- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.121
işallah arar balım..kızlar mehtabı 4 gözle çekiyorum yaa böyle kımıl kımıl fıkır fıkır içimkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-sositososito
evet gülüm murat kurşun söylüyo..amin bacım işallah yaşamassınız bidaha:Saruboceq:bizde askere gitmeden önce küstük ben barışmadım bu seferde benim inadım tutmuştu ama geldi geçti çok şükür..rabbim banada o günleri yaşatmasın..yaşıyan bi ölüydüm resmen!!aynı şekilde oda öyleydi..aman ayrılık yaşatmasında rabbim..zor valla:çok üzgünüm:murat kurşunmu söylüyodu onu yaaa eşim karstayken yaklaşık 2 ay önce kadar son nete çıkışında nette görüşürkene kafede bu şarkı çalıyodu çok hoşuma gitti kim söylüyo dedim söylemedi (kavgalıydık çok beter kavga ettiydik....allahım o günü göstermesin hiç birdaha ömrümden ömür gitti walla o gün)inat etti demediydi kimin söylediğini
emrahı biliyorum dinlerim o şarkıyı zaten tüdantada var sağol bacum aklına geldikçe yaz olamı??
hoşgeldin ümmüüüüü
:içelim:
:dance:sositososito:teytey::sm_cool:
kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdırben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdırben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
hoşbulduk tatlım ama şimdi kaçmak zorundayım annemler kescek beni yarın görüşürüz inşallah hadi öpüyorum seni...a.s.
ah canım ah bende öyleydim ama geldiğinin ertesi günü başladım ağlamaya bi daha nası göndericem die...:çok üzgünüm:
ALLAH kabul etsin cimcimem,benimki arıyo ama çok yoruluyo aşkımkızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdırben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
balım,bizimkileri yolcu ettiğimiz günü düşünemiyorum senle:bbo:burda ağlaşıcaz artık bacımsenağlamaben de canım ya hihoyyyt
ama ümmü doğru diyo gidiceni düşününce de kötü oluyorum şimdiden
sanada iyi geceler canikomlaelaelaelaelaekızlar ben kaçıyorum ii geceler hepinize öptüm kocaman sizi by byyyyy...laelaelaelaelae
kızlar ben kaçıyorum ii geceler hepinize öptüm kocaman sizi by byyyyy...laelaelaelaelae
kızlar ii geceler walla sohbetınıze doyum olmuo darıldım wlalla neyse bı hg dıınız bıle demedınız yanı
canım ben valla görmeim bile..k.bakma ama gitme yakızlar ii geceler walla sohbetınıze doyum olmuo darıldım wlalla neyse bı hg dıınız bıle demedınız yanı
gıdıodum tam he :) tskler kızlar sızde okuyun bı fatıha yolıın :)
ben zaten bol bol okuyorum canım..güzel düşünmüşssün burda bizlerle paylaşarak..ağzına sağlık..gitme ama laflıyalım bigıdıodum tam he :) tskler kızlar sızde okuyun bı fatıha yolıın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?