- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.341
anamm siz mektup falanda mı yazıyonuz mail atsanıza be yazmak istediğinizde izne çıkınca okurlar bencede ne gerek var onun bunun okumasına(ne yazarsan yaz)
başkalarının okuyacak olması bana hoş gelmiyo o yüzden mail dedim
eedd cnm şuan da aynı şeyi bizde yapıoz çok güzel bi anı olur dieee düşünüoruz ilerisii içinnnn okur okur hem duygulanır hem güleriz dioruzzz kaydirigubbakcemile3Ohhhh be sükürler olsun eve geldim..
Bizde gunluk yazmistik acemi birligindeyken o bana, ben ona
dagitimda birbirimize verdik.. cok super.. okudukca duygulaniyom bee..
Kiz mail ii degil..
Mektup saklanirr.. illerde yaslandigimiz zaman oturup cayla beraber okuruz... =)
laptopumu yerim be.. telefondan cok gicik oluyo bee.. 10 saat suruyoooo
Ohhhh be sükürler olsun eve geldim..
Bizde gunluk yazmistik acemi birligindeyken o bana, ben ona
dagitimda birbirimize verdik.. cok super.. okudukca duygulaniyom bee..
Kiz mail ii degil..
Mektup saklanirr.. illerde yaslandigimiz zaman oturup cayla beraber okuruz... =)
laptopumu yerim be.. telefondan cok gicik oluyo bee.. 10 saat suruyoooo
anladım canım da ben gittiğimde eline bırakıyım diye düşündüm zaten. ama bir tane okusalar da göneririm,hatıra diye yazdım derim falan:)
kız bilen birini bulur onlar isteseler:)
ben de yazıyom da göndermiyom,gönderme diyo benimki okumasınlar diyo,artık ne yazcamı düşünüyosa garibim:)
ah kız sen de gidersin inşallah,2 günlüğüne bea bişi olmaz gidersin azcık kaynananlar anlayış göstersin,yollasınlar.
bak benimde aklıma soktunuz elimi çabuk tutup gelmeden bi tanede ben mi göndersem.
Angelim bendensin ozaman sen.. olumunekankayizsmile
aynen bitanem yaaa ben çok önem veriom bu tarz şeylere yaaaa ne bilimmmmm ilerde ayyy bunları da yazmıştıkkk ne günlerdiiii demek güzel olur çünküüü insan hafızasında yaş ilerledikçe herşey ayrıntısı ile kalmıo kiiiibilmiyorumkismile
Eftelyacim, kiz turkiyede olsaydim vallaha bebisine bakardim sen git die..
yemin ederim beaa...
Insallah gidebilirsin.. dua edecem bu gece senin icin canim..
anam inşallah yaaazemuszemus bide kaynanamgil gitme demio saten ama tek başıma göndermesler kayınbabada gelecek yanımda ay düşünsenize ne utanırım ama yaa :kedi: dur bakim anam ben bunada rasıyım yeterki gidim başka şeyler war o yüsden gidemeyebilirim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?