Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım,iyi olduğuna sevindim...Aynı saatlerde gelmişiz :) biraz yorgunum bugün ben de haricen iyiyim.
öle oldu valla bende biraz yorgunum ama seninki kadar olmaz tabi ii valla 5 ayımız kaldı onun tadını çıkartırıorum

evet ya bende bugün fazla konusmadm tabi alıstım ya artık konusmaya fazla şimdi accık konusunda içimde bi burukluk oluo bilmiyorumkismile

dıyorumya canımm halısunasyon olayı cok moralım bozuldu
ınsan normalde boyle seyler gormez demekkı psıkoljısı o kadar bozulmus :gitme:

aynen tatlım yaa.buqun ascıkın konustuk 6 dkcık ama o bıle benı cok mutlu ettı
eger buqun aramasaydı cıldırırdım askerıeyı sabahtan berı arıorm

aynen tatlım yaa.buqun ascıkın konustuk 6 dkcık ama o bıle benı cok mutlu ettı
eger buqun aramasaydı cıldırırdım askerıeyı sabahtan berı arıorm

bilmezmiyim o durumları yaa ah ah hepimiz atlattık o zor günleri sende geçirçek inşş saten insan bi süre sonra çok tuhaf ama ne kadar özlesede alısıo

yaa canım hıc bılmyıorum
sadece sey dedı nobetde ımıs dun gece olmus bu olay
bırden uyku bastırdı ayakta durmaz hala geldım gozlerımı zorla acık tutuyordm bırden halusunasyonlar gordum dedı
bende yorgunluktandır dıyorum ama ne bılım cok moralım bozuldu

fundammm aaaaaaaaa aşk olsun kız bi slmdamı vermionnn bozma moralinii yaşanılabilir öle şeyler biliosun durumumuz zor yani herkesin bünyesi kaldıramaya bilio heleki siz nişanlısınız

bilmezmiyim o durumları yaa ah ah hepimiz atlattık o zor günleri sende geçirçek inşş saten insan bi süre sonra çok tuhaf ama ne kadar özlesede alısıo

telefon kullanmaya baslasa bıras olsun rahat edıcek ıcım ama bole cok zor gecıo gunler
bıde arayamıo sık sık ne bılım ya olsun sonunda bıtanemın sesını duydum ya yeter=)))
sen nasılsın canım bı sıkıntı warmı_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…