Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaaaavvv ne bilim pc üşüttü bütün gün çalışmaktan format lazım buna yav özledin mi beni cicim zemuszemus

hee fıstıkk gozum aradı valla senıı opuyorumnanaktan cevrım ıcı gorunuyon kendın yoksunn
yaww benım pc yede vırus gırdı kanı gıbı calısyo
askımda askerde. sımdı kara kara dusunuyorum buna kım format atacak dıyee
heee bu arada laf aramızda ben bı bılgısayar prgramcısıyım ama format atmayı bıle bılmyıorum :teytey: bılgısayarcıların yuzkarasıyım :roflol:

BÖCÜKLEEEERRRİMMMMM BEN GELDİMMMM NABERSİNİZ BAKEMMM...

MAVİMAVİMAVİ MAVİLİ BİRİLERİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞŞ..... BEN ONU TANIYORUM AMA O BENİ TANIRMI ACEP...kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN YAVRUM ALLAH KAVUŞTURSUN ZAMAN NASI GEÇER ANLAMAZSIN BURDA İNŞALLAH CANIMHAYIRLI TESKERELER OLSUN İNŞALLAH...Şeniz

sus bakim formattt aaaaaaaaaaa bilmemek değil öğrenmemek ayıpmıs fundacıma sen nasıl dersen pc lerin yüz karası die hiç yakıştıramadım lmaz:

kız okadar seninle konuştuk bi ismini öğrenemedim heee :d isminn neyyyy

ayyy kıyamam senin şafakta bana yakın yaaaa beraber yicez safakları cnm benm üzülmeee sennnn tmm mı ???opuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet sen benim şafak arkadaşım olcaksın anlaşılan beraber daha çookkk vaktimiz geçecek buralarda :teselli: sizin yanınızda vakit geçecek inşh üzülmicez hepberaber mafoldumben

anammm ben kendıme daha ne laflar dıyom bı bılsenn :roflol: valla bazen hakkaten ne okudun dıye sorduklarında soylemeye utanıyom :roflol:

yaaa bende lise mezunuyum üniv e gitmek istiorum ama hiç çalışmıorum yaaa gerçekten kafam almıo okadar bunaldımki bi yandan bizimkiler bi yandan izim uyus bi yandan öss kpss derken bunaldımmmm şafakta çokk kimsede beni anlamıo

ayyy kıyamam senin şafakta bana yakın yaaaa beraber yicez safakları cnm benm üzülmeee sennnn tmm mı ???opuyorumnanaktan

evet sen benim şafak arkadaşım olcaksın anlaşılan beraber daha çookkk vaktimiz geçecek buralarda :teselli: sizin yanınızda vakit geçecek inşh üzülmicez hepberaber mafoldumben[/QUOTE]

senin şafak kaç dadlummm

oy oy oy yavrum sonunda geldin ya gerçi ben kızlarla kaynaştım ama tanıdık biri olması içimi rahatlattı tabihihoyyyt:teytey: kızım iyki söyledin burayı ya valla çok iyi geldi saolllllllldelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…