Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dıyorumya canımm halısunasyon olayı cok moralım bozuldu
ınsan normalde boyle seyler gormez demekkı psıkoljısı o kadar bozulmus :gitme:

anladım canım kusura bakma biraz uykusuzumda eyvahedigeldismile

benimde moralim bozuluyo tartışma falan yaşayınca bide hiç gülemiyorum falan dedi
uykum var uyuyamıyorum dedi

çok üzülüyorum ben senağlama

aynen öyle canım yorgunluktandır,üzülme o kadar.

valla ne bilim onu okadar çok özlüomki konustumuzda çok azmıs gibi gelio ya günler azalıo yaa ice beni stres sardı bilmiom artık bi iki hafta kalınca napçam ben bilmiyorumkismile

valla ne bilim onu okadar çok özlüomki konustumuzda çok azmıs gibi gelio ya günler azalıo yaa ice beni stres sardı bilmiom artık bi iki hafta kalınca napçam ben bilmiyorumkismile

ay canım benım kıyamam.son bıkac gun fln kaldıqında benı heralde hıc uyku tutmas heycandan.o gunlr gelcek mı yaboshayallersmile

görmedim bee hemen ne okvala çıkartıon kızz aaaaaaaaaaaaa insanlık hali demi ama bak bozma moralini gelir seni evlilikle ilgili şeyler sölerim korkuturum heeeeeeeeee delikafadulden

ben daha korkmuyorum hem :1rolleyes:
askım benım canımı hıc acıtmaz (dermısım, boyle boyle kendımı avutuyorum naniknanik ))

selamm kızlarrr.çok fenaım hala gözlerim şişti vallaa ağlamaktan
ne oldu kız gene anlat cabukk
ben daha korkmuyorum hem :1rolleyes:
askım benım canımı hıc acıtmaz (dermısım, boyle boyle kendımı avutuyorum naniknanik ))
heeee saten siz bacı bacıda yasarsınız delikafadulden
ay canım benım kıyamam.son bıkac gun fln kaldıqında benı heralde hıc uyku tutmas heycandan.o gunlr gelcek mı yaboshayallersmile

saten hiç birinizi uyumıcam o gün gelsin görün uyumayınn uleynnnnn lülülülülülüklava:

selamm kızlarrr.çok fenaım hala gözlerim şişti vallaa ağlamaktan

aa hayrıdır tatlım ne olduu??
ya ama dalga gecmeyin yaa yazık bana yaaaaaaabenneyaptımki

oy oyyyyyyyyyyyy
vedatada oyle dersın dokunma bana vedat yazık bana :roflol:
ayy duygu varya hıc gulecem yoktu kız ıyıkı geldın keyfım yerıne geldı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…