E 

eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
 - 

- #29.921

biticek tabi inşallah..19 gün nasıl geçtiyse 4 yüz küsür de öle gitcek..ula ben umutsuzluğa kapılmıyom siz heeç kapılmayın:) siz kavuşcaksınız biz moral bulcaz inşallah...
biticek tabi inşallah..19 gün nasıl geçtiyse 4 yüz küsür de öle gitcek..ula ben umutsuzluğa kapılmıyom siz heeç kapılmayın:) siz kavuşcaksınız biz moral bulcaz inşallah...
.....ŞafaK=62 TUNCELİYE Selamm..... 
.....BiteN=383..... 
:teytey: ...MÜHÜRLÜKADERİM ARTIK TESKERECİ DEVRE... :teytey: 
:asigim::teytey:.....GEÇEN HER GÜN ÖLÜM,YAKLAŞAN HER GÜN SENSİN GÜLÜM.... :asigim::teytey: 
Sana Yaklaştığım Her Gün Zaman biraz daha uzuyo sanki aşkım ama biticek geride kalan sensiz 383 gün gibi bugünlerde biticek... senağlama
canım benimmm...:1hug:
biticek inşallah 383 gün nasıl bittiyse 62 günde öyle biticek Allahın izniyle...bilmiyorumkismile
heh tamam şimdi olduu ümmüşümmmopuyorumnanaktan aferimm canımmm..
olsun cnm ne demk.. ben eskiyim burda aslındada ama bu aralar pek giremedim ..senn yeni gtmiş galiba askerin :çok üzgünüm::1rolleyes:
sorma cnm yaaa şafak karanlık daha 430
geçicek cnm..bak ilk başlar gerçekten çok zor geçio ama bi bakıosun yarılamıssın gerçkten bak bana öle demşti burdaki arkdşlar cidden öle oluo...:1hug:
senn kaç cnmmm
ii gecelrr kızlarr..öptüm hepiniizii opuyorumnanaktan
ii gecelrr kızlarr..öptüm hepiniizii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?