Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bn 300 lerdeyken böle deildim ama bu 200 ler mahfetti dediğin gibi sayı azaldıkça sabrımız tükenio ama napalım atlatıcaz bişekilde allah hepimize sabır versinn

bide son bi hafta kaldını düşünsene D: saten benle dalga geçio sen şimdi bölesin ben seni son ay yada 1 hafta kala görücem dio ayyyyyyyyyyy uyus aşkım benim :asigim:

benimde az kaldı 5 ay olcak 150 gün kala bide öss sınavı var oda tabi ayrı bi yandan sen acık okuorum dedin ne okuosun lisemi üniv mi

ünv. canım hepimizn işi zor

ama okuyanlarn işi daha zor ya hem iş hem okul hem asker yolu bekleme bn kaldıramıorum artık
zaten daha çk sınavların etkisi var üzerimizde sınavları atlattığımızda rahat olucaz

ayy .ne gzl olur son 1 hafta allahım göstersşin hepimize

seninkide az değülmüş heee:roflol:

değil değil uyusluk yapar sürekli benle uraşır kızdırmak için elinden geleni yapar kendisi ama aşkım benim dün dogum günümde taaa eli buraya yetişio ya bana süpriz düzenlemiş kıyamam ben ona ya üzülüodum dün ne zamandan beri konuşamıoduk hemde dogum günüm die napmıs etmiş çarşıya çıktı dün dogum günüm die ayyyyy tatlı sevgilim die bide pastayı bi gördüm üstünde iki dogdun hayatım yazıodu içim gitti valla :asigim:

inş geçersin bak kandilde dua edelim birbirimize şafaklar su gibi gelip geçer inşşşşşşşşşşş kazanmak istedimiz yerleri kazanırız inşşşşşşşşşşşş delikafadulden

:)))))ayy ne güzel canım ne kadar ilişkiniz var canım

aaa ne güzel yaa
benimde 12 martta d.günüm
ama birşey yapar mı bilemiyorum
askerde diyede birşey beklemiyorum
arasın sesini duyayım yeter
seneye inşallah artık:)

aaa ne güzel yaa
benimde 12 martta d.günüm
ama birşey yapar mı bilemiyorum
askerde diyede birşey beklemiyorum
arasın sesini duyayım yeter
seneye inşallah artık:)

bende demiştim sen ogün ara beni sesini duyim hiç bişey istemiorum yeterki sağ sağlim gel demiştim dogum günü sensiz olurmus kutlamam olur biter demiştim üzülmesin die bende için için üzülüorum tabi sonra bu arklarla kutlim die ikna etti megersem benim arklarla işler çeviriomus bi baktım pasta kalpli kırmızı iki dogdun hayatım yazıo mektupta göndermiş bide msn de camda onun karşısında üfledim mumları gene kutladık yanımda oldu sanalda olsa kıyamam ona ben ya aşkım benim ağlıcaktım nerdeyse ama :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…