- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.101
dıyorumya canımm halısunasyon olayı cok moralım bozuldu
ınsan normalde boyle seyler gormez demekkı psıkoljısı o kadar bozulmus :gitme:
fundammm aaaaaaaaa aşk olsun kız bi slmdamı vermionnn bozma moralinii yaşanılabilir öle şeyler biliosun durumumuz zor yani herkesin bünyesi kaldıramaya bilio heleki siz nişanlısınız
yaa canım hıc bılmyıorum
sadece sey dedı nobetde ımıs dun gece olmus bu olay
bırden uyku bastırdı ayakta durmaz hala geldım gozlerımı zorla acık tutuyordm bırden halusunasyonlar gordum dedı
bende yorgunluktandır dıyorum ama ne bılım cok moralım bozuldu
off canım cok zor bı donemde gecıyoruz
anladım canım kusura bakma biraz uykusuzumda eyvahedigeldismile
benimde moralim bozuluyo tartışma falan yaşayınca bide hiç gülemiyorum falan dedi
uykum var uyuyamıyorum dedi
çok üzülüyorum ben senağlama
telefon kullanmaya baslasa bıras olsun rahat edıcek ıcım ama bole cok zor gecıo gunler
bıde arayamıo sık sık ne bılım ya olsun sonunda bıtanemın sesını duydum ya yeter=)))
sen nasılsın canım bı sıkıntı warmı_?
fundammm aaaaaaaaa aşk olsun kız bi slmdamı vermionnn bozma moralinii yaşanılabilir öle şeyler biliosun durumumuz zor yani herkesin bünyesi kaldıramaya bilio heleki siz nişanlısınız
az lafa bakkkklava: kız sevdalı az once sana hos geldın dedıme klava:
duygu leyla olmus aklı mecnundakız duygu hakkat sevdadan mı böylesin sen bana küs müsün sölemedin gitti bi:)
valla ne bilim onu okadar çok özlüomki konustumuzda çok azmıs gibi gelio ya günler azalıo yaa ice beni stres sardı bilmiom artık bi iki hafta kalınca napçam ben bilmiyorumkismile
kız duygu hakkat sevdadan mı böylesin sen bana küs müsün sölemedin gitti bi:)
görmedim bee hemen ne okvala çıkartıon kızz aaaaaaaaaaaaa insanlık hali demi ama bak bozma moralini gelir seni evlilikle ilgili şeyler sölerim korkuturum heeeeeeeeee delikafadulden
duygu leyla olmus aklı mecnunda
baska bırsey gormuyo gozuu :roflol:
anammmmm doktor civanım ben sana nie küsem ki yaaaakafamçokkarıştı
ne oldu kız gene anlat cabukkselamm kızlarrr.çok fenaım hala gözlerim şişti vallaa ağlamaktan
heeee saten siz bacı bacıda yasarsınız delikafaduldenben daha korkmuyorum hem :1rolleyes:
askım benım canımı hıc acıtmaz (dermısım, boyle boyle kendımı avutuyorum naniknanik ))
ay canım benım kıyamam.son bıkac gun fln kaldıqında benı heralde hıc uyku tutmas heycandan.o gunlr gelcek mı yaboshayallersmile
selamm kızlarrr.çok fenaım hala gözlerim şişti vallaa ağlamaktan
ya ama dalga gecmeyin yaa yazık bana yaaaaaaabenneyaptımki
ne oldu kız gene anlat cabukk
heeee saten siz bacı bacıda yasarsınız delikafadulden
saten hiç birinizi uyumıcam o gün gelsin görün uyumayınn uleynnnnn lülülülülülüklava:
ay ne bileyim bana yüz vermiyon gibi geldi dayanamadım:) söylerim ben hem beni korkutamazsın nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?