- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.721
ya daha yeni o biraz daha ilerletsin şafagı tel sokar içeriye ozaman daha rahat olursunuz nerde yapıo askerliğini
kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaakeşke benimkide aradı daha dün konuştum ama çok özlüom gene de ya
kızlarrrrrrrrrrrrrr benim ki aradı şimdi sesi biraz yorgun geliodu dün 3e kadar ayakta imişşşş daha eğitimler başlamamış ama baya yorulmuş askımmmm ayyyyy ellerim titrio kızlar yaaaaa zor yazıom şuan öle mutlu oldum kiiii sesini duyunca gerçi 2dk konuştuk sadece ama olsunnn şimdi çok uzun konuşamayız askım dedi idare et biraz dedi kızzzzlarrr:asigim:
dedik bilem
Allah nasip kısmeet ederse canım 2011 diye düşünüyoruz...
sizde mi o tarihlerde düşünüyorsunuz
Kıss evet 89/4 İstanbulda yaşıyorum canımm
Su benm aramam yasak yaa aramama izin vermiyoo
acayip mutluyum çok mutluyummm lay lay lommmmmmmm canım askım cnm askerim bnm yaaaaa
duygucum bnimki kasımda usta birliğine gitti ama sokamıo malesef
seninki89/2 ydi dimi nerde yapıo
Hadi canım gözün aydınnn senden mutlusu yok şimdii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyyt
nasıl yaw obaşında durucak sen arıcaksın hemen o açıcakboshayallersmile
ee 45 dk kontörü hemen bitmiyomu:gitme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr benim ki aradı şimdi sesi biraz yorgun geliodu dün 3e kadar ayakta imişşşş daha eğitimler başlamamış ama baya yorulmuş askımmmm ayyyyy ellerim titrio kızlar yaaaaa zor yazıom şuan öle mutlu oldum kiiii sesini duyunca gerçi 2dk konuştuk sadece ama olsunnn şimdi çok uzun konuşamayız askım dedi idare et biraz dedi kızzzzlarrr:asigim:
hepsi bi arada aradan çıksın kuzumboshayallersmile
bencde öle olsun uzamasın ya aman uzadıkca cılkı çıkıo asşkında bişi demez benceopuyorumnanaktan kız deme öle abudik gubidik oluversin havai fişek mi istion:roflol::roflol:
aynen büşüm yaaa kandil olduğunu da unutmuş dedim anneni de araaaa.D: ne düşünceli gelinim görüon muuuu
ama çok yorgun geliyordu sesi yaaaa((((
gözünaydın cnm:CüvCüv:
inşallah bişi demez canım yaa valla ben bi istemeye geldiklerinde olsun bitsin istiyorum bizim sülalede oynamaya meraklı çok insanda yok zaten sade bir tören olsun istiyorum esas olanı düğüne saklamak istiyorum...
salonda nişan olayını pek sevmiyorum zaten...:umursamaz:
ama bizimki hepten abidik gubudik adam yaa romantizmden anlamaz süpriz yapmayı bilmez maalesef artık ne yaparsa razı olacaz mecbur kaydirigubbakcemile3
senin nasıl oldu anlat bakalım biraz da seni dinleyelim :jeyyar:
HEJAR canım Rabbim hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq:
Kıss yarım saat konuşuyoz 50 kontre, evi arıyo bizimm ama canım bende şu asker kartları varmış 1000'lik alıp onlardan yollamak isityorum yaa hep o olmuyoo bilmiyorumkismile
gözün aydın canım artık sabredeceksiniz
ustada da rahat edersiniz..
ya zaten benim bildim kadarıyla onlar her yerde satılmıo ki askeriye olan yerlerde veriliomus bildim kadarıyla bende öle düşünmüştüm çarşıya çıkmıomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?