Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vereliniortak

Bu haftasonu tekrar gidecektim yanına fakat yarın kardeimin sınavı var bırakamadım. Bizimkide pazar nöbetçiymiş o yüzden gidemeyeceğim. Ben kendimi hazırladım da sen gelmiyorsun dedi, neyse kapanır gibi oldu hastaydı irde nasıl oldun dedim bu duyduklarımdan sonra nasıl olmamı beklersin dedi, görüşürüz deyip kapattı.
Saçma sapan bir konu yani...

Dün ayrıldıktan sonra ilk aradığında neden ayrıldığımı falan sordu konuştuk dedi ki didem askerden önce benden 3-4 kez ayrıldın hep ben barışalım diye çabaladım artık gücüm kalmadı o yüzden dön demicem sana dedi birde dedi ki seni o kadar çok sevmeme rağmen benden 3-4 kez ayrıldığın için artık sana bana dön demeye yüzüm yok dedi...
Bunları dedi ama akşamına aradı barışalım bırakma beni yapamam sensiz dedi eee o zaman neden ilk aradığında öyle diyo ki anlamadım ben.

aaaaaaaaaa ÜMMÜMM gelmiiişşşşşşolumunekankayizsmile
çok özledim kuzum ben senii yaaa,nerdesinn,nası gidiyo anlatsanaa nursuratlım benimkaydirigubbakcemile5

Tatlım onları bir anlık öfke ile söylemiştir ve sonra zaten söylediğine pişman olmuş ve aramış seni. Bundan sonraki kararı sen vereceksin, sağlıklı düşün ve ileride pişman olmayacağın bir karar ver

canımm hayırdır ne zorun vardıda ayrıldın sen askerdeki adamdan bakim...alsanaalsanasmile

aaaaaaaaaa ÜMMÜMM gelmiiişşşşşşolumunekankayizsmile
çok özledim kuzum ben senii yaaa,nerdesinn,nası gidiyo anlatsanaa nursuratlım benimkaydirigubbakcemile5

datlumm ballı gaymağamm benimmm.. bende çook özledim sizi yaa dedim bi girem şu nete kızlar ne alemde bakem dedim...
valla canım Allahım bozmasın ama ailelerden konu açılmazsa herşey çok ii gidiyo şuan sadece ikimiz olarak bakarsak hayata herşeyimiz mükemmel zaman geçtikçe daha ii oluyo herşey ama ilk zamanlar hiçe kolay deilsi malum asker kafası vardı hala... sizde ne var ne yok tatlım 60 lara düşebildinmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…