Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi yaaa benim kaygana çok anlayışlıdır ama ya sonra değişirseee bak içime kurt düşürdün heee
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ayneennn canım bende birazz göbişlii seviyorummm =))) böle şişman değil ama kalıplı erkekler daha iyi oluyolarrr, kaslı falnn süperrr aklinialirimsmile

Aman ya bu oğullarını kıskanma olayı da neyse. Ne güzel evlenmiş
barklanmış daha ne istiyolar anlamıyom. lmaz:

canım kadın kıskançlıkları işte.sevin demi,sevdiğiyle evlenmiş mutlu mesut.yok illa hır çıkarcak.bu konuda en önemli şey eşinizin yanınızda olması size arka çıkması,yoksa mutlaka tepenize çıkmanın bir yolunu bulur.

eduk maşallah kaynanan ne açık sözlüymüş
ama helal olsun kocana aradaki dengeyi güzel koruyor canım tebrik ederim enişteyi anacına çok güzel damacana kapağını oturtturu vermiş cevabı ile kaydirigubbakcemile3

koptum bn buna ya ayy deli sn çok yaşa hemi:roflol::roflol:
saoll tatlımm =))) hehee hihoyyyt
amiin.görümcelere girmedim bile:))eve sokmuyom zaten onları,baştan anlaşarak evlendim,boşarım valla bu konuda değişiklik yaparsan dedim.offff dedim işte bakam nolcak
Uuu en güzeli başta koymuşsun tavrını en iyisini yapmışsınnn
hadi yaaa benim kaygana çok anlayışlıdır ama ya sonra değişirseee bak içime kurt düşürdün heee

Kıss benmkide öle gibi duruyoo, bende değişirsee die korkmuyo değilim hee =))

al benden de o kadar ya şimdi çok iyi benimki sonra değişir mi :mymeka:
oğlum neyse sende öylesin diyo sevgilimin yanında ya da o yokken her zaman diyo siz mutlu olun Allahımdan başka bişey istemem diyo
bak korktum ben şimdi ya eyvahedigeldismile

içini bozma sen yine de ama,değişebiliyolar,tetikte ol.benimki de bana yemekler yapıp yollardı kargoyla evlenmeden biz eylül bunu sever falan diye,hatta gelince elleriyle zorla tıkıştırırdı ağzıma dolmaları.aboow o gitti sanki yerine başkası geldi.sonra sonra şüphe ettim ulen bu kadın bana günahını yedirmez sakın o dolmalar falan okunmuş olmasın diye:)neyse okuduysa da bişi olmadı yanibin şükür.

aynen benm kaynanada öyle ama bende korktum he:S:S:S anacım kaynanalar değişse bile eşlerimiz aradaki mesafeye koruyabildikleri sürece sorun çıkmaz.. ama eşlerimiz de o mesafece koruyamazsa eyvahlar olsun:S:S:S

bende şu an çok iyi anlaşıyorum kaynanamla ama sanmıyorum ilerde 260 derece döneceğini yaa çünkü diğer gelinleri ile iyi anlaşıyor gelinler seviyor kaynanamı dazemuszemus
Allah'ım kaynanamla olan güzel seviyeli ilişkimide nazardan korusun inşallah :Saruboceq:
zaten 3 oğlu var kıza hasret kadın gelinleride o yüzden seviyorum heralde ki gelinlerde iyiler ....
aman yaa ne zor bu işler uff beebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…