Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allah allah o nasıl oluo geçiş yaptıysan 2 yıll okuyup fakülte diploması alcan sn sn ne bölümü okuosun tatlım bn 2 sınıf kamu yönetimi bitanem

allah allah o nasıl oluo geçiş yaptıysan 2 yıll okuyup fakülte diploması alcan sn sn ne bölümü okuosun tatlım bn 2 sınıf kamu yönetimi bitanem

yonetmelık mı her neyse o değişmiş kafamçokkarıştı
eskıden 2 yılmıs ama artık 3 kötükedihüso
ben bılgısayar prgramlama meznuyum
aöf den de işletme olarak devam edıyorum
zaten baska secme sansı da yok :umursamaz:

Evet canım ööyle oluyor.
Benimki de inşaat teknikerliği bitirdi.
Şimdi hazırlık okuyor. 4 dersten bitiricek.
Sonra 3. sınıftan başlayacak.

Bu arada 4 yıllık okurken 2. yılında ön lisans diploması alınabiliyormuş.
Bunu da yeni öğrendim.

yok canım olur mu öle şey bnimde ablam senşn gibbi yaptı 3 en başladı işletme okuo hiç öle bişe sölemediiii

allah allah ilk defa sizden duyuyorum bn ya:1closedeyes:

ohh maşşallah canımm bn daha bititremedşm bile bi dersi napıcam bilmiorum hiç istemiorum çalışmak nasıl çalışıon kız bana da tiyolarını verde uygulım ewde

Dersaneye gidiyorum ya canım hiç aksatmıyorum dersleri.
Mecbur üniteleri bitirmiş oluyorsun zaten kaydirigubbakcemile3
İşe gidip gelirken yolda tekrar okuyorum
ev iş arası trafikten 1,5 saat sürüyorda.
Eve gittiğimde de geçmiş yılların sorularını çözüyorum

yok canım olur mu öle şey bnimde ablam senşn gibbi yaptı 3 en başladı işletme okuo hiç öle bişe sölemediiii

yok canım oyle ımıs değişmiş :çok üzgünüm: zaten oyle oldugunu duyunca bı an vaz gecmek bıle ıstemıstım
zaten duygu.c nın dedıgı gıbı 4 derse gırıyorum sonra 3 . sınıftan devam edıcem

hımmmmmm anladım canım off off bn napcam bilmiorum muhasebe uygulamalarına 3 haftadır gitmiorum sevmiom o dersi yaa bu yüzden cumartesinin lmasını hiç isttemiorum

açıköğretime hazırlık kaydirigubbakcemile3
her bölüm için olmuyor zaten.
İnşaat teknikerliği okurken hukuk, iktisat dersleri filan görmediği için şimdi
onları almak zorunda o yüzden canım

kaydirigubbakcemile3hımmm anladım canım ayy canım bnimkide mi hazırlık okucak şimdi 2 yıllık makine mezunu işletme kamu yönetimi arasında kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…