- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.741
amin canım inşallah...
bizim nişan salonda olmuştu lülülülülülü
Kıss yarım saat konuşuyoz 50 kontre, evi arıyo bizimm ama canım bende şu asker kartları varmış 1000'lik alıp onlardan yollamak isityorum yaa hep o olmuyoo bilmiyorumkismile
asker kartlar benim bildiğim askeriyede satılıyor sadece kızlar...
Kıss yarım saat konuşuyoz 50 kontre, evi arıyo bizimm ama canım bende şu asker kartları varmış 1000'lik alıp onlardan yollamak isityorum yaa hep o olmuyoo bilmiyorumkismile
valla canım ben hiç öle ayrıntıcı değilimdir sözdü nişandıfisfisfis
inşallah bişi demez canım yaa valla ben bi istemeye geldiklerinde olsun bitsin istiyorum bizim sülalede oynamaya meraklı çok insanda yok zaten sade bir tören olsun istiyorum esas olanı düğüne saklamak istiyorum...
salonda nişan olayını pek sevmiyorum zaten...:umursamaz:
ama bizimki hepten abidik gubudik adam yaa romantizmden anlamaz süpriz yapmayı bilmez maalesef artık ne yaparsa razı olacaz mecbur kaydirigubbakcemile3
senin nasıl oldu anlat bakalım biraz da seni dinleyelim :jeyyar:
HEJAR canım Rabbim hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq:
teşekkür ederim cnmmm yaaa hisssettii galiba özlediğimiii şıp die aradııı:sm_cool::sm_cool:
gözdecim ama acemiliktge daha rahat rahat arayamaz arasada bazen yanında çok kişi oldu için rahat konuşamıo da olbilir sen takmamaya çalış zaten 3 ay bişey sıkcanız artık accık dişinizi
asker kartlar benim bildiğim askeriyede satılıyor sadece kızlar...
sen kıdemlisin bilirsn cnm ustada daha mı rahat oluyorrr:kedi:
Canım ustaya bu pazartesi gitti yeni yanii, bakalım belki bu hafta çıkmaz haftaya başlar, çarşı izinleri :1rolleyes:
Ben bi int. sitesinde görmüştüm 1000lik die askere hediye die =)) 50 liraydı
yoktu sanırım kimse çok rahat konuşuodu çünküüü seni çok özledim fln filan dediiii
başlasın başlasın çarşı izinsiz zor oluo ya Allah herkezin yardımcısı olsun valla kızlar turkbayragi
yaa canım yanlış anlama kuzum yaa
ben kendi adıma diyorum :kedi:
slm cnm sen ne kadar kaldı
Ben bi int. sitesinde görmüştüm 1000lik die askere hediye die =)) 50 liraydı
bizim acemi çok kötüydü canım
hiç rahat değildik
bazen 5 gün konuşamadığımız bile oluyordu
sizinki iyidir inşallah
ustada da daha rahatız şükür
her gün 45dk konuşuyoruz
bazen 2 sefer konuşuyoruz
eğitimler falan daha az oluyor ustada
inşallah sizde rahat edersiniz canım
acemisi ne kadar sürecekmiş belli mi canım?
valla canım ben hiç öle ayrıntıcı değilimdir sözdü nişandıfisfisfis
evlenme teklifinie etse sanki hayır dicem bide kızlar isteynce düşünse sana dicek şimdi ne diyim filan:roflol::roflol: amaç sevdiğinle olmakboshayallersmile özetle yani canımcm
benim işim zor sanıırm biizmkini köye yollamışlar uyuz oluorum merkezde olaydı en azından yüüznü göreydim die
ama şansıma küsüm yane
bugün pek keyfi yok kızlar ya farkındaysan pek yazmıorum buraya
benim işim zor sanıırm biizmkini köye yollamışlar uyuz oluorum merkezde olaydı en azından yüüznü göreydim die
ama şansıma küsüm yane
ya sıkma canını nelerde ne zor şartlarda asker lik yapanlarda var malesef elden hiç bişey gelmioki ama ölede bölede beklemek zorundayız sen güzel şeyler düşünmeye çalış hiç değilse :teselli:
yok tatlım ya şaka yapıyorum
tabiki herkesin düşüncesi farklıdır
nişanlı olmak çok güzel bir duygu rabbim herkese sevdiğiyle yaşatsın bunu inşallah...
ama şansıma küsüm yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?