- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
 - 

- #29.901

HOŞGELDİN CANIM...
yaa aynen katılıyorum sana yaa bende düşünüyorum bi banamı zor benmi abartıyorum yoksa diodum ama deilmiş bitmiyo canım yaa şu 60 lar bitmek bilmedi yaa onca zaman geçti 69 dan aşağısı geçmiyo yaa...:çok üzgünüm:
HOŞBULDUK CANIM
OKADAR GÜN GEÇTİ AMA BU SON GÜNLER YERİNDE SAYIO SANKİ YA :sinifsinif:100E KADAR DAHA KOLAY GEÇİOMUŞ DEMEKKİ AZALDIKÇA BUNALTIO TATLIM HEP DERLERDİ PLAKALR DAHA ZOR DİE İNANMAZDIM DOĞRUYMUŞ.SABIR CANIM SAĞ SALİM GELSİNLER İNŞALLAH :Saruboceq:
evet canım yaa... amiinn amiiinnn inşallahh...:Saruboceq::çok üzgünüm:
HOŞGELDİN CANIM...
yaa aynen katılıyorum sana yaa bende düşünüyorum bi banamı zor benmi abartıyorum yoksa diodum ama deilmiş bitmiyo canım yaa şu 60 lar bitmek bilmedi yaa onca zaman geçti 69 dan aşağısı geçmiyo yaa...:çok üzgünüm:
HOŞBULDUK CANIM
OKADAR GÜN GEÇTİ AMA BU SON GÜNLER YERİNDE SAYIO SANKİ YA :sinifsinif:100E KADAR DAHA KOLAY GEÇİOMUŞ DEMEKKİ AZALDIKÇA BUNALTIO TATLIM HEP DERLERDİ PLAKALR DAHA ZOR DİE İNANMAZDIM DOĞRUYMUŞ.SABIR CANIM SAĞ SALİM GELSİNLER İNŞALLAH :Saruboceq:
ümmücümm ve kübracımm,duymıcam bu lafı bidaa hee sizden,moralimisi bosuyosunusssalsanaalsanasmile
daa çabuk geçiyo diyin bakiiiiimmm:1hug:
Ummuuuu ellerine saglik, bende bari haritayi koyayimmmmm
geliyoooooooooo
evet canım yeni yaptım...
yeni gelen arkadaşlardan çok istek geldi bende yaptım moral olur die iide oldu yaa...
ümmücümm ve kübracımm,duymıcam bu lafı bidaa hee sizden,moralimisi bosuyosunusssalsanaalsanasmile
DAHA ÇABUK GEÇİO :1hug:
GEÇMİO DEİLDE AZALINCA DAHA DA SABIRSIZ OLUOZ DİELİM BARİ KISMA BİDAHA :sinifsinif:
DAHA ÇABUK GEÇıO :1hug:
GEÇMıO DEıLDE AZALINCA DAHA DA SABIRSIZ OLUOZ DıELıM BARı KISMA BıDAHA :sinifsinif:
hehh işte ööle de afferim benim arkadaşımaaopuyorumnanaktan canımmm..
ümmüden de benzer bi performans bekliomm ona göreeesempatiksalakcinni
hehh işte ööle de afferim benim arkadaşımaaopuyorumnanaktan canımmm..
ümmüden de benzer bi performans bekliomm ona göreeesempatiksalakcinni
SAOL CANIM BENİM HEP BERABER ATLATICAZ BU GÜNLERİ İNŞALLAH ARKADAŞIM opuyorumnanaktan
SAOL CANIM BENİM HEP BERABER ATLATICAZ BU GÜNLERİ İNŞALLAH ARKADAŞIM opuyorumnanaktan
İnşallahhh canımmm:1hug:
papatya h.g cnmm seni ilk kez görüom topikteeee kusura bakma gözümden kaçtı sanıırmBabyke .... benide koyarmısın haritaya :kedi:
ümmüm gitmiom ay,gidenlere dedim tatlı rüyalar diye benkaydirigubbakcemile3
papatya h.g cnmm seni ilk kez görüom topikteeee kusura bakma gözümden kaçtı sanıırm
canım benimmm...:1hug:
biticek inşallah 383 gün nasıl bittiyse 62 günde öyle biticek Allahın izniyle...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?