E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.641
oy senin kaynana tam kaynar kazanlıkmış cidden eylülcüm yahu mevlam sabırlar versin..
he valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedimmanyak ya anlar mı yooook! bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.
cnm o benim herifimde de vardı izine gelmişti anam içim erimişti resmen çok zayıflamıştı göbeki felan gitmişti çok az kalmıştı sonra izinden döndü şimdi teskereye geldi anammm o ne eski haline geri dönmüş yavrrucumm göbek maşallah olmuş kocceman kaydirigubbakcemile3
ama bizimkilerin aşçısı çok kötü yemek yapıyormş birde yağlı yağlı buda şöferr ya uyuyodu yya direksiyon sallıyodu iyice şişmiş gelmiş guclubacismile
ama ben göbeğini çok seviyorum yaa pofuduk pofuduk yastık gibi kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
gerçi biraz kilo versin sağlığı açısından iyi olur...
ama nedense ben iri yapılı erkeklerden hoşlaşıyorum yaa etli butlu sevmiyorum öyle çöp gibileri :umursamaz:
canım aşkım tam hayalimdeki gibi bi herif:asigim:
amiin.görümcelere girmedim bile:))eve sokmuyom zaten onları,baştan anlaşarak evlendim,boşarım valla bu konuda değişiklik yaparsan dedim.offff dedim işte bakam nolcak
Aman ya bu oğullarını kıskanma olayı da neyse. Ne güzel evlenmiş
barklanmış daha ne istiyolar anlamıyom.lmaz:
kızlar ya bu 89/1 90/2 filan bunlar ne.. yani o 89 yada 90 gibi olan sayılar askerlerin doğum tarihlerimi???
saoll tatlımm =))) hehee hihoyyytkoptum bn buna ya ayy deli sn çok yaşa hemi:roflol::roflol:
Uuu en güzeli başta koymuşsun tavrını en iyisini yapmışsınnnamiin.görümcelere girmedim bile:))eve sokmuyom zaten onları,baştan anlaşarak evlendim,boşarım valla bu konuda değişiklik yaparsan dedim.offff dedim işte bakam nolcak
hadi yaaa benim kaygana çok anlayışlıdır ama ya sonra değişirseee bak içime kurt düşürdün heee
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Ayneennn canım bende birazz göbişlii seviyorummm =))) böle şişman değil ama kalıplı erkekler daha iyi oluyolarrr, kaslı falnn süperrr aklinialirimsmile
evet doğum tarihleri gibi.en son askere alınma yaşı gelenlerin doğum tarihleri.ama sonra gidenler de mesele benimki,normali 80/bilmemne tertip olcaktı ama o da 90/1.
hadi yaaa benim kaygana çok anlayışlıdır ama ya sonra değişirseee bak içime kurt düşürdün heee
aynen canım aynen Allah'ım heriflerimizi nazardan korusun yarabbim:Saruboceq:
al benden de o kadar ya şimdi çok iyi benimki sonra değişir mi :mymeka:
oğlum neyse sende öylesin diyo sevgilimin yanında ya da o yokken her zaman diyo siz mutlu olun Allahımdan başka bişey istemem diyo
bak korktum ben şimdi ya eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?