Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşgeldiin tatlımm olumunekankayizsmile
hoşbuldum bitanem nasılsın nasıl gidio

slm canım nerelerdesin kız sn ??????

ya cnm sorma işlen çok yoğun gündüzleri pek vakit bulamıyorum şimdi vakit buldum girdim..bazen çıkmak zorunda kalıyorum cevap veremediğim zamanlar kusura bakmayın canlarımm..
nasılsın bitanem nasıl gidio.

ya cnm sorma işlen çok yoğun gündüzleri pek vakit bulamıyorum şimdi vakit buldum girdim..bazen çıkmak zorunda kalıyorum cevap veremediğim zamanlar kusura bakmayın canlarımm..
nasılsın bitanem nasıl gidio.
[/QUOTE]

hımm doğrudr canım ayy bnde yoğun olsam keşke üff sıkılıom valla boş durmaktan hee:)ne kusuru canım olur mu öle şey hafta sonundan hiç bişe anlamadım ve işe geldim cuma yı iple çekiorum haftasonu uyumak için:))sn nasılsın ttalım şafakla aran nasıl?

didemcim bak kendisi sölemiş söleme böle die kendiside üzülüodur tabi snden ailesinden ayrı biz hiç sözlemioz birbirimize seni çok özledim felan die ama seni çokkkkkk seviyorum deriz:))

kafana takmanı gerektirecek bir durum yok canım merak etme

ii tatlım seni sormalı

Hoşgeldiin canımm =)) olumunekankayizsmile

arkadaş bulmuş derken canım?

çocuk zippinin teki yaa çarşıyada onla çıkıyo benımkı.facede çocugun resımlerı var yabancı kızlarla falan diyorum benımkını baştan cıkarmasınsempatiksalakcinni
bugunn telefonda konusuyoduk.aşkım çok aradı bugun beni saabahtan beri çocuk dıyokı 5 dkda bi birini arıyo bu seni arıyo dimi aldatıyo sandım falan dedi sinirlerim tepeme çıktıklava:bende benı arıyo tabıkı dedimm

kıskandırmak için denemeiştir seni canım bnimkinin arkadaşıda söledi yok işte balıkesire gitdi orda kızlarda varıdr felan ayy bn bi sinirlendim efendim ne diosun sn felan bnimkine demişki seninkide kıskanç bnim sevgilim gibi die kafana takma boşver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…