- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.481
hımmmmmm anladım canım off off bn napcam bilmiorum muhasebe uygulamalarına 3 haftadır gitmiorum sevmiom o dersi yaa bu yüzden cumartesinin lmasını hiç isttemiorum
kaydirigubbakcemile3hımmm anladım canım ayy canım bnimkide mi hazırlık okucak şimdi 2 yıllık makine mezunu işletme kamu yönetimi arasında kaldı
Selaam kızlarr ben geldiiimm =)) sositososito
Selaam kızlarr ben geldiiimm =)) sositososito
evet canım seninki de okuyacak :hulya:
zaten seneye örgün önlisans fakülteleri de 2 yıldan 3 yıla çıkıyormuş
hoşgeldiinn canım
naber nasılsın
h.g canım
Hoşbuldukk kızlarrrr iyiymm valla hava güzeell, içim açıldı valla =))
Sizler nasılsınızz ? bayanssulusmile
Hoşbuldukk kızlarrrr iyiymm valla hava güzeell, içim açıldı valla =))
Sizler nasılsınızz ? bayanssulusmile
evet ya hava nasıl etkiliyor insanı di mi
yaz gelmiş gibi zemuszemus
bende çok neşeli oluyorum güneşi görünce
iyilik güzellik benim biraz karnım ağrıyo malum sebepten
geçmez bugün artık :umursamaz:
oo canımm süper ozamaan azıcık dişini gösterdiin bak nasıl yola geldii, valla çok sevindim canımm..hepimiz iiyi ollaım mutlu olalım bnde çk iyiyim büşüm sevgilim bni bu aralar çk şaşırtıo:umursamaz:
evet ya hava nasıl etkiliyor insanı di mi
yaz gelmiş gibi zemuszemus
bende çok neşeli oluyorum güneşi görünce
iyilik güzellik benim biraz karnım ağrıyo malum sebepten
geçmez bugün artık :umursamaz:
Aaa hiç söylemedin, naptınız neler oldu anlatsana kız isterken kaydirigubbakcemile2ewet valla hava güzel olunca insanda ayrı bir güzellik mutluluk yaratıo ama bn,m sevgilimin sölediği laflar hala aklımda kızlar bu arada abim sözlendi dün kız istemeye istedik biraz şartlar oldu ama annem yapmıcağını sölüo bakalım
uf sorma bazen belim bazen karnım ağrıyo ama ağrısız atlatamıyorumbusrae .!.:Ayneen canımm, özellikle son 1 hafta yağan yağmur falnn,
iyiice karaları bağlamıştımm , mont giymekteende sıkıldımm bugnn hırkayla
geldim valla işe, çok rahatımm =)))
Canımm yaa geçmiş olsunn ilk günü zor geçer benmde , bide sırt ve ayak ağrısıda
ekleniyo banaa ufff,bilmiyorumkismile sen kendini sıcak tutmaya çalışş, özellikle ağrıyan
bölgelerii
oo canımm süper ozamaan azıcık dişini gösterdiin bak nasıl yola geldii, valla çok sevindim canımm..
Ayneen canımm, özellikle son 1 hafta yağan yağmur falnn,
iyiice karaları bağlamıştımm , mont giymekteende sıkıldımm bugnn hırkayla
geldim valla işe, çok rahatımm =)))
Canımm yaa geçmiş olsunn ilk günü zor geçer benmde , bide sırt ve ayak ağrısıda
ekleniyo banaa ufff,bilmiyorumkismile sen kendini sıcak tutmaya çalışş, özellikle ağrıyan
bölgelerii
aaaa ne güzel canım ya aman maaşallah diyimvalla büşüm sorma abim sözlenio diorum heyecanlımısın dio yoo bn mi sözleniorum dedim nie sn sözlenmicen mi hıı ewt dedim kapımda bekliolardı dedim de kapıdakileri bırak burda bn varım canım dedi geldiğinde de ailesiyle tanıştırcakmış ablası hep sölüomuş getir tanışalım burcuyla die oda bn utanıorum çekiniorum die geçiştirip duruomuşkaydirigubbakcemile3
duygucum geçmiş olsun bnde bilirim o ağrıları belim karnım sırtım kopar ayy çk kötü olurum hep sıcak şeyler ye iç canım
Aaa hiç söylemedin, naptınız neler oldu anlatsana kız isterken kaydirigubbakcemile2
sevgilin kötü bişey demedi inşallahklava:
uf sorma bazen belim bazen karnım ağrıyo ama ağrısız atlatamıyorum
ilaç içiyorum napim neyse allahtan yemin törenine denk gelmedi erken geldi de iyi oldu hihoyyyt
aaaa ne güzel canım ya aman maaşallah diyim
hadi bakalım iş ciddiye biniyor artık tanışırsın sende çok sevindim zemuszemus
ilaç içiyorum ben sıcak sıcak kesmiyo yoksa kaydirigubbakcemile3
o ne ya öyle şey mi olurmuş 3 bana 3 kızıma :umursamaz:inş. canım ya o kadar mutluyumki kaydirigubbakcemile3
tabi o tanışmada nasıl olurum bilemem hımm anladım canım
abime kız istemeye gittik yok annesine 3 tane bilezik kıza 3 tane bilzeik annem bn yapamam dedi annesine takacaüıma kıza takarım geleceğine yatırım olur onlar için dedi canım ama o yüzükleri takarken birden bnle sevgilimi gözümün önüne getirdim hepkaydirigubbakcemile3kız çok çekingen diodum dün baya konuştuk bn insanlarla hemen samimi olamam dedi tanıdıkça yaklaşırım dedi dün baya canayakındı yani bana karşı ablamla da konuştu ama bn daha çk konuştuk heyecanda var malum şakalaşiştık konuştuk yane ii kız bakalım darısı başımıza
o ne ya öyle şey mi olurmuş 3 bana 3 kızıma :umursamaz:
kızına istese hepsi eyvallah ta sana noluyo be kadın akannehir
yalnız 3 bilezik az istemişler
benim annem neler isteyeceğini söylüyoda dudağım uçukladı kaydirigubbakcemile3
tabi kendine değil hepsi bize kaydirigubbakcemile3
kadın istemioki kızın babsı sölüo çk karışık durumlar canımm hayırlısıyla bi ewleneydilerr
zaten ne oluyorsa o tanışma anında oluyor aman aman
tatlı heyecanlar ama bir o kadar da riskli zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?