- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.441
inşh canım benim inşh mafoldumben evet burayı buldum bırakamam artık hep burdayım inşh..bugün üye oldum ama hemen etkisini gösterdi..saolun arkadaşlar..opuyorumnanaktan[/B]
nerdesın kızz senn kayboldunn
opuyorumnanaktan sen özele gek bakamguclubacismile
geliyummm,noldu ki kısssbilmiyorumkismile
yaaaavvv ne bilim pc üşüttübütün gün çalışmaktan format lazım buna yav özledin mi beni cicim zemuszemus
hee fıstıkk gozum aradı valla senıı opuyorumnanaktan cevrım ıcı gorunuyon kendın yoksunn
yaww benım pc yede vırus gırdı kanı gıbı calısyo
askımda askerde. sımdı kara kara dusunuyorum buna kım format atacak dıyee
heee bu arada laf aramızda ben bı bılgısayar prgramcısıyım ama format atmayı bıle bılmyıorum :teytey: bılgısayarcıların yuzkarasıyım :roflol:
sus bakim formattt aaaaaaaaaaa bilmemek değil öğrenmemek ayıpmıs fundacıma sen nasıl dersen pc lerin yüz karası die hiç yakıştıramadımlmaz:
BÖCÜKLEEEERRRİMMMMM BEN GELDİMMMM NABERSİNİZ BAKEMMM...
MAVİMAVİMAVİ MAVİLİ BİRİLERİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞŞ..... BEN ONU TANIYORUM AMA O BENİ TANIRMI ACEP...kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN YAVRUM ALLAH KAVUŞTURSUN ZAMAN NASI GEÇER ANLAMAZSIN BURDA İNŞALLAH CANIMHAYIRLI TESKERELER OLSUN İNŞALLAH...Şeniz
anammm ben kendıme daha ne laflar dıyom bı bılsenn :roflol: valla bazen hakkaten ne okudun dıye sorduklarında soylemeye utanıyom :roflol:
hoşgeldin canımm,senin de günlerin su gibi geçsin inşallahhha.s.
ayyy kıyamam senin şafakta bana yakın yaaaa beraber yicez safakları cnm benm üzülmeee sennnn tmm mı ???opuyorumnanaktan
yawwwwwwwww heheheyyyt diom ben geldim diommm kimse bana bakmıo yaaaalmaz: lmaz:
kaydirigubbakcemile3
yawwwwwwwww heheheyyyt diom ben geldim diommm kimse bana bakmıo yaaaalmaz: lmaz:
kaydirigubbakcemile3
BÖCÜKLEEEERRRİMMMMM BEN GELDİMMMM NABERSİNİZ BAKEMMM...
MAVİMAVİMAVİ MAVİLİ BİRİLERİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞŞ..... BEN ONU TANIYORUM AMA O BENİ TANIRMI ACEP...kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN YAVRUM ALLAH KAVUŞTURSUN ZAMAN NASI GEÇER ANLAMAZSIN BURDA İNŞALLAH CANIMHAYIRLI TESKERELER OLSUN İNŞALLAH...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?