Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hadi canım gözün aydınnn senden mutlusu yok şimdii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

duygucum bnimki kasımda usta birliğine gitti ama sokamıo malesef

seninki89/2 ydi dimi nerde yapıo

evet 89/2 vede saten bu biraz uyanık oldu için ustasının işini yapıodu usratsıda tel sokmasına ve kullanmasına yardım etti ustasının insafına kalmıs yani normal şu andaki bile 89/2 şer kolay kolay telle konuşamıo yani bide rahat yerde askerlik yapmasına bağlı tabi

gözün aydın canım artık sabredeceksiniz
ustada da rahat edersiniz..

inşallah bişi demez canım yaa valla ben bi istemeye geldiklerinde olsun bitsin istiyorum bizim sülalede oynamaya meraklı çok insanda yok zaten sade bir tören olsun istiyorum esas olanı düğüne saklamak istiyorum...
salonda nişan olayını pek sevmiyorum zaten...:umursamaz:
ama bizimki hepten abidik gubudik adam yaa romantizmden anlamaz süpriz yapmayı bilmez maalesef artık ne yaparsa razı olacaz mecbur kaydirigubbakcemile3

senin nasıl oldu anlat bakalım biraz da seni dinleyelim :jeyyar:

HEJAR canım Rabbim hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq:

amin canım inşallah...
bizim nişan salonda olmuştu lülülülülülü

Kıss yarım saat konuşuyoz 50 kontre, evi arıyo bizimm ama canım bende şu asker kartları varmış 1000'lik alıp onlardan yollamak isityorum yaa hep o olmuyoo bilmiyorumkismile

ya zaten benim bildim kadarıyla onlar her yerde satılmıo ki askeriye olan yerlerde veriliomus bildim kadarıyla bende öle düşünmüştüm çarşıya çıkmıomu

gözdecim ama acemiliktge daha rahat rahat arayamaz arasada bazen yanında çok kişi oldu için rahat konuşamıo da olbilir sen takmamaya çalış zaten 3 ay bişey sıkcanız artık accık dişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…