- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.621
ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasınhem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)
ya kızlar ben 18 yaşındayım bana 15 misin diyolaarrr
birde üni yi ilk seneden kazanıncaaa herkes bir de 20 yaş üzeri 30 una yakınlar var ben minicik kalıyoomm çok moralim bozuluyo yaa :sinifsinif:
hehehe bnimkide dal gibi ya
ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasınhem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)
He bide o var dime kilo vermiş görmesinler hemen gelin iyi bakmıyo oluyo alsanaalsanasmile
anam sorma bide o dert var dimi:S:S bünye meselesi yahu kilo alamayan alamıyo ahhh ahhh nerde bende o bünyemevlam cümlemizi kötü kaynanadan korusun ya rabbimmmmmm=))
anam sorma bide o dert var dimi:S:S bünye meselesi yahu kilo alamayan alamıyo ahhh ahhh nerde bende o bünyemevlam cümlemizi kötü kaynanadan korusun ya rabbimmmmmm=))
ya kızlar ben 18 yaşındayım bana 15 misin diyolaarrr
birde üni yi ilk seneden kazanıncaaa herkes bir de 20 yaş üzeri 30 una yakınlar var ben minicik kalıyoomm çok moralim bozuluyo yaa :sinifsinif:
Genelde kaynanalarla evlenmeden önce iyi anlaşılıyoda evlendikten sonra
bi haller oluyo anlaşamıyo gelinler ablamlardan biliyom valla :hulya:
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı hihoyyyt hihoyyyt
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı hihoyyyt hihoyyyt
benim kaynana öle valla,zaten senede bir görüyo çocuk göbek bağlamış oluyo hemen bır bır başlıyo.yok yemeklere oğlumuda sokuyo da beraber yapıyolarda adam gibi yemek yapmıyo da falan,deli ediyo beni duyuyorum:)benim aşkım da benden iyi yapar he beraber gireriz zaten mutfağa falan evdeki her işe.bi de kendi olunca bana iş yaptırmaz mutfakta seninki iyi olmuyo der,biz öylesine alışkın değiliz der.en son aşkım dedi anne tamam sen yap da eylül de yapsın aynısından ben alıştım onunkinden başka yiyemiyom senin yaptığın değişik geliyo dedihehehe süpper oldu,canım aşkım yaa
Benmkinin birazcık vardı göbşii askerdee gitti yaww, zayıfladı benm aşkıımm :1no2:
he valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedim:d manyak ya anlar mı yooook! Bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.
Aman ya bu oğullarını kıskanma olayı da neyse. Ne güzel evlenmişhe valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedimmanyak ya anlar mı yooook! bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?