Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ua sen zaten iizne filan sesin çıkmıo benim izin için kalbm çıkıcaktı izine gelmesine 1 hafta kala görürüm ben seni:ecrin_bebek:

ama gelmesse daha çabuk kavuşcazz ((( gerçiii biraz zaman geçsinnnn yalvarırım herhalde gel dieee onu çok özlüorum çünküüüüü acemideee uzun sürüooo yaaaa ((

ayy canım inş. bir an önce bizde kavuşalım sevdiklerimize

iyi sormam bende:dilcikar::dilcikar:
hee bencede boşver:hulya:
çalışmıyosun demi evde nasıl vakit geçio
bana geçmioda:gitme:

dükkan açtık bi kaç gün sora başlıcam bende sanırım çalışmaya geçmiooo zaten çalışırsam hem daha çabuk geçer belki şafak bişiylerle ilgilenirkennnn

sıradaki soruyu alayım

kız şeyide anlat tecrüben yoktu nasıl aldılarboshayallersmile
çok sorarım bensempatiksalakcinni
neysem hayırlı olsun benide alsalar dicem ama geleyim benide alın telde rahat:roflol::roflol:

ama gelmesse daha çabuk kavuşcazz ((( gerçiii biraz zaman geçsinnnn yalvarırım herhalde gel dieee onu çok özlüorum çünküüüüü acemideee uzun sürüooo yaaaa ((

şekerim onu mu dedim acemilik bitince zorunlu 1hafta izin var ya onu say diyorumbayanssulusmile bizde karar vermedik kullanıcaz ama hepsini değil belki bakıcazeyvahedigeldismile

valla her seferinde değişiyordu saçlarım bilmiyorumkismile
offf bakalım giderim kuaföre sok beni bi şekle aşkusumm gelecek derim artık ne hale gelirim bilmemkaydirigubbakcemile3
zaten yazmazsam çatlarım içimi dökemezsem delikafadulden
eve geldiğimde pc müsait olduğu ilk anda saniyesi saniyesine yazarım merak etme canım...yerimseniben
offf hadi akşam olsun sabah olsun canım aşkım gelsin yaa çatlıcam orta yerimden yoksa bekle bekleeee:1closedeyes:
452 gün bekledik şurda saatlerin geçmesini bekleyemiyorum :roflol:
:kedi:

dükkan açtık bi kaç gün sora başlıcam bende sanırım çalışmaya geçmiooo zaten çalışırsam hem daha çabuk geçer belki şafak bişiylerle ilgilenirkennnn

sıradaki soruyu alayım

sıradaki soru basit ne dükkanı açtınız:roflol:

HEJAR caım senin askerin nerdeydi

öle yapkaydirigubbakcemile3 kuaför ne yaptı onuda sölesempatiksalakcinni
yazcan tabe:dilcikar: tamam şekerim beklemedeyizvereliniortak
yaa geçmio saatler daha beter ya:1ninca: uff gelse benim askerimde siz izin kullanmadınız mı:uhm:

sayıyorum saymaz olurmuyum yaaa bitanem benimmmmmm ya ama nedn aramıo bu beni bugün :uhm:

sayıyorum saymaz olurmuyum yaaa bitanem benimmmmmm ya ama nedn aramıo bu beni bugün :uhm:

tatlım vakti yoktur bide telefon sırası:sinifsinif:
eğitimde vardı akşama arar bak görürsün:teselli:
nerdeydi askerin:gitme:
allah eşine sabır versin yane bu ne soru kız adamın beynini yiyosundur valla:roflol:

aşk olsun yani sanki hep soruyodum iyiki bugün sordum yok size soru filan:dilcikar:
yemiom bi kerem:dilcikar:

sölerim canım merak etme en ufacıkın ayrıntıya kadar kaydirigubbakcemile3
hep beraber bekleme moduna geçiyoruz o zaman sırnaşık şey
gelir allah'ın izni ile canım ama sende bitersin bekleyene kadar akannehir
biz sadece bir defa izin kullandık canım 2 izni kullanmadık onun için askerim erken geldi normalde 11 mart gibi geliyordu
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…