Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:gitme::gitme: bizde kullanamıyoruzmirmirmirmir

bilmem çeiklmiyo demekki hoş arasa daha kolay yaw sesini duyuyoz ya:1ninca:

büşüm sen izmirlimisin bi topikte okudum nresinden
duygu sen nereesinden:ecrin_bebek:

İzmir / Seferihisar doğumluyum şekermm, ama aslen Aydnlıyım canımm sen nirelisin dicem amaa ?????? aklinialirimsmile

İzmir / Seferihisar doğumluyum şekermm, ama aslen Aydnlıyım canımm sen nirelisin dicem amaa ?????? aklinialirimsmile

evet izmirliyim peri sendemi izmirlisin

:1ninca::1ninca: demeyinlaelaelaelaelae:kedi:sempatiksalakcinni

hepsi bi arada aradan çıksın kuzumboshayallersmile
bencde öle olsun uzamasın ya aman uzadıkca cılkı çıkıo asşkında bişi demez benceopuyorumnanaktan kız deme öle abudik gubidik oluversin havai fişek mi istion:roflol::roflol:

Gittiği ilk gün iki kez aradı ama sağolsun her akşam arıo konuşuyoruz 45dk. falan.. Şimdilik güzel yaa onunda sesi keyifli geliyoo =) mutluyumm

ya zaten sesi iyi gelince sende iyi oluyorsun bizde akşamları konuşuyoruz
aynen 45 dk falan sürüyo:)
senin askerin karakolda mı canım

kızlarrrrrrrrrrrrrr benim ki aradı şimdi sesi biraz yorgun geliodu dün 3e kadar ayakta imişşşş daha eğitimler başlamamış ama baya yorulmuş askımmmm ayyyyy ellerim titrio kızlar yaaaaa zor yazıom şuan öle mutlu oldum kiiii sesini duyunca gerçi 2dk konuştuk sadece ama olsunnn şimdi çok uzun konuşamayız askım dedi idare et biraz dedi kızzzzlarrr:asigim:

kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaa keşke benimkide aradı daha dün konuştum ama çok özlüom gene de ya

ya zaten sesi iyi gelince sende iyi oluyorsun bizde akşamları konuşuyoruz
aynen 45 dk falan sürüyo:)
senin askerin karakolda mı canım

Evett canım aynen ölee onun sesi iyiyse benmde keyfim oluyoo, yok canım birlikte

ya daha yeni o biraz daha ilerletsin şafagı tel sokar içeriye ozaman daha rahat olursunuz nerde yapıo askerliğini

Erzurum canım senin ki nerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…