- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.661
bnde o yzden sordum canım zaten belkide aynı yerdelerdir die:))
öle mi çok bilgisizim:kedi: hkkari ama yer değiştrme durumları var çok karışık burda yazamıyrm-tatlicadiarzu-evet canım ama merkezde değil kuzenin
belli olmaz
22 yaşındayım canım:hulya:
ığdır türkiyenin en doğusu
senin askerin nerede
sölerim canım merak etme en ufacıkın ayrıntıya kadar kaydirigubbakcemile3
hep beraber bekleme moduna geçiyoruz o zaman sırnaşık şey
gelir allah'ın izni ile canım ama sende bitersin bekleyene kadar akannehir
biz sadece bir defa izin kullandık canım 2 izni kullanmadık onun için askerim erken geldi normalde 11 mart gibi geliyordu:icecream:
öle mi çok bilgisizim:kedi: hkkari ama yer değiştrme durumları var çok karışık burda yazamıyrm-tatlicadiarzu-
hayırlısı olsun diyelim o zamanbayanssulusmile
slm kızlar bende bursada yaşıyorum ismim tuğba asker yolu bekleyenlerdenim yani sizden:))
benim şafak 79kaydirigubbakcemile5
bizde öle düşündük mehserimaklinialirimsmile
temem her ayrıntıyı yaz :ecrin_bebek: bekliorumlaelaelaelaelae
evet kesin bende biterim:kedi: ee düğün ne vakit:roflol:
slm kızlar bende bursada yaşıyorum ismim tuğba asker yolu bekleyenlerdenim yani sizden:))
benim şafak 79kaydirigubbakcemile5
senn bitmiş maşallaahhh
düğüne daha çok var canım yaa :gitme:
önce bir zorla evlenme teklifi ettirmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
sonrasında isteme durumları var sözü nişanı derken seneye inşallah...:Saruboceq:
herkesi beklerim mutlu günüme olumunekankayizsmile
bu arada haftaya benim aşkısım askerden geldi diye kayınvalidem mevlüt yapacakmış benide çağırdı Allah nasip ederse gitmek istiyorum ama bütün sülale orada olacak ölürüm heyecandan ben yaa napıcam bilmiyorum eyvahedigeldismile
Ne kaynatmışınız kızz öle, okudum hepsinii =))) Geldiğimi bile görmüyonuz hee :dilcikar:
Ne kaynatmışınız kızz öle, okudum hepsinii =))) Geldiğimi bile görmüyonuz hee :dilcikar:
opuyorumnanaktan sevgilimm mesaj atmış banaa, dün sesim pek eyii değildii hasta olduğumdaan akşam arıycaam dioo =))))) canımmm yawww
düğüne daha çok var canım yaa :gitme:
önce bir zorla evlenme teklifi ettirmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
sonrasında isteme durumları var sözü nişanı derken seneye inşallah...:Saruboceq:
herkesi beklerim mutlu günüme olumunekankayizsmile
bu arada haftaya benim aşkısım askerden geldi diye kayınvalidem mevlüt yapacakmış benide çağırdı Allah nasip ederse gitmek istiyorum ama bütün sülale orada olacak ölürüm heyecandan ben yaa napıcam bilmiyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?