Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimki neden aramadıııı yaaaaa :uhm: acaba uzun mu sürüo eğitimmmm

Kıss akşama onları anca salarlaar biliyomusun bilmiyorum wc'ye bile grup halinde gdiyo acemiler, herzamn başlarında biirileri oluyoo.. Akşam belki arıyamazda direk, koğuşlarada çıkartabilirler sıkmaa canınııı canımmm, bizde geçirdik böle günlerr, inann bişeysi yoktur..

insallah canım senınkı nerde askerlık yapıo

ığdırda canım

Erzurumda canımm, acemi balıkkesirdeydi ordada çekiodu msj burdada çekioo opuyorumnanaktan

benin nişanlım acemide sivastaydı orası daha kötüydü
5 gün arayamadığı bile oluyordu
şimdi ığdırda ama öyle mesaj atan ankesörlü yok
kulube var,2 defa üst devreden arkadaşının telefonundan mesaj göndermişti:asigim:

ya aslında bende o kadar ayrıntı istemiyorum istemeye geldikleri gün söz nişan bir arada olsun istiorum tabii bu fikrimden aşkımın haberi yok henüz kendi çapımda kafamda kuruyorum kaydirigubbakcemile3
valla teklifi yüzsüzlük edip bastırıyorum etsin diye ama sıradan abudik gubudik bişiler edecek kesin nesse beklicez görcez artıkın
:jeyyar:
orası öylede birden hepsiyle tanışmak anam anamm bayılazammm galibaa akannehir

canım senin ki daha yeni acemide aramak daha zor oluyor
eğitimler ve telefon sırası çok fazla oluyor
aramazsada endişelenme...

o da öle dedi zaten yaaa arayamasam aklına bişiy gelmesin hep aklımda olacaksın dediii:asigim: 1200 kişi varmış şimdi orda bi de kandil yaaa sıra da çokturrrr sanırım:uhm:

Hımm anladım canımm, nese zatenn 2 ay sonra raht edicekler inşallahh zemuszemus

evet ya ne güzel benimkide kullanamıyor şimdilik:gitme:
:gitme::gitme: bizde kullanamıyoruzmirmirmirmir
yokkk kızz bu ankesörlüden mesj da çekilebiliyo bilmiyonuz muu ???
bilmem çeiklmiyo demekki hoş arasa daha kolay yaw sesini duyuyoz ya:1ninca:
ben geldimmmmmmmmmmmm herkeze slm

büşüm sen izmirlimisin bi topikte okudum nresinden
duygu sen nereesinden:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…