Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss yarım saat konuşuyoz 50 kontre, evi arıyo bizimm ama canım bende şu asker kartları varmış 1000'lik alıp onlardan yollamak isityorum yaa hep o olmuyoo bilmiyorumkismile

aa iyimiş canımcım ne güzel 50 ye iyi gidiyomuş:hulya:
araştır bakalım şekerimkaydirigubbakcemile2

valla canım ben hiç öle ayrıntıcı değilimdir sözdü nişandıfisfisfis
evlenme teklifinie etse sanki hayır dicem bide kızlar isteynce düşünse sana dicek şimdi ne diyim filan:roflol::roflol: amaç sevdiğinle olmakboshayallersmile özetle yani canımcm

teşekkür ederim cnmmm yaaa hisssettii galiba özlediğimiii şıp die aradııı:sm_cool::sm_cool:

:1hug::1hug:

gözdecim ama acemiliktge daha rahat rahat arayamaz arasada bazen yanında çok kişi oldu için rahat konuşamıo da olbilir sen takmamaya çalış zaten 3 ay bişey sıkcanız artık accık dişinizi

yoktu sanırım kimse çok rahat konuşuodu çünküüü seni çok özledim fln filan dediiii

sen kıdemlisin bilirsn cnm ustada daha mı rahat oluyorrr:kedi:

bizim acemi çok kötüydü canım
hiç rahat değildik
bazen 5 gün konuşamadığımız bile oluyordu
sizinki iyidir inşallah
ustada da daha rahatız şükür
her gün 45dk konuşuyoruz
bazen 2 sefer konuşuyoruz
eğitimler falan daha az oluyor ustada
inşallah sizde rahat edersiniz canım
acemisi ne kadar sürecekmiş belli mi canım?

yoktu sanırım kimse çok rahat konuşuodu çünküüü seni çok özledim fln filan dediiii

oy oy oy oy :d sen bunları dion valla benim bile yüzüm gülüo yav anlıom çünkü halinden aşkım diince bana seni çok özledim die düşün bide sen ozaman halimi ağzım kulaklarımı geçer hehe delikafaduldendelikafadulden:dance:

başlasın başlasın çarşı izinsiz zor oluo ya Allah herkezin yardımcısı olsun valla kızlar turkbayragi

benim işim zor sanıırm biizmkini köye yollamışlar uyuz oluorum merkezde olaydı en azından yüüznü göreydim die

ama şansıma küsüm yane

bugün pek keyfi yok kızlar ya farkındaysan pek yazmıorum buraya

yaa canım yanlış anlama kuzum yaa
ben kendi adıma diyorum
:kedi:

yok tatlım ya şaka yapıyorum
tabiki herkesin düşüncesi farklıdır
nişanlı olmak çok güzel bir duygu rabbim herkese sevdiğiyle yaşatsın bunu inşallah...
slm cnm sen ne kadar kaldı

ooo benim çok var daha şafak 386:a015:

Ben bi int. sitesinde görmüştüm 1000lik die askere hediye die =)) 50 liraydı

anladım canım,araştırmak lazım o zaman
baya iyiye geliyor..

2 ay sanırım cnm daa bnm ki söför odayıııı ank göndercekler sanırımmm 1 ay sonraaa eğitime şöför olcak yaniiii

ben teklifi çok önce abudik kubidik şekilde aldım da uyuzluğuna bastırıyorum bi daha kaydirigubbakcemile3
o da öyle diyo etsem nolucak sanki kabul etmicen mi diye :kedi:

senin isteme nişan düğün nasıl oldu peki???
sordurma yahuu yaz hepiciğini klava:

ya sıkma canını nelerde ne zor şartlarda asker lik yapanlarda var malesef elden hiç bişey gelmioki ama ölede bölede beklemek zorundayız sen güzel şeyler düşünmeye çalış hiç değilse :teselli:

canım ya üzülmeyin benin askerimde köyde
ayda iki defa çarşı izni oluyor o da iptal olmazsa
birde biz çok uzak düştük
ben ist o ığdırdabilmiyorumkismile
balıkesirde olsa ziyaretine giderdim

ya sıkma canını nelerde ne zor şartlarda asker lik yapanlarda var malesef elden hiç bişey gelmioki ama ölede bölede beklemek zorundayız sen güzel şeyler düşünmeye çalış hiç değilse :teselli:

öle yapmaya çalışıorum ama olmuo ya içim sıkılıo iş yerinde durasım yok

kafayı yicem

yok tatlım ya şaka yapıyorum
tabiki herkesin düşüncesi farklıdır
nişanlı olmak çok güzel bir duygu rabbim herkese sevdiğiyle yaşatsın bunu inşallah...

aminnn aminn canım benim bende sabırsızlanıyorum artık ne zaman olucak diyeopuyorumnanaktan
göğsümü gere gere aşkımın elinden tutup kimse neder acaba demeden rahat rahat salına salına gezinmek istiyorum...
Rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu...
:Saruboceq:

olumunekankayizsmile canımm yaaa, biliyom nie böle olduğunu seninn, sennkini aradğında müsait değilim demesi demii sebep, ama canım sıkma canınıı, onlar orda yoruluyolardır tabi, nöbetleri oluyoo, yorgun düşüolar elbette ve dinlenmk isterler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…