Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayır ben yapmadım,ama yapılabildiğini biliyorum fatmacımma.s

ben sordum ama askere gittikten 1 ay sonra başvurulması lazımmış 1 ay bekliyorum bakalım

Kıss Belediye sevgililerede verio mu bişey, mesela gelene kadar yeni bi sevgili idareten :sm_cool: :roflol: :roflol:

malesef canım ama sevgilinin ailesinin sağlık güvencesi filan yoksa onlara veriyor

bnmde kilo vermem gerek boyum 1.68 kilom 58 ya aşkım gelene kdr vereblsem birazck bilmiyorumkismile

canım senin boyun uzun kilon da iyi aslında

sağol büşracım inşşaalllah

canım bu konuda hşö bir bilgim yok malesef

burcucum istersen ben yazabilirim profiterol tarifimi

TABİ CANIM YAZ İSTERİM TABİKİDE NİE İSTEMİYİMopuyorumnanaktan

burcu geriye baksana bişi sordum ne tuhafına gitti diye zemuszemus
tarifi kopyalıcam bu siteden aldım accuk bekle bebek

okudum canım işim olduğu için yazamadıydım
ya ne bilim bişeye sinirlendiğinde felan kimi zaman uzatıo soğuk davranıo trplere felan girio sinir edio beni

ama kimi zamnasa hemense kapatalım konuyu dio heleki boşver demesi yok mu öle sinir edioki bni

bu yüzden yani sizin yazdıklarınıza bakıorumda acaba önemsemio mu takmıo mu aman olmazsa olmazlarda mı die düşünmeye başladım şimdi

burcum düşünme böyle herkesin yapısı farklı aklına getirme böyle şeyler
seni umursamasa aramaz sormaz arkadaşım

kızlar,askerlerinizin yer bilgilerini ve onlardan öğrendiğiniz askeriyelere ait bilgileri de artık paylaşmıyorus topikte..
Kazenden de rica ettik dün gece,misafire kapalı bir topik olması konusunda..

kızlar,askerlerinizin yer bilgilerini ve onlardan öğrendiğiniz askeriyelere ait bilgileri de artık paylaşmıyorus topikte..
Kazenden de rica ettik dün gece,misafire kapalı bir topik olması konusunda..

Misafir'e açık olması benide tedirgin ediyo bilmiyorumkismile kapatıcaklarımı
peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…