- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.641
ua sen zaten iizne filan sesin çıkmıo benim izin için kalbm çıkıcaktı izine gelmesine 1 hafta kala görürüm ben seni:ecrin_bebek:
anladım canım..usta birliği nerde askerinin canım?
birde kaç yaşında kaydirigubbakcemile2
balıkesirde tatlım seninki nerde bnimki cumartesi günü 22 e grcek
ayy ne güzel canım ya
bir daha ayrılık göstermesin rabbim
bizde bu günleri görelim inşallah..
iyi sormam bende:dilcikar::dilcikar:
hee bencede boşver:hulya:
çalışmıyosun demi evde nasıl vakit geçio
bana geçmioda:gitme:
ayy sorma perşembe günü gittim o gün alındım cuma günü gittim şşimdi işyerine nasıl heyecanlıyım ama işte mutfağa felan gittim çay aldım herkesle tanışıosun felan hiçbir şey yaptırmamışlardı bana ölece oturmuştum ayy bir sıkıldıydım görmen lazım halimi bn yapamıcam galiba diodum sanki bana iş veriolada bn beceremiormuşum gibi:roflol:
16 ekimden beri çalışıorum yeni girdim bnde bu sene yani ama gerçekten çk ii oluo çalışmak yaa
ama gelmesse daha çabuk kavuşcazz((( gerçiii biraz zaman geçsinnnn yalvarırım herhalde gel dieee onu çok özlüorum çünküüüüü acemideee uzun sürüooo yaaaa ((
olumunekankayizsmile saçını hep düzse dalgalı dalgalıysa düz yap kıyfeti seçersin zaten ay nasıl heyecan vardıreyvahedigeldismile uff bende heyecanlandımakannehir
yaa kesin yaz tamam mı kavuşma anından sonra yarın akşammı yarından sonra mı ne zaman gelirsenolumunekankayizsmile
dükkan açtık bi kaç gün sora başlıcam bende sanırım çalışmaya geçmiooo zaten çalışırsam hem daha çabuk geçer belki şafak bişiylerle ilgilenirkennnn
sıradaki soruyu alayım
ayy canım inş. bir an önce bizde kavuşalım sevdiklerimize
valla her seferinde değişiyordu saçlarım bilmiyorumkismile
offf bakalım giderim kuaföre sok beni bi şekle aşkusumm gelecek derim artık ne hale gelirim bilmemkaydirigubbakcemile3
zaten yazmazsam çatlarım içimi dökemezsem delikafadulden
eve geldiğimde pc müsait olduğu ilk anda saniyesi saniyesine yazarım merak etme canım...yerimseniben
offf hadi akşam olsun sabah olsun canım aşkım gelsin yaa çatlıcam orta yerimden yoksa bekle bekleeee:1closedeyes:
452 gün bekledik şurda saatlerin geçmesini bekleyemiyorum :roflol: :kedi:
superisii ığdırda yarim
senin ki nerede
22 mi :)) anam daha küçükmüş
yani ben aşkıma göre diyorum
benim aşkım 28 yaşındada:))
balıkesir iyiymiş kuzenimde orada
yarim ığdırdabilmiyorumkismile
22 mi :)) anam daha küçükmüş
yani ben aşkıma göre diyorum
benim aşkım 28 yaşındada:))
balıkesir iyiymiş kuzenimde orada
yarim ığdırdabilmiyorumkismile
kuzeninle aynı yerden çıkarlarmış:ecrin_bebek:
28 mi sen kaç yaşndasın kiguclubacismile
kız şeyide anlat tecrüben yoktu nasıl aldılarboshayallersmile
çok sorarım bensempatiksalakcinni
neysem hayırlı olsun benide alsalar dicem ama geleyim benide alın telde rahat:roflol::roflol:
şekerim onu mu dedim acemilik bitince zorunlu 1hafta izin var ya onu say diyorumbayanssulusmile bizde karar vermedik kullanıcaz ama hepsini değil belki bakıcazeyvahedigeldismile
ığdır kı oda doğu demi:S
kız ya ne dicem sen çalışıomusun:roflol::roflol:
kızlar yeni gündemimim bu:roflol:
hehehe
kuzenin orda mı askerlik yapıo
kuzeninle aynı yerden çıkarlarmış:ecrin_bebek:
28 mi sen kaç yaşndasın kiguclubacismile
allah eşine sabır versin yane bu ne soru kız adamın beynini yiyosundur valla:roflol:
evet canım ama merkezde değil kuzenin
bnimkide merkezde deil zaten canım keşke merkezde olsalardı ama ya
belli olmaz
22 yaşındayım canım:hulya:
ığdır türkiyenin en doğusu
senin askerin nerede
sayıyorum saymaz olurmuyum yaaa bitanem benimmmmmmya ama nedn aramıo bu beni bugün :uhm:
allah eşine sabır versin yane bu ne soru kız adamın beynini yiyosundur valla:roflol:
öle yapkaydirigubbakcemile3 kuaför ne yaptı onuda sölesempatiksalakcinni
yazcan tabe:dilcikar: tamam şekerim beklemedeyizvereliniortak
yaa geçmio saatler daha beter ya:1ninca: uff gelse benim askerimde siz izin kullanmadınız mı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?