- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.361
sakın pişman olacağın bişiyi yapma bitanem bak şafağın yarı olduuuu sayılırr belki de olduuu askını askerden döndüğünde başkasının kolunda görünce üzülürmüsün bunun cvbını kendi içinde ver ve öle ayrıl benceee cnmmm hem bak askerde terk edilmekkk askerlerin için hiç ii olmuoo çok asker bu yüzden intihar etmiş sinir krizi geçirmiş cnmmm :sinifsinif:
KIZLAR BEN BUGÜN 350LERE VEDA EDİORUM kaydirigubbakcemile2
neden canım
KIZLAR BEN BUGÜN 350LERE VEDA EDİORUM kaydirigubbakcemile2
vereliniortak
Gözünaydın tatlım kaydirigubbakcemile3
ne güzell canımm
Dün ayrıldıktan sonra ilk aradığında neden ayrıldığımı falan sordu konuştuk dedi ki didem askerden önce benden 3-4 kez ayrıldın hep ben barışalım diye çabaladım artık gücüm kalmadı o yüzden dön demicem sana dedi birde dedi ki seni o kadar çok sevmeme rağmen benden 3-4 kez ayrıldığın için artık sana bana dön demeye yüzüm yok dedi...
Bunları dedi ama akşamına aradı barışalım bırakma beni yapamam sensiz dedi eee o zaman neden ilk aradığında öyle diyo ki anlamadım ben.
Dün ayrıldıktan sonra ilk aradığında neden ayrıldığımı falan sordu konuştuk dedi ki didem askerden önce benden 3-4 kez ayrıldın hep ben barışalım diye çabaladım artık gücüm kalmadı o yüzden dön demicem sana dedi birde dedi ki seni o kadar çok sevmeme rağmen benden 3-4 kez ayrıldığın için artık sana bana dön demeye yüzüm yok dedi...
Bunları dedi ama akşamına aradı barışalım bırakma beni yapamam sensiz dedi eee o zaman neden ilk aradığında öyle diyo ki anlamadım ben.
ooooo gözdeciiimmmm caaaaanıımmmmm hayırlı olsun bebeğimm 300 lerden kurtulmana bişi kalmamış yaaa....
aaaaaaaaaa ÜMMÜMM gelmiiişşşşşşolumunekankayizsmile
çok özledim kuzum ben senii yaaa,nerdesinn,nası gidiyo anlatsanaa nursuratlım benimkaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaaa ÜMMÜMM gelmiiişşşşşşolumunekankayizsmile
çok özledim kuzum ben senii yaaa,nerdesinn,nası gidiyo anlatsanaa nursuratlım benimkaydirigubbakcemile5
canımm hayırdır ne zorun vardıda ayrıldın sen askerdeki adamdan bakim...alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?