Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dün gece çok sayıda online kişi vardı topikte,herkes yazdı Kazen'e bu isteği..
aslında toptan bütün topiğin silinmesini yeniden başlatılmasını yazdık,olamıyosa da misafire kapatılsın dedik..

burcum düşünme böyle herkesin yapısı farklı aklına getirme böyle şeyler
seni umursamasa aramaz sormaz arkadaşım

belkide ben abartıorum didemim bilmiorum kimi zaman böle düşünüorum kimi zamansa senin sölediğini sölüorum yani kendi kendime

ya bak canım size biişe anlatıcam
arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı sonra işte biz konuşuoz felan bn tabi çocuktan hoşlanıorum felan çocuk işte seni üzmek istemiorum ayaklarına felan girdi bu çocuk ark.kuzeniyle çıkmış işte baya zaman sonra kız başka birini bulmuş ayrılmış bundan işte bn arkadaşım ve kuzeni buluştuk işte bu çocuk kızı arıo felan ama nasıl sinir oldum o zaman nette felan konşuoduk sonra bn böle olduğunu görünce unutamadığını düşünüp irtibatımı kestim çocukla kaan askerdeyken bu bana mail atdı işte seni çok üzdüm senn kıymtini bilmedim işte bende askere gidiorum bn facede felan güzel sözler yazardım işte hep biri mi var felan diodu bnde ewet felan dedim seni kaybettiğime bin pişmanım seni çok seviyorum felan öle mailden yazıştık bnde bunları silmeyi unutmuştum
kaanda bunları bir güzel okumuş işte bu izine geldiğinde işte ii olur neti kapatsan felan dedi bnde neden die sorduğumda ya işte aralık ayından beri bni çk düşündüren şeyler var felan dedi bu mustafa felan dedi geceleri uyuyamadım düşünmekten deliye dönüodum o anda arıcaktım ama o sinirle ağzımdan çıkanı bilmem kalbimizi kırarız birbirimizin diye aramadım dedi bnde sonra nie aramadın neden die nie sormadın dediğimde o ise işte bn izin günümü bekledim yüzyüze konuşmak için aralık ayından beri dedi

ama işte bak bunu sölüorum didemim neden insan arayıp hesabını sormaz mı neden nie konuştun felan die ama tabi izinde burnumdan getirmedide deil yani

didomm,büşümm,duygumm,melayımm,nuranımm,yengeçimm,burcumm,fatmammopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

dün gece çok sayıda online kişi vardı topikte,herkes yazdı Kazen'e bu isteği..
aslında toptan bütün topiğin silinmesini yeniden başlatılmasını yazdık,olamıyosa da misafire kapatılsın dedik..

bencede ya güzel olur öle özellikle misafire kapatılmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…