- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.561
Şıngırtılarrr geliyoo ama faln dediii başta =))) sonra şaka yaptımm birileri türkü sölicektirr neolcaak dediivalla bilmiyoom dün neoldu oralardaa kafamçokkarıştı
BNNNNNN geldimmmmmm :)))
hoşbulduukk kızlarrr ne eğlencesi bakalımm böleeeee
selam gıslar men geldiiimmmnapıyonsunusboshayallersmile
askerde eğlence düzenliyorlarmış adamlarımızaklava:
ne eğlencesiymiş bu allahtan bnimkinde böle bişe yokkkkkkk
hay ben öyle şıngırdatmaya
kocalar elden gidiyo bacılar engel olalım:lepi:
ben arasın sorarım:)
Nasıl engel olcankii, =))) ya ben sanmıyorumm dansöz geliceğinii düşünsenizee kadın yüzü görmeye muhtaç erkekler topluluğun ortasınaa yarı çıplak bi kadınn =))) Okadın ordan sağ çıkarmı hiç yaww :roflol:
haha yerler o kadını he.. tabi bekar olanlar yani sevgilisiz olanlar delikafadulden
engel olamayız tabi mafoldumben
ama bence gitme dersek gitmezler :asigim:
Nasıl engel olcankii, =))) ya ben sanmıyorumm dansöz geliceğinii düşünsenizee kadın yüzü görmeye muhtaç erkekler topluluğun ortasınaa yarı çıplak bi kadınn =))) Okadın ordan sağ çıkarmı hiç yaww :roflol:
haha yerler o kadını he.. tabi bekar olanlar yani sevgilisiz olanlar delikafadulden
canım bekarı olanda evli olanında bakar yahu gözleri görmez bişey yarıçıplak kadını görünce aval aval bakarlarklava:
hoşgeldin canım bugünde seni soruodum he nerelerde die napıosun uzun zamnadır girmiosunn nerelerdesin sn bakem
kaydirigubbakcemile3 Yerlerr tabii, valla dansöz var deseydi gitme derdim de yok dedii, doğru söledğini nerden biliceemm oda var bilmiyorumkismile
Acemi bitene doğruu sizinde olucaak böle eğlence canımcımm =)))) :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?