Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vayyy canına helal olsun onlara beee bizimkide yan gelip yatıo bi tek nöbet tutuo sadece nöbet tutuo ama bu arlar bizimde bi sorunumuz var ya tel sorunu bu daha önceden içeriye tel sokmustu çok rahat konuşuoduk msjlaşıoduk falan sonraa bunu ispiyonlamıslar tel kullanıo die buda çıkarmak sorunda kaldı bu aralar zor oluo konuşmalaımız bu son 2 gün nasıl yaptı üst üste çarşıya çıktı ama delikafadulden

bız normalde cok rahat gorusuyorduk her gun arardı aksamlarıda ben arıyordum cunku aksam arama sansı olmuyo 8 den sonra dısarı cıkıp arama yapmaları yasakmıs ama artık bende arayamayacakmısım bilmiyorumkismile asker aılelerı komutanları arayıp sıkayet etmsler telefon cok uzun sure meskul oluyo bı turlu ulasamıyoruz dıye neyse komutanda kızmıs 5 dk dan fazla kımse teelfon ıle konusmayacak eger konusan olursa hemen gelıp bana soyleceksınız demıs klava:
ayrıca bızımkı ıcerı teelfonda sokamayacak galıba mafoldumben usta askerlder 3-4 aydan once sokamazsın demısler ve sokup yakalanırsan uyarı falan vermıyolarmıs mafoldumben
hemen tutanak tutulup askerlık uzatılıyomus hatta bı cocugunkını 23 gun uzatmıslar :1ninca:

evet biliorum tatlım ya bizikilerdede direk hapse yolluolarmıs 25 gün iğrenç bişey

:sinifsinif: ayy canımm benımm
ınsallah zaman sızın ııcn su gıbı akıp gecerrr

inşh canım benim burda aranızda kendimi az daha iyi hissediyorum en azından mafoldumben yani herkes benle aynı kaderi paylaşıyor ya ne bileyim bi avuntu işte mafoldumben dua edelimde çabuk geçsin hiç kolay değil mafoldumben mafoldumben mafoldumben

gece aradığım koğuş teli,5 dakkaya ayarlı,hemen kapanıveriyobilmiyorumkismile
ve cep teli yakalanırsa,direkt hapis+askerliğin uzaması söz konusu..a.s
çok tehlikeli cep telleri,o kadar ispiyonlayan oluyomuş ki,bi de ansızın arama yapılıyomuş komutanlar tarafından offfkötükedihüso

yaa bızımkının telefonda ıstedıgın kadar konusuyoduk ama artık oda yasak bilmiyorumkismile
cep tel yasak konusunda da bızımkınde hapıs yokmus dırek askerlıgı uzatıyolar dedı mafoldumben
tek umudumuz sımdı yazıcısı oldugu bascavus bilmiyorumkismile o sanırım bırazda olsun göz yumuyomus

çabuk geçsin inşalahhh hepimiz için zaman:Saruboceq:
sağ salim dönüp gelsinler inşallahhh:Saruboceq:
burda hepimiz kaderdaş olduğumuz için,hepimize iyi geliyo burası arkadaşımm,buralarda ol sende,daha iyi hissediceksin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…