Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım,genel olarak cep teli ile yakalanma cezası hapismiş..
eğer hemen vermiyolarsa cezayı,tezkereden sora,normal cezaevinde yatırılıyolarmış bi de..eyvahedigeldismile

yaaa fıstıklarr gecen bırı bende sevdıgı askere yenı gıdenler yanı safagı cok olanlar ıcın bı lıste yapım demsıtı ne oldu o konu ??

susu'nun listesi oa.s
daha plakalara gelmeyenler için,ülkelere selam yollama başlığı,ben yazıorum oraya:lepi:

yaa soz konusu olan omuydu ne bılım bende aynı ummu gıbı lıste yapacak snadıydımm ne guzel bızımde safak lıstemıs olacak dedıydım :sinifsinif:

e asker eşleri yada sevgilileri diye bi başlık var..
orda yarılamayanların şafakları da yazıyooozemuszemus

inşh canım benim inşh mafoldumben evet burayı buldum bırakamam artık hep burdayım inşh..bugün üye oldum ama hemen etkisini gösterdi..saolun arkadaşlar..opuyorumnanaktan[/B][/QUOTE]

inşh canım benim inşh mafoldumben evet burayı buldum bırakamam artık hep burdayım inşh..bugün üye oldum ama hemen etkisini gösterdi..saolun arkadaşlar..opuyorumnanaktan[/B]
[/QUOTE]

ayyy kıyamam senin şafakta bana yakın yaaaa beraber yicez safakları cnm benm üzülmeee sennnn tmm mı ???opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…