Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

karnım ağrıyo kızlar lanet regl agrısı ama felaket bi şekıldee:sinifsinif:askerimde aramadı bugünnbilmiyorumkismile

başka metotlar bulurum bak deli etmeyin lan beni tosbalarımı(kablumbağlarımı) üstünüze salarım kaydirigubbakcemile2

kız biz o şeyden korkmamışız,tosbaadan ne korkcez tosbağaların mı var kız senin ?
hem ben minicikken taş diye hep tosbağaların üstüne otururmuşum,sonra ismini yürüyen taş diye değiştirmşim,ben üzerndeyken yürüyünce tabii çok zevkli oluyordu yaa:)ahh çocukluğum!:)

ogunler bı gelseeeeeeeboshayallersmile:asigim:
ah bi gelse boshayallersmile
oy oyyyyyyyyyyyy
vedatada oyle dersın dokunma bana vedat yazık bana :roflol:
ayy duygu varya hıc gulecem yoktu kız ıyıkı geldın keyfım yerıne geldı :roflol:

sen iste gulummm ben sana gönüllü şaklanbanlık yaparımmm kurban ossunnn bana vedat evlenek te bacı bacı yasayak hıh kokmus delikafadulden

karnım ağrıyo kızlar lanet regl agrısı ama felaket bi şekıldee:sinifsinif:askerimde aramadı bugünnbilmiyorumkismile

ayy susu varya askerınle ılgılı bırsey oldu sandım neyse en azından kotu bırsey yok
tabı o agrıda felaket bırseydır ya neyse :1no2:
tatlım yatıp dınlensene yada gıdıp bı agrı kesıcı falan yaptrsan?? benım bı kac tanısımda da var her ay bu donemde acıle gıder agrı kesıcı yaptırılar kafamçokkarıştı

susu

canım karnın o kadar ağrıması normal değil bi kadın doğum a falan gittim mi
ultrasona girmen iyi olcak
çünkü kistler çok sancı yapar

bende de çok kasılma sancı olurdu
bi ağrı girdi mi hangi şekildeysem öyle kalırdım
minik minik kistlerim varmış ama korkulcak bişey değilmiş
genç kızlarda sık görülüyomuş
doğum kontrol haplarıyla eriyo

yani gitmediysen aklında bulunsun diye dedim

valla benimde çok berbat gecio çok ii anlıom seni

he varr biri kız biri erkek ama biz onları vedatla evlendirdik türk adetlerine göre aynı akvaryumda yasamaları caiz deil sonusta oo şeyden güccükte olsa erkek tosbadada var erkeğin adı vedat dierinki duygu vedat dioki biz eremeden muradımıza onlar girsin bigün vedat yemeğini yemeio tosbam yani bende askıma deidmki vedat yemeni yemio aşkım yaa deidm bitanem dio bırak bi kaç saat baş başa bak nasıl yiyo yemeğini ayyy ne gülmüştüm ya ama biz gene de bacı bacı yasıcaz onlan dicem yürü git ben orcinal ölmek istom hahahadelikafadulden

yok canım onla ılgılı bişey yokk allah korusunnn:Saruboceq:
ağrı kesıcı iğnemi hiç denemedim ya

offf cok berbat bı agrı ya senı cok ıyı anlıorum tatlımmm
askerınde arar ıns.
evet canım felaket bişey :sinifsinif:

canım askerlerimiz arayamıyor işte hergün sıkma canını...sendromla beraber iice kafana takıyorsundur ama:Sağrı kesici almadın mı?

ağrı kesıcı aldım ama o bıle kesmedi ya

geçen sene gitmiştim galıba melike ama herhangi bişey çıkmadı ama heray çok kötü oluyorum yaaeyvahedigeldismile

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız resmen kahkaha attım demek vedat ve duygu heeee :roflol:
kız cocuk acık acık bı guzel analtmıs derdını :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…