Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım askerin dooru söölüo alışıolar en ana kususu bile alışır orda bence a.s zaten eğitimden başka yaptıkları bişi yok ha burda işe gidip çalışmışlar ha orda koşup atlamışlar bi fark yok yaniyerimseniben

saol canım yorumun için inan şu anda ne yapıcağımı napıcağımı bilemez haldeyim

Kiss didem sölicem hep kaynıyoo =)))

Nasıll canım yeni işin ne üzerinee memnunmuusun =))) Bu arada hayırlı olsunn canımm
muhasebe üzerine evet canım memnunum bugün işleri baya salladım ama buraya yazmaktankaydirigubbakcemile3
didemcim sende hoşgeldin tatlım dün korkuttun bisi kıs :1hug:
hoşbulduk bitanem emalden kaynaklı kısa süreli bi ban yaşadımkaydirigubbakcemile3
didem mi geldiiiiiiiii ne olmuş dün banlandı filan sandık:S
geldim kuzu sorun çösüldü
ohhh ohhh sabah sabah güzel bi haberle başladık güneeee sevindim hoşgeldin didemmmmmmmm:))))))))))))
yerim seni kıss saollopuyorumnanaktan

saol canım yorumun için inan şu anda ne yapıcağımı napıcağımı bilemez haldeyim

zamana bırak daha fazla düşünüp kendini mahfetme aradığındada içindekileri dök bence tabi düşünme diorum ama elinden gelen bişi olmadığının farkındayım allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin tatlım bi bakarsın özür diler hatasını anlar bidaa yapmas belli mi olur :) zamana bırak düşünmemeye çalış :teselli:

malesef düşünmemeye çalışıorum ama olmuo yok canım anlamaz o hatasını hiç sanmıorum öle bi yapıya sahip deil.hemen özür dilesin demeye.

aradıı şimdi benımkiihihoyyyt
bu adam askere gideli odunlaştı iyice hiç güzel söz yok burdayken ne güzeldi yaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…