrılık göstermesin rabbim
bizde bu günleri görelim inşallah..

canım yaa olumunekankayizsmile
valla çok fena oluyorum karnıma ağrılar giriyor artık yarın ne giysem saçımı nasıl yapsam kafayı yiyicem az kaldı

ayyyyyyyyy kıyamam bizdeee böle olcazmı acaba kızlarrrrdelikafadulden

olcaksınız tabiii canım benim daha güzelleri ile darısı başınıza olsun inşallah:Saruboceq:

canım yaa olumunekankayizsmile
valla çok fena oluyorum karnıma ağrılar giriyor artık yarın ne giysem saçımı nasıl yapsam kafayı yiyicem az kaldı

olumunekankayizsmile saçını hep düzse dalgalı dalgalıysa düz yap kıyfeti seçersin zaten ay nasıl heyecan vardıreyvahedigeldismile uff bende heyecanlandımakannehir
yaa kesin yaz tamam mı kavuşma anından sonra yarın akşammı yarından sonra mı ne zaman gelirsenolumunekankayizsmile

:roflol: aynen öyle ya sinir şey sen nasıl girdin peki tecrübesiz ilk gün nasılsı hade annat:mymeka:

ayy sorma perşembe günü gittim o gün alındım cuma günü gittim şşimdi işyerine nasıl heyecanlıyım ama işte mutfağa felan gittim çay aldım herkesle tanışıosun felan hiçbir şey yaptırmamışlardı bana ölece oturmuştum ayy bir sıkıldıydım görmen lazım halimi bn yapamıcam galiba diodum sanki bana iş veriolada bn beceremiormuşum gibi:roflol:

16 ekimden beri çalışıorum yeni girdim bnde bu sene yani ama gerçekten çk ii oluo çalışmak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…