- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.121
selamm kızlarrr.çok fenaım hala gözlerim şişti vallaa ağlamaktan
başka metotlar bulurum bak deli etmeyin lan beni tosbalarımı(kablumbağlarımı) üstünüze salarım kaydirigubbakcemile2
ah bi gelse boshayallersmileogunler bı gelseeeeeeeboshayallersmile:asigim:
oy oyyyyyyyyyyyy
vedatada oyle dersın dokunma bana vedat yazık bana :roflol:
ayy duygu varya hıc gulecem yoktu kız ıyıkı geldın keyfım yerıne geldı :roflol:
selam güzeller..
şafak 354turkbayragi
karnım ağrıyo kızlar lanet regl agrısı ama felaket bi şekıldee:sinifsinif:askerimde aramadı bugünnbilmiyorumkismile
karnım ağrıyo kızlar lanet regl agrısı ama felaket bi şekıldee:sinifsinif:askerimde aramadı bugünnbilmiyorumkismile
ah bi gelse boshayallersmile
sen iste gulummmben sana gönüllü şaklanbanlık yaparımmm kurban ossunnn bana vedat evlenek te bacı bacı yasayak hıh kokmus delikafadulden
valla benimde çok berbat gecio çok ii anlıom senikarnım ağrıyo kızlar lanet regl agrısı ama felaket bi şekıldee:sinifsinif:askerimde aramadı bugünnbilmiyorumkismile
kız biz o şeyden korkmamışız,tosbaadan ne korkceztosbağaların mı var kız senin ?
hem ben minicikken taş diye hep tosbağaların üstüne otururmuşum,sonra ismini yürüyen taş diye değiştirmşim,ben üzerndeyken yürüyünce tabii çok zevkli oluyordu yaa:)ahh çocukluğum!:)
yok canım onla ılgılı bişey yokk allah korusunnn:Saruboceq:ayy susu varya askerınle ılgılı bırsey oldu sandım neyse en azından kotu bırsey yok
tabı o agrıda felaket bırseydır ya neyse :1no2:
tatlım yatıp dınlensene yada gıdıp bı agrı kesıcı falan yaptrsan?? benım bı kac tanısımda da var her ay bu donemde acıle gıder agrı kesıcı yaptırılar kafamçokkarıştı
evet canım felaket bişey :sinifsinif:offf cok berbat bı agrı ya senı cok ıyı anlıorum tatlımmm
askerınde arar ıns.
canım askerlerimiz arayamıyor işte hergün sıkma canını...sendromla beraber iice kafana takıyorsundur ama:Sağrı kesici almadın mı?
heheh bacı bacı yatmak heeee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nerde o gunlerrrrrrrrrrrrr :roflol:
susu
canım karnın o kadar ağrıması normal değil bi kadın doğum a falan gittim mi
ultrasona girmen iyi olcak
çünkü kistler çok sancı yapar
bende de çok kasılma sancı olurdu
bi ağrı girdi mi hangi şekildeysem öyle kalırdım
minik minik kistlerim varmış ama korkulcak bişey değilmiş
genç kızlarda sık görülüyomuş
doğum kontrol haplarıyla eriyo
yani gitmediysen aklında bulunsun diye dedim
valla benimde çok berbat gecio çok ii anlıom seni
he varr biri kız biri erkek ama biz onları vedatla evlendirdik türk adetlerine göre aynı akvaryumda yasamaları caiz deil sonusta oo şeyden güccükte olsa erkek tosbadada var erkeğin adı vedat dierinki duydu vedat dioki biz eremeden muradımıza onlar girsin bigün vedat yemeğini yemeio tosbam yanibende askıma deidmki vedat yemeni yemio aşkım yaa deidm bitanem dio bırak bi kaç saat baş başa bak nasıl yiyo yemeğini ayyy ne gülmüştüm ya ama biz gene de bacı bacı yasıcaz onlan dicem yürü git ben orcinal ölmek istom hahahadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?