- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.421
mafoldumben 4 sene gibidir o geçmemiştir zaman dimi? mafoldumben bana öyle oluyor çok kötü dayanılmaz :gitme:mafoldumben:gitme: nereye gitti senin asker???
yaa bızımkının telefonda ıstedıgın kadar konusuyoduk ama artık oda yasak bilmiyorumkismile
cep tel yasak konusunda da bızımkınde hapıs yokmus dırek askerlıgı uzatıyolar dedı mafoldumben
tek umudumuz sımdı yazıcısı oldugu bascavus bilmiyorumkismile o sanırım bırazda olsun göz yumuyomus
tatlım,genel olarak cep teli ile yakalanma cezası hapismiş..
eğer hemen vermiyolarsa cezayı,tezkereden sora,normal cezaevinde yatırılıyolarmış bi de..eyvahedigeldismile
yaaa fıstıklarr gecen bırı bende sevdıgı askere yenı gıdenler yanı safagı cok olanlar ıcın bı lıste yapım demsıtı ne oldu o konu ??
pes dıyorum baska sey demyıorummm :1shok::1shok::1shok:
susu'nun listesi oa.s
daha plakalara gelmeyenler için,ülkelere selam yollama başlığı,ben yazıorum oraya:lepi:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaa soz konusu olan omuydu ne bılım bende aynı ummu gıbı lıste yapacak snadıydımm ne guzel bızımde safak lıstemıs olacak dedıydım :sinifsinif:
e asker eşleri yada sevgilileri diye bi başlık var..
orda yarılamayanların şafakları da yazıyooozemuszemus
hımm onu bılmyıodummm
bu topıkde de yazsınnn opuyorumnanaktan
çabuk geçsin inşalahhh hepimiz için zaman:Saruboceq:
sağ salim dönüp gelsinler inşallahhh:Saruboceq:
burda hepimiz kaderdaş olduğumuz için,hepimize iyi geliyo burası arkadaşımm,buralarda ol sende,daha iyi hissediceksin opuyorumnanaktan
e asker eşleri yada sevgilileri diye bi başlık var..
orda yarılamayanların şafakları da yazıyooozemuszemus
Aynen öyle canım zaman hiç bu kadar yavaş geçmemişti. mafoldumben
İskenderun'da[/QUOT
sağ salim dönsünler inşh..ne diyim mafoldumben:gitme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/310440-asker-esleri-sevgilileri-haydi-buraya.html
bu topikte de şafak tablosu var,ben oraya da yazılıyorumzemuszemus
hadi kıslar, beklemeden şafaklarınızın yarılanmasını,gelin şafaklarınız yazsın orda:)
[/QUOTE]inşh canım benim inşh mafoldumben evet burayı buldum bırakamam artık hep burdayım inşh..bugün üye oldum ama hemen etkisini gösterdi..saolun arkadaşlar..opuyorumnanaktan[/B]
kızlar bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
aaa superüsü gelmişşşopuyorumnanaktan
çılgınnn hoşgeldiinnkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?