- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.681
bak tamam ilk başta gerçekten psikolojik olarak bi çöküntü yasıolar aileden sevgiliden uzak olmak falan filan ama sonra alışıolar yani biz aynı tertibiz vedat söledi bunları bana ben çok üstüne düşüodum onun aşkım dedi bak böle böle kim diosu ustalıga geldikten bi kaç ay sonra olsa bile psikolojim bozuk yok böleyim falan diosa nlar yalan dır dio çünkü bizim alt devrelerimiz var şuanda rahatız dio ki dogal olarakta oda rahat iii düşün canım bunları yada konuş düzel yada düzelmessen böle olucak de yani onun yaptı şeyle askerlikle pek fazla bağlantılı oldunu sanmıorumklava:
selam kızlarrrrrrrrr
didem mi geldiiiiiiiii ne olmuş dün banlandı filan sandık:S
Selaam tatlımm hoşgeldiinn =)))
buraya yazdığı emaili kullanmıyomuş heralde canım aktif edince sorun ortadan kalkmış şükür gene aramızda kaydirigubbakcemile3
ohhh ohhh sabah sabah güzel bi haberle başladık güneeee sevindim hoşgeldin didemmmmmmmm:))))))))))))
hoşbulduk büşüm bayanssulusmile naber???lülülülülülü
tatlım çok üzüldüm sana yaa şimdi okudum kıslar doğru söölüo sor ne soracaksan bu seferde bana güvenmiormusun falan der büyük ihtimalle senin yaptıkların düşündürdü bunu bana de sende walla hiç üsülme kafana bişi takma ayrılırsanızda 1 2 gün ağlarsın en azında bütün ömrün acaba demekle yada üsülüp kendini harab etmekle geçmez seni hakedeni bulursun inşallah tatlım benim eşim acemilikte ama herğün arıyor walla çok şükür 1 dakka bile olsa geçen bi aradı 9 da yatıorlar 9 a 5 vardı aşkım seni çok seviom iimisiniz dedi iiyis dedim yat diolar dedi anonsun sesi geliodu saten hemen kapattı ki iyi olduğumuzu bilio daha 1 gün öncesinden konuşmuştuk ama genede arar ama nazar değmesin benimkine de hele bi aramasınklava: sevgi budur bence psikolojisi bozuk olabilir ama düşünün kızlar psikolojisi bozuk insan sevdiği birisiyle konuşmak sesini duymak ister rahatlamak için de mi ama ?CADIARZU ne olacaksa olsun tatlım hiç kafana takma :teselli:
inşallah hergüne güsel haberle başlarsın gıs :1hug:
muhasebe üzerine evet canım memnunum bugün işleri baya salladım ama buraya yazmaktankaydirigubbakcemile3Kiss didem sölicem hep kaynıyoo =)))
Nasıll canım yeni işin ne üzerinee memnunmuusun =))) Bu arada hayırlı olsunn canımm
hoşbulduk bitanem emalden kaynaklı kısa süreli bi ban yaşadımkaydirigubbakcemile3didemcim sende hoşgeldin tatlım dün korkuttun bisi kıs :1hug:
geldim kuzu sorun çösüldüdidem mi geldiiiiiiiii ne olmuş dün banlandı filan sandık:S
yerim seni kıss saollopuyorumnanaktanohhh ohhh sabah sabah güzel bi haberle başladık güneeee sevindim hoşgeldin didemmmmmmmm:))))))))))))
saol canım yorumun için inan şu anda ne yapıcağımı napıcağımı bilemez haldeyim
zamana bırak daha fazla düşünüp kendini mahfetme aradığındada içindekileri dök bence tabi düşünme diorum ama elinden gelen bişi olmadığının farkındayım allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin tatlım bi bakarsın özür diler hatasını anlar bidaa yapmas belli mi olur :) zamana bırak düşünmemeye çalış :teselli:
Selam Kizlar,
Nasilsiniz bakemmmm?
$afak 359
aradıı şimdi benımkiihihoyyyt
bu adam askere gideli odunlaştı iyice hiç güzel söz yok burdayken ne güzeldi yaa:sm_cool:
aradıı şimdi benımkiihihoyyyt
bu adam askere gideli odunlaştı iyice hiç güzel söz yok burdayken ne güzeldi yaa:sm_cool:
Benimkide arasın istiyorummm mafoldumben
Etrafında birileri varsa o yüzden bence rahat konuşamıyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?