- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.781
ben arıyınca sorarım bakalım aynımıymıs
nasıl altından kalkıcam bilmiorum[/QUO]
sürekli onu düşünürken gelsede biitse demek yerine iki asker sevgilisim Allah herkeze böle gurur duyurucu bişey vermez diyebilirsin onunla gurur duy bunları düşün sürekli of mesela gelsede bitse deme gerçekten şu bi kaç cümle insanı çok fena yapıo ben mesela şafak takviminde daha ilk günü karaladımda nasıl aladımı bilirim kafayı yiyodum gerçekten benim ark 6 ay bekledi nasıl oldu ben nasıl dayanıcam 15 ay diodum ama bak sabırşa ne oldu 15 ayın 9 ayı gitti bile canım benim gerçekten üzmekte üzmemekte senin elinden emin ol bu durumda en iyi sen kendini anlayıp düzelte bilirsin turkbayragia.s.
şafak 169 günler azaldıkça daha bi sabırsız oluo insan
nasıl altından kalkıcam bilmiorum[/QUO]
sürekli onu düşünürken gelsede biitse demek yerine iki asker sevgilisim Allah herkeze böle gurur duyurucu bişey vermez diyebilirsin onunla gurur duy bunları düşün sürekli of mesela gelsede bitse deme gerçekten şu bi kaç cümle insanı çok fena yapıo ben mesela şafak takviminde daha ilk günü karaladımda nasıl aladımı bilirim kafayı yiyodum gerçekten benim ark 6 ay bekledi nasıl oldu ben nasıl dayanıcam 15 ay diodum ama bak sabırşa ne oldu 15 ayın 9 ayı gitti bile canım benim gerçekten üzmekte üzmemekte senin elinden emin ol bu durumda en iyi sen kendini anlayıp düzelte bilirsin turkbayragia.s.
merhaba cnm bnm adım tugba bu sıte yenı uye oldum bnde asker yolu bekleyenlerdenım sevgılım hakkarıde asker safak 79
merhaba cnm bnm adım tugba bu sıte yenı uye oldum bnde asker yolu bekleyenlerdenım sevgılım hakkarıde asker safak 79
öle mi bnim eski x dehakkaride yapıodu askerliğini hakkarinin nersinde yapıo
bn 300 lerdeyken böle deildim ama bu 200 ler mahfetti dediğin gibi sayı azaldıkça sabrımız tükenio ama napalım atlatıcaz bişekilde allah hepimize sabır versinn
bn 300 lerdeyken böle deildim ama bu 200 ler mahfetti dediğin gibi sayı azaldıkça sabrımız tükenio ama napalım atlatıcaz bişekilde allah hepimize sabır versinn
bide son bi hafta kaldını düşünsene D: saten benle dalga geçio sen şimdi bölesin ben seni son ay yada 1 hafta kala görücem dioayyyyyyyyyyy uyus aşkım benim :asigim:
duygucum şu 200 lerden kurtulursam rahatlıcam baya nisan 1 200 lerden kurtulduğum gün olcak
mrb cnm bn tugba sana katılıyorum geleceklerı gun yaklastıkca zmn gecmıo sankı hele ıkılı numaralara gectıgı zmn
benimde az kaldı 5 ay olcak 150 gün kala bide öss sınavı var oda tabi ayrı bi yandan sen acık okuorum dedin ne okuosun lisemi üniv mi
ayy .ne gzl olur son 1 hafta allahım göstersşin hepimize
seninkide az değülmüş heee:roflol:
ünv. canım hepimizn işi zor
ama okuyanlarn işi daha zor ya hem iş hem okul hem asker yolu bekleme bn kaldıramıorum artık
zaten daha çk sınavların etkisi var üzerimizde sınavları atlattığımızda rahat olucaz
değil değil uyusluk yapar sürekli benle uraşır kızdırmak için elinden geleni yapar kendisi ama aşkım benim dün dogum günümde taaa eli buraya yetişio ya bana süpriz düzenlemiş kıyamam ben ona ya üzülüodum dün ne zamandan beri konuşamıoduk hemde dogum günüm die napmıs etmiş çarşıya çıktı dün dogum günüm dieayyyyy tatlı sevgilim die bide pastayı bi gördüm üstünde iki dogdun hayatım yazıodu içim gitti valla :asigim:
inş geçersinbak kandilde dua edelim birbirimize şafaklar su gibi gelip geçer inşşşşşşşşşşş kazanmak istedimiz yerleri kazanırız inşşşşşşşşşşşş delikafadulden
değil değil uyusluk yapar sürekli benle uraşır kızdırmak için elinden geleni yapar kendisi ama aşkım benim dün dogum günümde taaa eli buraya yetişio ya bana süpriz düzenlemiş kıyamam ben ona ya üzülüodum dün ne zamandan beri konuşamıoduk hemde dogum günüm die napmıs etmiş çarşıya çıktı dün dogum günüm dieayyyyy tatlı sevgilim die bide pastayı bi gördüm üstünde iki dogdun hayatım yazıodu içim gitti valla :asigim:
aaa ne güzel yaa
benimde 12 martta d.günüm
ama birşey yapar mı bilemiyorum
askerde diyede birşey beklemiyorum
arasın sesini duyayım yeter
seneye inşallah artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?