Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seni bekliyordum eylül hoşgeldin nasılsın?? anlat anlat gittin mi???:)

hoşbulduk,gittim,Allaha şükür gördüm.8 de ordaydım ama 10.30 da görebildim.Uzak bir yere götürmüşlermiş,anons ulaşmıyomuş,anca geldi.

rüya görmüşüm gibi hissediyorum ya.O kadar şey yaptım gittim valla yemek aklımıza gelmedi 3 lokma anca yedik:)

Tsk ederim eftelyacim.. sizlerinde kutlu olsun..

Tatlikis okudum yazdiklarini baya bir uzuldum ya...
onceden yapmamis olsaydi derdim belki 1, 2 hafta daga cikmistir haber verememistir..
Hic sikma o tatli CANINI.. aradiginda bak bi bakim neden aramamis..
ozaman sen kendine karar verirsin.. Ama gercekten cok uzucu durum..
Insallah bir an önce ararda ögrenirsin ne oldugunu.. neden aramadigini..

kulakları şişmiş çoğunun,alerji gibi bişi olmuşlar.Bir de gideli beri 1 kez banyo yapmışlar o da ilk gittiklerinde,kıyamam ya.

hoşgeldin cnm.

öyle deme kuzu ya belki sende kısa bi süre içinde mululuğu yakalıcaksın belki sevgilin hatasını anlayıp sana daha yakın olucak üzme kendini:1hug:

didemcim hatasını anlayan bi insan deil bak başımdan geçenleri anlatım size bakın şimdi bu dağıtım izinine geldi pazar günü biz perşembe ve cuma günü buluştuk cumartesi bile buluşmadık o bana buluşalım gibilerinden hşiçbişe söölemedi o baa sölemeyince bnde sölemedim buluşalım die ama içim gidio onunla buluşmak için sizce ne olabilir bi insan hiç sevgilisyle sadece 2 gün görüşür mü ve biz anca 1-1,5 saat görüştük ya bu nedir hiç anlam veremodum o günkü hallerine

yazık yaaa nerelere götürüyorlar öyle üfff((((( ne zor işler bunlar ya:gitme:

güneşten oluyor sanırım,bir de terliyolardır sürekli e yıkanamıyolar da kirli terle güneşte oluyodur öyle.sinir oldum valla.benimki ellemiyo hiç Allahtan,su toplamış olarak duruyo sadece.Millete diyom diyo kaşımayın diye kaşıyolar pis elleriyle sonra yara oluyo diyo.
Zaten orda otururken susunun da dediği gibi bağırma sesleri geliyodu,çok bağırtıyolar harbi sesleri açılsın diye yapıyolar sanırım.6 km öteden bağırdıkları bangır bangır duyuluyodu.

hoşgeldin tatlım oh ne güzel gördün askerini ayyy darısı başımısa boshayallersmile

seninde kutlu olsun canım gerçkeen öle allah sizlerin başına böle bişe vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…