- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.701
tabi canım gelriz aşkıla beraber ayy ne güzel olur canım valla
:gitme::gitme: bizde kullanamıyoruzmirmirmirmir
bilmem çeiklmiyo demekki hoş arasa daha kolay yaw sesini duyuyoz ya:1ninca:
büşüm sen izmirlimisin bi topikte okudum nresinden
duygu sen nereesinden:ecrin_bebek:
inşallah canım inşallah
şimdi her gün sesini duyabiliyorum şükür
bazen iki kere aradığıda oluyor...
İzmir / Seferihisar doğumluyum şekermm, ama aslen Aydnlıyım canımm sen nirelisin dicem amaa ?????? aklinialirimsmile
evet izmirliyim peri sendemi izmirlisin
ya aslında bende o kadar ayrıntı istemiyorum istemeye geldikleri gün söz nişan bir arada olsun istiorum tabii bu fikrimden aşkımın haberi yok henüz kendi çapımda kafamda kuruyorum kaydirigubbakcemile3
valla teklifi yüzsüzlük edip bastırıyorum etsin diye ama sıradan abudik gubudik bişiler edecek kesin nesse beklicez görcez artıkın :jeyyar:
orası öylede birden hepsiyle tanışmak anam anamm bayılazammm galibaa akannehir
Gittiği ilk gün iki kez aradı ama sağolsun her akşam arıo konuşuyoruz 45dk. falan.. Şimdilik güzel yaa onunda sesi keyifli geliyoo =) mutluyumm
büşümmm üstlerle arası nasılmış askerinin :):):):)):
mehser sizde 2011 mi düşünüyorsunuz düğünü:ecrin_bebek:
Gittiği ilk gün iki kez aradı ama sağolsun her akşam arıo konuşuyoruz 45dk. falan.. Şimdilik güzel yaa onunda sesi keyifli geliyoo =) mutluyumm
İyimişş canım bi kaçtane ark. varmış zaten ordaa, onlar yardımcı oluyolar sanırım.. kaydirigubbakcemile2
büşra senin 89/4 mü gitti
ben büşüyü ist die hatırlıorum ama yav
Allah nasip kısmeet ederse canım 2011 diye düşünüyoruz...
sizde mi o tarihlerde düşünüyorsunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrr benim ki aradı şimdi sesi biraz yorgun geliodu dün 3e kadar ayakta imişşşş daha eğitimler başlamamış ama baya yorulmuş askımmmm ayyyyy ellerim titrio kızlar yaaaaa zor yazıom şuan öle mutlu oldum kiiii sesini duyunca gerçi 2dk konuştuk sadece ama olsunnn şimdi çok uzun konuşamayız askım dedi idare et biraz dedi kızzzzlarrr:asigim:
ya zaten sesi iyi gelince sende iyi oluyorsun bizde akşamları konuşuyoruz
aynen 45 dk falan sürüyo:)
senin askerin karakolda mı canım
ya daha yeni o biraz daha ilerletsin şafagı tel sokar içeriye ozaman daha rahat olursunuz nerde yapıo askerliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?