Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biticek tabi inşallah..19 gün nasıl geçtiyse 4 yüz küsür de öle gitcek..ula ben umutsuzluğa kapılmıyom siz heeç kapılmayın:) siz kavuşcaksınız biz moral bulcaz inşallah...

biticek tabi inşallah..19 gün nasıl geçtiyse 4 yüz küsür de öle gitcek..ula ben umutsuzluğa kapılmıyom siz heeç kapılmayın:) siz kavuşcaksınız biz moral bulcaz inşallah...

eduuuukkkk ay öliiciimm gülmekten şimdi heeeesempatiksalakcinni
ne güsel uyarladın ümmünün lafınıııı ööleee:içelim:

ohh senn bitti ben daha başındayım yaaaa mafoldumben

.....ŞafaK=62 TUNCELİYE Selamm.....

.....BiteN=383.....

:teytey:...MÜHÜRLÜKADERİM ARTIK TESKERECİ DEVRE...:teytey:

:asigim::teytey:.....GEÇEN HER GÜN ÖLÜM,YAKLAŞAN HER GÜN SENSİN GÜLÜM....:asigim::teytey:

Sana Yaklaştığım Her Gün Zaman biraz daha uzuyo sanki aşkım ama biticek geride kalan sensiz 383 gün gibi bugünlerde biticek... senağlama

ah canım yaaa inan o günler daha kolay geçiyomuş ben anladım inşallah sizde anlıcaksınız ama biticek senin dediğin gibi geçen günler nasıl geçiyosa 15 ayda öle geçip geride bi anı olarak kalcak...kaydirigubbakcemile5

sevilmeyi sevmeyi
en güzel duyguları
rengarenk şu hayatımı
hepsini ben senden öğrendim

ağlayan şu gözlerimin
şu en acı hislerimin
pınarımı silmeyi
hepsini ben sende gördüm

sen benimsin hayal gözlüm
şu yarınlar ikimizin
sensiz olmaz asla olmaz
ben senden hiç ayrılamam ki

sen benimsin hayal gözlüm
şu yarınlar ikimizin
sensiz olmaz asla olmaz
ben senden hiç ayrılamam ki

nerden aklıma esti kimbilir
gezdim dün gece şehri şöyle bir
herkes evinde kendi halinde
her yerde huzur her yerde neşe..

GEL SEN NE ÇEKTİĞİMİ BİR DE BANA SOR
SENSİZ YAŞAMAK NEYMİŞ BİRDE BANA SOR
EVLERİN IŞIKLARI BİR BİR YANARKEN
BENDEKİ KARANLIĞI GELDE BANA SOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…