- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.761
ben teklifi çok önce abudik kubidik şekilde aldım da uyuzluğuna bastırıyorum bi daha kaydirigubbakcemile3
o da öyle diyo etsem nolucak sanki kabul etmicen mi diye :kedi:
senin isteme nişan düğün nasıl oldu peki???
sordurma yahuu yaz hepiciğiniklava:
canım ya üzülmeyin benin askerimde köyde
ayda iki defa çarşı izni oluyor o da iptal olmazsa
birde biz çok uzak düştük
ben ist o ığdırdabilmiyorumkismile
balıkesirde olsa ziyaretine giderdim
öle yapmaya çalışıorum ama olmuo ya içim sıkılıo iş yerinde durasım yok
kafayı yicem
busra bak benimki 4.defa aradı bugun..seninkide dayansın ascık tel alırsa yasadı valla ya
busra bak benimki 4.defa aradı bugun..seninkide dayansın ascık tel alırsa yasadı valla ya
öle yapmaya çalışıorum ama olmuo ya içim sıkılıo iş yerinde durasım yok
kafayı yicem
tamam dur bi dk yazıcamboshayallersmile
ama bak şimdi sonuçta cnm sen şu anda ne kadar üzülsende kötü olsan da bu size ne faydası olucakki daha çok yaıpratırsın kendini tmm kolay değil biliorum ama bende yaşadım bunları kaç hafta konuşamadımı bilirim ben hem ozaman ben böle bi steyi de bilmiodum cevremde beni böle anlıcak olan bi tek insan dan başka kimse de yoktu burda kafanı dagıtıosun accık hiç değilse derdini paylaşabiliosun buda bişey
haklıısn bnde nişanlı olmuş olsaydım giderdim ziyaretine
sn nişanlıısn bu fırsatı değerlendiremiosun
bnde böle bişey olmadığı için değerlendiremiorum
yeter artık bitsin şu askerlik yaaaaaa
bekliyorummmmyerimseniben
=))) canım yaww saol valla inşallah sennkinin olduğu bölgeye düşerde benmkide raht eder..sırnaşık şey
hiç kimse rahat değil bu dönemde canım
Allah hepimize dayanma gücü versin inşallah
ama sen yinede gönlünü ferah tutopuyorumnanaktan
ya canım tam olarak nerde oldugunu bana soylede bende diyim benimkine aynı yerdeyse gitsin gorsun sen seninki bende benimkini takarım pesine bakalım carsıda napıyolar aklinialirimsmile
o kadar çk zor günler geçirirumki bunalıorum böle hıçkıra hıçkıra ağlıyasım gelio şimdi bide
açıköğretim sınavları var nisanın 3 ve 4 de hiçişe bilmiorum düşünemiorum nie böle oldum
bilmiorum çk kötü hissediorum kendimi
ığdırda canım
benin nişanlım acemide sivastaydı orası daha kötüydü
5 gün arayamadığı bile oluyordu
şimdi ığdırda ama öyle mesaj atan ankesörlü yok
kulube var,2 defa üst devreden arkadaşının telefonundan mesaj göndermişti:asigim:
Kızlar çok zor günler geçirdik geçiriyoruzda..Allah'tan sabır dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyorilk gittiğinden ben çok kötü olmuştum halada kötüyüm o gerçi,her gün beraberken biranda gitti nişanlımı değil en yakın arkadaşımı kaybettim,bu sene çalışmıyorumda öyle boşluğa düştüm ki eve kapandım,canım ne dışarı çıkmak istiyor ne bir şey yapmak.Allah'tan yakın yere düştü,acemiliktede gittim 3 gün beraber kaldık,her fırsatta gidiyorumda..öyle yada böyle zaman geçiyor,geçmek zorunda..bugun safak 79
ben arıyınca sorarım bakalım aynımıymıscanım şuan 4.zırhlı tugay birliğinde kalıyo, 60 kişi faln var dedi burda.. Daha sonra dağıtıcaklarmış ama ben burda kalıcam sanırım dedi, aslında iyi olurr hee yerimseniben
gerçekten seni çok iyi anlıorum bu arada ark olarak seni ekliorum benimde çok sorun olmustu ailemde sğrek bana kızıoları nie bekliosun salak sın sen işde daha gençsin falan filan kimse beni anlamıodu üzerimde bi baskı vardı yani psikolojik olrak birazda bi yandan da okul ayrı yandan bide beklemek gerçekten çok kötü oluodum ama bak ne oldu geçti gitti her şey sabırla oluo tmm çok kolay bişey değil ama seni gerçekten çok iyi anlaıorum bundan emin ol ama gerçekten kafanı bu kadar yormaya çalış ne bilim ark yanına git konuş et derdini birilerine anlat öle rahatlayabiliosun anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?