- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
 - 

- #29.941

SENDEMİ KAÇIYOSUN TATALIM YAA...
İİ GECELER CANIM aLLAH RAHATLIK VERSİN ÖPÜYORUM ÇOK GEL YİNE ÖZLETME KENDİNİ ÇOK ÖPÜYORUM TATLIM İİ GECELER...opuyorumnanaktan
bende seni öptm cnmmm opuyorumnanaktan
ii geceler asker güzelleri oğluşum uyanmadan yatıyım bari opuyorumnanaktan
rüyanızda askerlerinizi görün inşallah :Saruboceq:
kızlar ben kaçarrr iii gecelerr
bi şarkı vardı ya kurban olam size ey komutanlar,kızları da alın artık askere...erkin baba sölüyodu galibam:) yav geçen benmkini geç çağırdılar kafayı yedim,orda komutana yav bana göre bişi yok mu burda verin beni benim adamın yanına yaf dedim:) adam sırıttı pis pis
bi de konuşmadan düşünsem bu laf nere gider diye tam süper olacak:)
:roflol::roflol::roflol: AY KOPTUM YAAA....:roflol::roflol:bi şarkı vardı ya kurban olam size ey komutanlar,kızları da alın artık askere...erkin baba sölüyodu galibam:) yav geçen benmkini geç çağırdılar kafayı yedim,orda komutana yav bana göre bişi yok mu burda verin beni benim adamın yanına yaf dedim:) adam sırıttı pis pis
bi de konuşmadan düşünsem bu laf nere gider diye tam süper olacak:)
aha eduktan bi inci daa geldiiii,çok yaşa e mii sen arkadaşımmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ehehe ben de inciler bitmez:) ya bi konuya bişi yazdım da arkasından özel mesaj geldi ona laf yetiştiriyodum,pardon
İİ GECELER TATLIM TATALI UYKULAR BENDE SANA EŞLİK EDİM BERABER KALKAK BARE HADİ ÖPÜYORUM CANIM İİ GECELER...opuyorumnanaktanBende kacar.. ii geceler kizlarrr
$afak 352
ehehe ben de inciler bitmez:) ya bi konuya bişi yazdım da arkasından özel mesaj geldi ona laf yetiştiriyodum,pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?